עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

rebecca121

New member
זה שאמא שלו הכינה את האוכל

לא אומר שהוא מחליט על האוכל, הרי רוב דיירי הבית חילונים נכון? שישים בצלחת בצד. זה ששפרה חיממה את כול האוכל זה סיפור אחר לגמרי (על שפרה בשרשור אחר) אבל יש לי בעיה עקרונית עם זה שהוא כועס עליה בגלל זה, אין לו מה לכעוס עליה כי זה לא האוכל שלו ,הוא של כול דיירי הבית! אם לדיירי הבית זה היה מפריע כולם היו יוצאים עליה.

jan777

New member
מסכים ב 100%

העניין זה העיקרון. בבית משותף שכזה לא מדברים על שלי ושלך.

החמצת את העניין

הוא כועס על זה שהם חיללו לו את כל התבשיל שהיה בסיר . הוא אמר בתוכנית עצמה את המשפט הבא : שיעבירו לסיר אחר ויחממו להם , למה את כל הסיר ? למה לפגום ? זה עקרוני באופן כללי . וזה יותר ממוקד כי זה האוכל שאשר הכי אוהב . במקרים אחרים הוא היה מבליג ומכין עבור עצמו אוכל חדש בצאת החג .

jan777

New member
אבל בכל זאת את לא מסכימה עם זה

שבפירוש,לא מדברים ככה? זה לא שלא היה לו משהו אחר חס וחלילה לאכול... ההפך,זה צריך להחמיא לו שכל כך אהבו את האוכל והעובדה הגמורה היא שהמוקפץ לא נזרק כי רוב הבית חילוני.

טוב , בסדר ...

נראה אותך אחרי כחודש מקבל מאכלים מאמא ואז מישהו בא ומקלקל לך אותם בצורה שאתה לא יכול לאכול מהם . נראה כמה סבלני אתה תהיה ...

jan777

New member
את יודעת מה...

יש שמהו בזה אבל זו לא סיבה לדבר ככה. אבל בכל זאת: אשר הוא לא הראשון,גם ממשפחת פרידמן וקורפלד ובובליל קיבלו אוכל,אני לא זוכר שהם הלכו לאשר ואמרו לו איך לנהוג באוכל. ובכלל,אני לא מבין אותכם בכלל,מה לא מובן בזה שמהשניה שהאוכל נכנס לבית הוא של כולם ולאף אחד אין בעלות עליו?

jan777

New member
הוא מדבר על זה שחיללו לו את כל התבשיל

אבל האוכל חס וחלילה לא נזרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיאכלו שיהנו לבריאות!!!!!!!!! מה הבעיה שלו?

דבר ראשון ...

אני שמח שהרושם שאני מעביר אליך הוא של אישה רכה ונעימה ... אבל אני גבר
דבר שני , זה לא הקטע של הבעלות על האוכל כמו האוכל שאדם מסויים הכי אוהב בעולם . אני אנסה להדגים זאת כך : כשחייל עושה טירונות ולא רואה את הבית במשך תקופה ארוכה , תני לו את האוכל של אמא שלו ותיראי איך הוא מקבל אנרגיה לעוד חודש של תיזוזים . אוכל של אמא זה מעבר לסתם אוכל או תזונה . אוכל של אמא זה ריחות וזכרונות ואהבה . עבור שפרה האוכל של אמא של אשר הוא רק טעים , בשביל אשר זה הרבה מעבר לכך . וכך זה היה עבור כל מי שהביאו לו אוכל מהבית . העניין עם אשר היה שהם כביכול פגמו לו באוכל שאמא שלו הכינה והוא כביכול לא יכל להנות ממנו . וזה העניין העקרוני שלו . ולא שאני מסכים עם הדרך או ההתבטאויות שלו בעניין . אבל בהחלט מזדהה ומבין את העיקרון .

jan777

New member
מצטער על שלא זיהיתי

גם אני בן
תראה,כמו שאמרתי לך מקודם יש משהו בדברים אבל במקום כמו האח הגדול צריך לדעת ולהתפשר ולהתחלק.

סתונית5

New member
ממש לא נכון!

הם לקחו עוף אפוי במלח (היו שם שני עופות), מתבנית ופרקו אותו. לקחו מסיר הנודלס ואת שני המרכיבים בתוספת סויה ובלינים הקפיצו במחבת. לא סיר ולא טריפה. אשר לא הפסיק לבכות על "העוף של אמא שלו"

אני ראיתי משהו אחר

אני ראיתי שלקחו סיר שלם של נודלס וחיממו אותו על הגז . אבל מחר אני אתקשר לחברת הכבלים ואקרא לטכנאי לסדר את התקלה .

