עידכונים מהוילה - יום 29, ה- 29.9

My Little Fairy

New member
בורות זו שנאת השונה.

להמליץ לחדול משנאה, אינה בורות. התגובה שלך מראה על בורות ועל מחסור חמור בהומור.

yshy

New member
כשכותבים שטויות

זה ממש לא מצחיק אותי. בורות שלי? זה מצחיק!!!!!! אפילו מצחיק מאוד! על איזו שנאה את מדברת? הפסיקי להכליל ולהיות קיצונית.

yshy

New member
אין קשר

אני מאוד מעריכה את הדת וחושבת שכל יהודי צריך לכבד אותה כחלק מהיותו יהודי, אבל לא מעריכה לפעמים את הדעות הקיצוניות של אשר בתחומים השונים. דתיים וחרדים צריכים לדעת לקבל חילונים, ואותו הדבר להפך, כי סך הכול אדם לא נמדד לפי מידת קירבתו לדת אלא על פי מי שהוא כבן אנוש.

Q u a Q u a

New member
אל תכניסי לי מילים לפה.

ואל תעזי לקבוע בשמי שאני שונאת דתיים, אינך מכירה אותי, ואין לך זכות לקבוע זאת קבל עם ועדה על סמך תגובתי הקשורה במשחק. את בן אדם קיצוני ומרחיק לכת, ועברת את הגבול מבחינתי. חצופה.

My Little Fairy

New member
ועדיין לא אמרת אפילו פעם אחת

שאת מכבדת דתיים ולא שונאת אותם. אז אל תקראי "חוצפנית" למי שסך הכל קורא לילד בשמו.

Q u a Q u a

New member
אני לא אכתוב שום דבר, חצופה!

לא מוטלת עליי שום חובת הוכחה בפנייך, מה עוד שבשום מקום לא הצהרתי שאני שונאת אדם כלשהו, בטח ובטח לא בשל דתו. אני סולדת מאנשים כדוגמתך, הם הנחשים והמסוכנים בחברה שלנו. אין לי עניין להמשיך ולהתדיין איתך אף לא לרגע אחד. מי שמוצא עניין להמשיך ולהגיב לתגובותייך, שיבושם לו, אני מול אדם כמוך לא מתכוונת להגיב יותר, וממליצה לכל אחד לעשות זאת ברוחב לב (ומניסיוני בפרדס, לא ירחק היום שבו גם תחסמי בשל קיצוניותך ונטייתך להכניס לאנשים מילים קשות ורעות לפיהם, וגרוע מכך - לנבל את פיך, שומרת מצוות קדושה שכמוך)

My Little Fairy

New member
קשה לקבל את האמת בפרצוף.

את רוצה לשנוא ולהראות את זה, אבל שלא יעזו החוצפנים והנחשים להגיד לך שאת שונאת. לא יותר פשוט להפסיק לשנוא כל כך?

יNOT

New member
לאדם מאמין זה כן.

אפשר לטעון שבגלל שלא הוא זה שמצלם אז אין פה בעייה , אבל בגלל זה שכולנו יודעים שהדת היהודית קצת יותר נוקשה בדברים האלה, אז מדובר פה פשוט בהתאמת תפיסת הדת לתוכנית. רב הוא כבר לא יהיה.

My Little Fairy

New member
זה כן, אז מה?

מבחינת שונאי הדת, לראות אדם שלא מקיים את הדת במליון אחוז, מוציא מן הדעת. השונאים הללו רוצים שהדתיים יחיו במערות רחוק מהעין ויתקיימו כמו בתקופת בית ראשון ללא שום מעידה דתית, ושכל השאר יהיו כופרים ששונאים את הדתיים ועושים אורגיות בכיכר המדינה. אם אשר היה חרדי, הוא לא היה משתתף בתכנית. אבל הוא דתי לאומי ולא מקפיד על הכל. הוא נוגע במכשירים בשבת, לא שומר נגיעה, לא נשרפת לו הרשתית למראה בחורה בביקיני, והוא לא חושב שטלויזיה ומצלמות זה השטן. למה זה אוכל אתכם?

yshy

New member
מה השטויות האלה?

את מי זה אוכל? רבים מכבדים את הדת גם אם לא דתיים או חרדים. נא להירגע.

My Little Fairy

New member
אמרתי שלא?

התכוונתי לכאלה שלא יכולים לראות סממן דתי מבלי לחטוף עווית.

yshy

New member
אין שום בעיה עם סממן דתי

הדת מבורכת. אשתמש במילה שאת כל כך אוהבת לכתוב (שנאה) ואשאל אותך: אם אנשים כל כך "שונאים" את ההתנהגות הדתית של אשר ולא מכבדים אותה, מדוע הוא נוהג בדרך דומה ולא מכבד את מי שלא מקיים את כל המצוות?

My Little Fairy

New member
על מה אתה מדבר?

וממתי אני הדוברת של אשר? כשאראה את אשר כותב כאן השמצות על מי שלא מקיים את כל המצוות כהלכתן, הוא יקבל תגובה ממני.

למעלה