עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

Martha

New member
אני קוראת אותך כל הזמן

ולא רק פה
ובכל מקרה, אני קוראת פה מתחילת התוכנית (שיפרה..שיפרה) ו..החלטתי שהגיע הזמן להצטרף לבלאגן.

Martha

New member
אני בדיוק מזמזמת שיר שלו../images/Emo3.gif

לצערי התשובה היא לא
ואתה יודע למה?! כי אף אחד לא רצה לבוא איתי. כל החברים שלי הטילו וטו וללכת לבד להופעה כזו..לשיר לבד, לשתות בירה לבד. מבאס. אני מתארת לעצמי שהיית (איך לא?). אוח, הקנאה. היתה הופעה טובה, אה?

Jason2

New member
לא רוצה לבאס אותך

אבל זאת הופעה שאין לי מילים לתאר אותה. היה קטע שבו הוא מספר איך הוא כתב את הפתיחה של blackbird שם אני כמעט בכיתי, אז קלטתי שאני רואה מולי את האיש שגרם לשינוי הכי משמעותי בחיים שלי (לא לבד, כמובן).

Martha

New member
תמיד החשבתי את עצמי

מאנשי ג'ון ואני זוכרת את הפעם הראשונה שהקשבתי לאייבי רוד וכמה שלא רציתי שיגמר. עם זאת, YESTERDAY או היי ג'וד או..יש כל כך הרבה, גורמים לי להחסיר פעימה בכל פעם מחדש. אני חושבת שפול די פורח בשנים האחרונות. השנים עושות לו טוב ואת הסיפור של BLACKBIRD אני לא מכירה ואני מתה על הסיפורים שמאחורי השירים
אז ג'ייס יקר, או פה או במסרים, אנא ספר לי על ההופעה ובעיקר על הסיפורים שמאחורי השירים, אם יש לך חשק וכח כמובן. וכן. ביאסת. אני צריכה למהר לראות אותו לפני שבאמת יגמר וגם הוא יעלה לשמיים... כמה עצוב היה לשמוע על רייט (פינק פלויד)...

MineraL

New member
../images/Emo45.gif

העיקר כולם מתלוננים למה מענישים דווקא אותם... קיבלתם אקשן תערכו את זה! לא כל יום אנחנו רואים את עינב צורחת על כולם

rosedal

New member
שיפרה מתוסבכת!!!

יש לה מחשבות מעוותות! היא לוקחת מה שאומרים לה ומעוותת את זה לצורה הכי קשה בשביל שהיא תוכל להוציא ממצפונה כל רגש שהוא. היא פלספניית ברמות. כולה דיבורים. היא משחקת אותה צדיקה אבל היא יכולה להיות הגרועה ביותר. והנה תוך כדי כתיבת שורות אלה, מלכלכת על אשר ליד רנין. יאללה שתישן על האף

הניסיון העצוב של שיפרה להיראות כצדיקה

מעורר רחמים. היא יודעת שאשר צודק בכול מילה שלו על המעשים שלה,ממש מצחיק לא ידעה שאם מבשלים משהו בשבת הכלי הופך להיות טמא עבור אשר/עינב. אני ממש מקווה שעינב באמת תפרוש כי יוסי אמר כבר שאם יווצר מצב שעינב יוצאת לפניו ,הוא יוצא יחד איתה . ואז ... אוי זה יהיה מענג, שיפרה וצבר ינסו לריב עם איזה שיח.

אשר עשה היום נזק עצום לעולם הדתי בארץ

מעולם לא לא היו מעטים כל כך שבזמן קצר כל כך , גרמו לשנאה גדולה כל כך של רבים כל כך כלפי הדתיים. ובהתנצלותיו והסבריו הוא מנסה למעזר את הנזק.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif הבין שיש עליו אחריות גדולה יותר כנראה

Israeli Hero

New member
למה קרן בוכה כל היום וכולם מרחמים עליה?

קיבלה בשורה רעה או משהו?

Q u a Q u a

New member
נראה לי סוף סוף נמאס לה מעצמה...

כל הכבוד שהצליחה להגיע עם עצמה עד הלום...

דורוN

New member
כי היא יודעת שהיא הולכת בשלישי

אין לה שום סיכוי לגבור על השאר. ועוד היא צריכה לבצע את המשימה בשביל התקציב השבועי,שילך לאנשים שהצביעו נגדה. באמת מסכנה.

Martha

New member
גם לדעתי קרן היא זו שתלך

בעיקר כי הבלגן חוגג, נוצרו מחנות וזה בדיוק מה שהאח הגדול רצה. קרן לא פה ולא שם ובעיקר די משעממת..

אני במקום האח הגדול מעיף מידית את עינב...

האח הגדול שואל אותה לפני כל עם ישראל בשידור חי האם היא כרתה בריתות ו/או קבעה עם אנשים את מי להדיח ,והיא בנחרצות עונה שלא , ואחרי שמראים לה את הקטע היא נקרעת מצחוק על הספה ?? רק על השקר הזה הייתי מעיף אותה

superjets

New member
עינב : "אני אצא מכאן הכי עם האף למעלה"

בטח היא התכוונה עם הראש למעלה, כי האף שלה כבר הכי למעלה

למעלה