Fairywitch

New member
כל הויכוח מיותר- הוא היה צריך להעיר לה לפני

ולא לקלל אותה אחרי, נקודה. מישהו באמת מאמין שהיא הייתה ממשיכה אם הוא היה מבקש? ככה, לפני כולם? הרי אפילו מסיבה אסטרטגית היא לא הייתה עושה את זה. אז די- הוא שתק לפני, שימשיך לשתוק אחרי.

סתונית5

New member
האם בדקת את העובדות?

הם לקחו עוף אחד מתבנית (היו שם 2 ), והכינו ממנו ומנודלס מוקפץ במחבת. לא סיר, לא חילול ולא נעליים. הטענה של אשר היתה שזה עוף שאמא שלו הכינה ולכן "לקחו לי את העוף". באותו אופן התלונן כשוונסה נתנה מעט מן הדג לחתלתול, כי זה דג של אמא שלו.

My Little Fairy

New member
בולשיט.

לא משנה למי האוכל מיועד, איפה הכבוד למי שטרח על האוכל באהבה ללא שום תמורה?

יNOT

New member
../images/Emo67.gif אני זוכר שהם זללו בגרגרנות

לא משנה של מי האוכל, זה לא פעם ראשונה שמביאים אוכל לווילה. וכולם אוכלים איך שהם רוצים, מי שלא נאה לו , יכו להעיא על זה. ומי שלא נאה לו "שלא מכבדים" את האוכל שהוא/היא בישל שלא יישלח אוכל בכלל, שייפתח מסעדה ויידרוש סכומי עתק. על מה הדיון פה?!

rebecca121

New member
צודק

מישהו הכריח אותה לבשל!? אני לא מבינה מה הקטע פה. זה לא האוכל שלו!! פשוט לא! זה האוכל של כולם ושפרה יוכלה לעשות מה שבא לה.

jan777

New member
את קוראת מה את כותבת?

אף אחד לא הכריח אף משפחה שם לשלוח אוכל. ברגע שמישהו שלח אוכל (ואני ממש לא מדבר רק על אשר) הוא צריך לסתום את הפה ולהפסיק להגיד שלי שלי ושלי-להגיד שלי שלי ושלי זה ממש כיתה א. את קוראת כאן לאנשים להתבגר,זה לא נראה לך הדבר הכי לאבוגר שאפשר לעשות? ובאמת שאני חושב שאמא של אשר אישה צדיקה ושכל מי שהיא אוכל צדיק אבל מהשנייה שהבאת את האוכל הוא של כולם,אתה גר בבית משותף עם כולם. לגור בבית האח הגדול זה להיות כמו בבית שלך עצמך,בערב שבת אמא שלך מכינה סיר מרק ואומרת לך לא לטעום ממנו? כי הוא רק שלה? מפני שהיא בישלה אותו? באמת שלא חשבתי שיירדו שם לרמה כזאת של אוכל שלי ואוכל שלו. ביתה אח הגדול הוא בית חילוני ואני חושב שעצם הכבוד לזה שטרח והכין את האוכל הוא אכילת האוכל,אני בטוח שאחד אחד שאכל מן האוכל הודה לאשר ולאימו. ברגע ששולחים לבית האח הגדול את האוכל הם מודעים ,כל מי ששולח שזה הולך להגיע לבית חילוני שבו לא שומרים על מצוות הדת.

My Little Fairy

New member
איך אתה יכול לכתוב את זה?

תאר לך שחברה שלך שם ואתה טורח שעות לבשל לה ולכל החברים שם אוכל, והם רואים את האוכל, מחליטים שהוא לא מספיק טוב, וזורקים הכל בלי לשאול את החברה שלך. האישה הזו קרעה את עצמה להכין את האוכל. אף אחד לא הכריח אותה, היא עשתה זאת מאהבה! והיא תראה איך מטריפים את האוכל שלה כך שהבן שלה לא יוכל להנות ממנו. בד"כ מי שעושה לך טובה אתה יורק עליו כי אף אחד לא הכריח אותו לעשות את הטובה? תכיר, יש לזה שם - כפיות טובה. וזה לא משהו חיובי.

למעלה