עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

תת רמה הדיונים פה . בת 30 שמדברת ככה לבנות צעירות. ככה היית רוצה שיתנהגו לילדים שלך??

My Little Fairy

New member
איזו תגובה צפויה ונאורה

לא חשבתי אחרת שכשתראה את המילה "התחשבות" תרגיש שנתקלת בקיר. ככה זה כשאתה קיר בעצמך.

jan777

New member
אני מכבד דתיים ושומרי מסורת

אבל באמת,כל דתי וכל שומר מסורת שנכנס לבית הזה ידע שהולכים להיות שם חילוניים גמורים. היו צריכים לחשוב על זה לפני. לדעתי אין מקום להתחשבות בקטע הזה כי ההתחשבות והכבוד מתבטאים בצורה אחרת.

גם אני צמחונית..דמייני שאת מכינה משהו וכשאת

מביאה את זה לשלוחן אני שופכת על זה רוטב בשרי כי ככה אני אוהבת???הרי הרוב אוכלים בשר...זה חוסר התחשבות!!!! לא יותר פשוט לחתוך חתיכה ולשים עליה מה שאני רוצה?? אשר הגיב ככה לא מכפייה דתית אלא כי חודש הוא לא אכל אוכל של הבית וכשאמא שלו שלחה לו משהו לחג אז אפשר היה קצת להתחשב והיא יכלה לחמם לעצמה כמה שרצתה אולהשאיר לו משהו בצד... אני מבינה אותו ואני מדמיינת שאם אני הייתי שם ואמא שלי היתה שולחת לי משהו והיו שופכים על זה בשר אז הייתי מגיבה כמוהו 6אם לא יותר גרוע...ואני בטוחה שגם כל אחד מכם....תזכרו בצבא...איך התגעגעתם לאוכל בייית.....

My Little Fairy

New member
נכון מאוד ואסור לשכוח..

שאם לאשר היה ספק שהיא עשתה זאת בכוונה להכעיס, הוא לא היה מגיב כך בכלל.

Fairywitch

New member
אז הוא היה צריך לבוא ולהגיד לה-

ולא לצאת ולגדף אותה. אבל ככה זה כשמחפשים מישהו...

Fairywitch

New member
בדיוק. למה למנוע בלאגן כשאפשר לקטר עליו אח"כ?

והרגע הרגע הוא כינה את שני אנשים שם (בוא נחשוב מי) "שני אנשים מפגרים מדרגה ראשונה שאין להם שכל בגרוש". אמר הגאון דברנן שצריך לפתוח מילון בשביל כל מילה שנייה. בושה.

My Little Fairy

New member
מה להגיד לה? הוא גילה את זה לאחר מעשה.

אתה, מהספה בבית מנסה לשפוט אותו ולדעת הכי טוב איך הוא היה צריך לנהוג, אך לא תוכל לעולם לשים עצמך במקומו. הוא זה שכלוא בבית עם אישה שמתעבת אותו ואת אמונתו, מוציאה אותו טיפש ומתווכחת איתו, מראה לו שהיא מבינה הרבה יותר ממנו. ואז, כשאמא שלו שולחת לו אוכל, הוא רואה אותה מבשלת את אותו האוכל באופן שצורם לו - וזה מבחינתו כאילו שהיא זרקה אקונומיקה לתוך הסיר - והוא יודע שאמא שלו טרחה כל כך על אוכל שכרגע מחולל על האש. דבר כזה מוציא מן הדעת. במיוחד שזו אותה אחת שמראה לו כמה שהיא יותר מבינה ממנו, והוא יודע שהיא מבינה יפה מאוד כיצד ניתן לחמם אוכל בחג מבלי לחללו - פשוט לוקחים מאש שכבר בוערת במקום להדליק אש חדשה. מי שאין לו ערכים שחשובים לו יותר מעצמו, לא יבין את עצמת הפגיעה. נכון שאשר לא הכי נאור ומאופק שיכול לגשת ולדבר איתה על הנושא, אבל זה לא אומר שהיא יותר בסדר ממנו. אולי הוא חשש שאם יגש לדבר איתה כשהוא בוער מכעס, זה עלול להיות הרבה יותר מכוער מלקלל אותה בלחש בחצר?

Yaki J

New member
נו מה נראה לך שמישהו מהמגיבים הקיצוניים עשה

צבא? יודע מה זה לחיות עם עוד אנשים ולהתחשב? חבורת ילדים דבילים.

mui mui

New member
שפרה לא חייה את החיים האלו המון זמן

וכמו שעינב ביקשה לא לאכול מהמזון שאמא שלה בשלה כדי לא לעבור על החוקים כך יכל לעשות אשר..הוא בחר שלא לעשות זאת.. שלא יבכו אחרי מעשה.. כדי לרדת על מישהו ולהאשים..

יNOT

New member
../images/Emo6.gif בונזו ?! זה באמת אותו הדבר ?

למה לא
רעל...
זה לא שזה לא אכיל יותר, זה פשוט לא מתאים לו, כי לא כיבדו את האמונה שלו , זה הכל.

My Little Fairy

New member
גם בונזו אפשר לאכול.

לא מצאתי דוגמא יותר טובה, ולא רציתי להגיד "פיפי".

sapie

New member
זה מזה שטויות..

כל שבוע משפחה אחרת מתנדבת להביא להם אוכל לבית האח הגדול. אז השבוע נפל בחלקה של משפחת אשר לספק את האוכל זה שהם הביאו את האוכל לא אומר שהוא שייך לאשר ורק אשר יחליט מה לעשות איתו, עם כל הכבוד יש עוד 10 דיירים בבית שרובם אינם שומרי שבת וזכותם לעשות מה שבא להם עם האוכל הזה ומי ישמע מה עשו כולה לקחו את העוף והקפיצו אותו עם נודלס. אף אחד לא מצפה מ10 דיירים לחזור בתשובה בגלל אדון צדיק אשר.

הבעיה היא אחרת ...

הם לקחו את כל הסיר שהיה בו האוכל שאימו של אשר הכינה וחיממו את ה-כ-ל . ובכך חיללו לאשר את כל המאכל בסיר . עכשיו אשר לא יכול לאכול מהאוכל ( בסיר הספציפי ) שאימו הכינה . זה נשמע לך סביר והגיוני ?

למעלה