עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

yshy

New member
הוא כל הזמן משמיץ את שפרה

הוא לא מוכן לקבל אדם שחזר בשאלה. כנראה לשפרה הסיבות שלה, בין אם הן נשמעות מוצדקות או לא.

My Little Fairy

New member
אני מאוד בספק.

אולי מה שקשה לו לקבל זה את השנאה היוקדת של שפרה כלפיו כי הוא דתי.

טלטוש

New member
ועוד איך

אני מתארת לעצמי שהם הבטיחו לו שזה יצולם / יועבר / לא יודעת מה, ע"י גוי של שבת

Q u a Q u a

New member
ממש ככה... ויותר מזה...

בפירוט התוכנית צריך להיות כתוב: 15 מתמודדים + אשר אחד הוכנסו לוילה מבודדת למשך 100 יום.

כנראה שמצביעים לו הרבה מהמגזר ה../images/Emo164.gif

אז שווה להם ל"השקיע" בו. בקצב הזה עוד רנין תשיר :"יבנה יבנה יבנה המיסגד".

Gilian

New member
טוב גם אם אשר לא היה

ולא היה שום מתמודד דתי, הם כן היו חוגגים את החגים גם כי זה מוסיף עניין לראות אותם סביב השולחן, עורכים קידוש, בסוכה וכו(כמו למשל הוויכוח של וונסה עם רנין על הליכה לבית הכנסת, אני בטוחה שיחגגו על זה במשרד המרכזי), חוץ מזה שרוב הצופים בבית הם יהודים שכן חוגגים את החגים, אם זהמתוך זיקה לדת או כל סיבה אחרת - וזה מה שהתוכנית צריכה לשקף.. זאת תוכנית מציאות והחגים היהודיים הם חלק מאד משמעותי בחיינו whether you like it or not

יNOT

New member
ושאר החוקים שמופרים?!

הם גם על זה קיבלו היתר מיוחד מההולנדים?! תכל'ס הם לא צריכים שום היתר, אני בספק אם ההתעניינות של ההולנדים בתוכנית היא באמת כזו גדולה , שמישהוא בכלל מקפיד לבדוק איזה עוד היתרים הם "כביכול" קיבלו. אבל שיהיה.

במה עדיפה רנין על גני

התברר שגם החבר של גני רצה להעביר מסרים אך משום מה הבקשה שלו נתקלה בקשיים ביוד שהתייסיר של רנין העביר מסרים , מכתבים ומתנות.... התירוץ לא קשור רק ליום ההולדת של רנין ההפקה לא מתערבת היא רק מכוונת !!!!!!!!!!!!!

droriko

New member
אני כל כך מתעב את השיפרה הזאת

החברים בבית מקבלים את הגלויות שלהם, כל אחד לוקח את הגלוייה קורא את מה שכתוב מתרגש מוריד איזו דמעה ועובר הלאה . ושיפרה? היא מעיינת קצת בגלוייה עם התמונה ופתאום מרכינה את הראש לכיוון התמונה שעל השולחן, ככה במשך 5 דקות רואים רק את השיער שלה בלי שהראש זז, אנשים שמסתכלים מהצד בטוחים שהבחורה מתה או משהו, פתאום אחרי 5 דקות היא מרימה את הראש ואומרת "אה עכשיו נזכרתי איפה צולמה התמונה הזו" פשוט אין מילים

למעלה