עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

rebecca121

New member
כי ככה

בא לה לבשל את כול הסיר , שתבשל! אף אחד לא אמר לה כלום וגם אף אחד לא צריך להגיד לה כלום. הם חיים יחד, וכמו שהתקציב משותף ככה גם האוכל! אני לא מבינה באמת מה הקטע פה. זה לא החיים האמיתיים הרי , אין פה באוכל שלי או שלך רוב דיירי הבית לא שומרים שבת! הרוב קובע. אם הוא כול כך רוצה ,שישמור לו בצד.

jan777

New member
את מוכנה להרגע?

את קוראת לה "חוצפנית קטנה" וטוענת שהיא אומרת דברים טפשיים רק בגלל שהיא אומרת משהו שנוגד את דעותייך? היא מכבדת אותך תכבדי אותה גם את. אני חושב שהקטנה כאן זו את שלא יודעת לנהל דיון בוגר בלי להכניס כל מיני שמות,לרדת לרמה נמוכה זה הכי קל.

My Little Fairy

New member
כתבתי שהיא טפשונית

כי היא כותבת בטפשות, לא כי היא נוגדת את דעותי. "מי שלא מעוניין לבשל לאנשים כאלה שלא ייבשל!". - היא מצפה שאמא של אשר לו תשלח לו אוכל לחג בשביל ששפרה לא תחמם אותו בחג? "שפרה רוצה פאקינג מוקפץ ב-5 בצהריים ביום שבת!" - ששפרה פאקינג תעביר אש ותבשל כך שגם אשר יוכל לאכול. "שפרה תשאר רעבה רק בגלל שאסור לבשל בשבת?" - ראה תגובה קודמת היא אומרת בעצם שאם מישהו עושה לה טובה, זו בעיה שלו וזכותה להתיחס בזלזול כלפי נותן הטובה.

thewish

New member
החוצפנית היחידה פה היא את, גועלית וממררת נפש

ממש עצוב, שזקנה בלה כמוך מדברת אל "הצעירים" מלמעלה, קוראת להם בשמות ועוד מצפה שהם יהיו בשקט... אז אין לנו בעיה גם להחזיר לך באותה המטבע

My Little Fairy

New member
אז יש לך 10 שנים, זהו?

לפני שתהיה זקן בלה? ואם אני זקנה בלה, מה אגיד על אמשך?

My Little Fairy

New member
אתה ממש צודק.

אני צריכה לבדוק גיל לפני שאני מגיבה, ואם מדובר בילדון זב חוטם וחסר בינה, עלי להתעלם. אקח זאת לתשומת ליבי.

sarit115

New member
ל my little fairy

rebbeca121 ילדותית ולא יודעת לדבר. חבל על הזמן שלך

rebecca121

New member
נימוס?

ההורים שלי לימדו אותי אותי נימוס וגם עוד כמה דברים על החיים. מה שכנראה לא לימדו אותך, אותי לימדו להתחשב בזולת ולא לכפות את הרצון שלי על אחרים את יודעת למה את מגינה כול כך על אשר? כי את בדיוק כמוהו וגם sarit115 שניכן לא יודעות לקבל דעות שמנוגדות לשלכן.

metrosexual

New member
במקומך הייתי תובע את ההורים

למה הולידו אותך?????לא היו קונדומים?

rebecca121

New member
אני ילדותית?

תגידי את רואה אותי מפרסמת תגובות כאלה? אני פשוט כותבת את דעתי ואם זה לא מוצא חן בעינייך אז אל תגיבי לי. את רושמת ליד את דעתך ואני מגיבה, ראית אותי מגיבה על הגיל שלך? על שפת הדיבור שלך?

Fairywitch

New member
אם אמא שלך הייתה שולחת כמה סירים-

כמו במקרה הזה בתכנית- לא היה מפריע לי. תאכלי את את הסיר עם הבונזו ואני אסתפק בשאר. כמה סירים עם אוכל בשרי יש שם בבית, שצמחונים לא יכולים לאכול ממנו?

My Little Fairy

New member
כן בטח....

היה כואב לך שזילזלתי ככה באוכל של אמא שלך מבלי להתחשב ברגשותייך שאולי גם לך בא לאכול מהסיר הזה.

Fairywitch

New member
אז בואי אני אגיד לך-

יש ארוחות משפחתיות שבהן מספיק שמישהו ינעץ את המזלג שלו קודם בבשר ואז בסלט- ואני לא יכולה לאכול מהסלט הזה. אז מה? אני הופכת את שולחן החג? לא, אני אוכלת מאכלים אחרים. הוא לא יכול להכריח את כולם לשמור שבת, נקודה!

My Little Fairy

New member
הוא לא הכריח אף אחד לא לאכול

הם מכריחים אותו לא לאכול כשהם מטריפים את האוכל. טיפת התחשבות. לא כל כך קשה.

rebecca121

New member
טיפת התחשבות?

בנו לו בית כנסת, כולם נכנסו יחד איתו להתפלל לכבודו. עשו איתו סליחות, עושים איתו קידוש, ההפקה נותנת לו תמונות של הבת שלו עם אשתו. מינימום שהוא יכול לעשות זה לא להתווכח על האוכל! הוא המיעוט בבית מבחינת הדת, שישמור הוא את בצד בצלחת.

למעלה