עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

jan777

New member
תגובה

התגובה הבאה שלך תהיה שהם צריכים לסגוד לאשר כל ימי חייהם על כך שהוא הביא להם את האוכל? אני לא מצליח להבין את ההשוואות שלך,אני חושב שהן לא קשורות בכלל לסיטואציה. משפחתו של אשר שלחה אוכל,כל הכבוד על המעשה ועוד יותר על הכמות! כולם אכלו כולם נהנו אבל צריך להשאיר את הדברים בפרופורציות! לדעתי, אין כאן שום חסור כבוד כאשר אכלו מהאוכל בשבת. כל אדם באמונתו יחיה. אשר הוא לא הראשון שמביא אוכל,הם ראו כבר בעבר מה הלך עם האוכל בשבתות.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifנעמה, עם כל האנטי שלה-

לא דיברה על "שלי ושלי ושלי". זה נכנס הביתה- זה של כולם. זה הבית של כולם ולא כולם שומרים שבת. מי שלא טוב לו-

jan777

New member
מסכים איתך

אבל אני באופן אישי חיבבתי את נעמה ובאמת שבהתחלה לא אהבתי אותה... אבל איך שהתנהגו אליה לקראת הסוף גרם לי "להיות בצד שלה".

My Little Fairy

New member
מה אתה מבין?

אתה עוד צעיר, לפני צבא, מלא אנטי וכנראה גם חינוך גרוע אם לא למדת מה זו הכרת תודה ומה זו כפיות טובה.

jan777

New member
פפפחחחחחחחח

פפפפפפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפפחפחחחחחפפפפפפפפפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחפחחחחחחח

Jason2

New member
זה לא משנה

כי הם פתרו את הבעיה. אנשים חיים ביחד, צריך לעשות פשרות.

sarit115

New member
מה ילדה בת 17 יכולה להבין??

ברור שrebbeca121 ילדה!! נו מה?? it's a waste of time and energy to explain

rebecca121

New member
ילדה בת 17 מבינה

שכשאר נכנסים לוילה הזאת אז אין שלי ואין שלך, אולי אשר היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא נכנס לוילה ל"ייצג" את המגזר הדתי האוכל הוא של כולם שם והרוב קובע. יותר מזה אני לא אוסיף, כי הרי למה להקשיב לילדה ב 17?

MineraL

New member
../images/Emo45.gif הוא פשוט מנסה לכפות דתית את כולם

אני יכול להבטיח לכם ב100% שאחרי שהוא יודח, קידוש יותר לא יהיה.

nik name

New member
לדעתי יהיה...

נראה שהם אהבו את זה ,ואף אחד לא כפה את הקדוש עליהם ולא רק דתיים עושים קידוש.

רונה לי1

New member
הוא לא כופה הוא לא הכריח אנשים להתפלל

הוא בסך הכל העביר את הקידוש ואת הסדר של החג מה יקרה אם ישתפו פעולה אלה שהיו דתיים ואלה שלא אם רנין היתה דתיה בצד שלה כן היו מביאים לה את הקוראן זה טוב שבכל אומות העולם יראו שיש לנו משהו ליהודים משהו שמאחד אותנו וזה הדת זה המסורת שיפרה בתור אחת שהיתה בדת היתה אמורה לכבד ולו רק שעה היתה לה עד צאת השבת אז זה לא היה בכוונה ? היא מזלזלת בכוח של היהדות וזה מגעיל בעיניי גם אני לא דתיה וגם אני לא שומרת שבת אבל לפחות תכבדי תכבדי את המקום שאת נימצאת בו תכבדי את הסובבים אותך הריי זה האוכל של אמא שלו אשר נעשה לכבוד החג למה לחמם את כולו למה ?

MineraL

New member
כי התחשק לה

זה לא נושא לוויכוח בכלל... עשתה, התנצלה, הלאה.

התנצלה והלאה??? ראינו את אותה תוכנית?

זו היא שהצהירה שהיא לא מדברת על אנשים מאחורי הגב, זו היא שאמרה שלא כיבדו אותה שלא באו ודיברו איתה, זו היא שהגדירה שהיא לא מרכלת, והפלא ופלא, מה היא עושה ברגע שהיא נכנסת לחדר? מרכלת עם צבר וממשיכה "לרדת" על אשר, תעמדי מאחורי המילים שלך, אל תלכי ותמשיכי למשוך אש ולספר על זה אחכ עוד ועוד לצבר ולרנין,

| נכון שיש גרועים הרבה יותר (עיין ערך שי) אבל

אשר הופך להיות פנטי, השנאה לשפרה ולחילונים מעוורת את עיניו. הוא משמיץ ומכפיש את שפרה ומאחל לה מחלות ממינים ומסוגים שונים ואחר כך שם עלין את הטלית פונה מזרחה ומתפלל... לדעתי זו לא רק צביעות ורשעות יש פה ממש חילול השם (על עברה שבין אדם לחברו האלוהים אינו מוחל) ועוד משהו...ליאון מייצג הכי יפה והכי בפתיחות את קהילת ההומאים והלסביות, הוא מאפשר לנו הקהל להכיר אותם בלי כל הדעות הקדומות והסטריאוטיפים ------אשר לעומת זאת גורם נזק לדתיים שאותם הוא מייצג - הוא הפך את הדת לכלי לחפור ולטפח את השנאה, ובכך מייצג את הצביעות והפנטיות...מדבר על צדיקים ושאר רוח אבל מתנהג (רחמנא ליצלן).....וכמו שאומר על כך ליאון - "השם ישמור"!

למעלה