עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

Q u a Q u a

New member
למה היא דופקת את "האמא של ההפקה"???

לא ממש הבנתי... עינב לא ממש משמעותית, חוץ מצרחות וממבוכה, ולעיתים גועל ממשי היא לא משנה דבר בוילה. היא לא יוצאת כלה ולא שום דבר אחר, אני בספק מאוד גדול אם תממש את האיום הילדותי והאינסטינקטיבי שלה ובאמת תפרוש, זו מעין צורת התנהגות... פוגעים בי אז אני קמה והולכת. תלכי, היי שלום. לא נבכה עליך.

JasPoint

New member
תתפלא אבל זה יפגע בהם

תראה כמה זמן מסך היא מקבלת בתוכניות של ערוץ 2. תאהב אותה או תשנא אותה היא מספקת הרבה עניין.

Q u a Q u a

New member
שתלך, יהיו אחרים שיספקו עניין.

היא מיצתה את עצמה לחלוטין. אין דבר יותר פאתטי מאנשים שמאיימים לעזוב ורק מחכים שיתחננו שיישארו. מעניין איך היא תוריד את עצמה מהעץ. בחורה מזעזעת, מתלהמת, צעקנית, לא עוברת מסך בשיט!

דביר444

New member
ספרי את זה לרנין

"אין דבר יותר פאתטי מאנשים שמאיימים לעזוב ורק מחכים שיתחננו שיישארו." דרך אגב עינב צודקת 100% בקטע שבחרו להיצמד לחוקים דווקא במקרה שלה, היא הביאה דוגמא מעולה, שצבר אמר במפורש שצריך להצביע לה ולאביה, וזה ביזיון, דבר נוסף שאני לא מבין זה למה צבר ושיפרה מרוויחים מההפקר? עינב ואשר היו צריכים להצטרף אליהם כמועמדים להדחה.

סתונית5

New member
אולי כי 4 האנשים היחידים שהצביעו

לשפרה וצבר,הם הארבעה שנזכרו בשיחה המשודרת? אשר, עינב, יוסי (נדבר עם אבא שלי) וק. (קרן).

rosedal

New member
מכיוון שכל החודש הזה היו אין ספור דיבורים

על הדחות ואין ספור רמיזות. אז היא תצא כלה אם היא תלך ולא תתן להפקה ללמד את הדיירים לקח על חשבונה. לא בגלל שהיא מעניינת, אותי היא דיי מעצבנת עם הצעקות שלה ובמיוחד שהיא חושבת שזה בסדר שהיא צועקת "כי זאת אני וככה אני" - תירוץ ששווה ל***

Fairywitch

New member
היא לא עושה טובה לאף אחד אם היא נשארת-

להיפך. היא סתם רוצה שיתחננו לפניה להישאר. דרמה-קווין המונית ו-וולגרית.

יNOT

New member
אמרו על רנין שהיא דרמה קווין ../images/Emo9.gif

כנראה שמתי שרואים את זה בשידור חי, שצועקים על "האח הגדול"....
מקבלים קצת יותר פרופורציות.

יNOT

New member
התגובה שלו ל"אח הגדול" הייתה בכבוד

אי אפשר לומר אחרת. הוא הודה ב"תבוסתו" ולא חיפש על מי להעליל , ולתרץ את מעשיו. עינב לא נהגה באותו איפוק

רונה לי1

New member
למה אתם חושבים שהיא המונית וששיפרה מדברת בשקט

זה יותר טוב ? אל תשכחו שזה תוכנית והיא אמורה להיות המונית אחרת מה הטעם לצפות בה מה ניראה? איך אנשים מטיילים בבית ואומרים בוקר טוב בנועם אחד לשני ? שיפרה היתה אמורה לכבד את הדת שהיא גדלה בה ולא צריך לפתוח ספר להבין שעוד רגע יוצאת שבת ואפשר לבשל ולהדליק אש החוצפה שלה עברה כל גבול וצבר אם היינו שמים שם עציץ זה היה אותו הדבר עם כל הבלאגן של אתמול הוא היה כאילו הוא לא בתמונה ממש יופי של דמות לתלות אותו על הקיר וזהו בתור תמונה תבינו כל התוכנית היא כשהיא רועשת אחכת אין בה רייטינג

babylon4

New member
גם עכשיו עינב טוענת שהיא הולכת

היא אמרה שהיא מתכוונת לעזוב עוד הלילה ואם לא יתנו לה אז מחר בבוקר. עוד היא אמרה שהאח אמר לה שהיא תצא קטנה והיא הסביר שההפך והיא תצא גדולה אם היא תעזוב בגלל ההתערבות.

babylon4

New member
צודקת אבל...

היו הרבה בחישות וקומבינות ופתאום עכשיו מצאו סוג של שעיר לעזאזל. לא שאני מצדיק אותם ואת המעשה. אבל זה עדיין מקומם ואשר ועינב בכל מקרה היו בוחרים בשפרה גם ללא כל תיאום. וזה מבאס ומעצבן שיש פה שינוי מלמעלה

Jason2

New member
אז בשביל מה לעבור על החוקים?

אין בעיה שידיחו את מי שהם רוצים אבל יש חוקים ברורים.

Martha

New member
אבל אתה לא יכול לאכוף

את החוקים רק כשמתחשק לך
חוקים אמורים לחול על כל דיירי הבית והאח הגדול העלים עין כבר כמה פעמים. זה לא מקרי, לדעתי, שהפעם הוא החליט להעניש ולהעניש בחומרה. ההפקה לא כזו תמימה ג'ייס וגם לא שיפרה
גילוי נאות, אני צופה בתוכנית רק בימי ראשון ושלישי והידע שלי על המתמודדים מועט ועם זאת, מדברים רק על זה במשרד אז אני מתחילה להשאב...

למעלה