עידכונים מהוילה - יום 36, ה- 6.10

metrosexual

New member
אבל חמוד!

למה זה בכלל אמור להגיע לריב??למה הם צריכים לכבד את אשר?למה אשר אף פעם לא יכול לכבד את החילוניות? זה לאו דווקא פה אלא גם במציאות!!!!תמיד החילוניים צריכים להתחשב בדתיים! למה הדתיים לא מתחשבים בחילוניים(לאו דווקא) כשהם הופכים אמבולנס עם אישה בהריון ביום כיפור?למה הם לא מכבדים חילוניים שנוסעים בשבת וזורקים אבנים ואתה בטוח יודע כל נהג יכול לסטות ולהירג בכביש רק בגלל כמה דוסים שמפריע להם שנוסעים בשבת....להמשיך?

Superboi

New member
את לא צריכה להגיד לי את זה../images/Emo59.gif

אני הומו, תאמיני לי שאני מבין :) ויודעת מה, אם להגיד את האמת, כל מה שהזכרת רק גורם לי לשנוא דתיים וכל קשר שלהם לחוק במדינה. אבל זה כבר לפורום אחר...

Superboi

New member
סליחה, לא יודע למה חשבתי שאתה בחורה../images/Emo9.gif../images/Emo59.gif

metrosexual

New member
אני בן:)

במיוחד שאתה הומו! הם לא מכבדים אותך בגרוש,רק כי הנטיות שלך שונות!(לא שכל חילוני ייקבל אותך) אבל דתיים (ברובם המכריע) יאחלו לך גם מוות! ולא נשכח את הפוגרומים שהם עשו ערב מצעד הגאווה בירושלים

rebecca121

New member
ומה שאשר אמר ללאון?

"אם אי פעם חשבתי שאני אתקרב לאחד כמוך זה עם אלה , מרביץ לך מכות רצח" איך הוא לא התבייש להוציא את זה מפה אני לא מבינה, ולא רק בגלל שהוא הומו, אלא בגלל שזה בן אדם אנושי! זה פשוט לא נכנס לי לראש.

אריאל5

New member
זה האמא של להוציא דברים מהקשרם...

הוא אמר שפעם להיפגש עם הומו זה היה אומר להרביץ לו אולי עם אלה אבל כשהוא מכיר את לאון הוא רואה שהוא טעה.

My Little Fairy

New member
זה מראה על השינוי שאשר עבר בזכות ליאון

נורא ואיום שהוא רואה כך את ההומואים, אבל תודות לליאון הוא אדם אחר.

Superboi

New member
לא הכי נכון ../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

הוא לפחות מחבק את לאון, לפחות הוא פתח את הראש והבין שהומואים הם בני אדם (גם אם הוא מאחל לעצמו שהבן שלו לא יהיה הומו). לא כמו אחרים שבאמת מביאים לנו אלות בראש ובקבוקי תבערה, ומפיצים מדריכים בדואר של "איך להרוג הומוסקסואלים חוטאים שצריכים להישרף בגיהינום והופכים את המדינה שלנו לסדום ועמורה".

yshy

New member
כן?

ומה דעתך על האמירה שלו, שמי שלא יצום בשבת יודח אחד אחד? מבחינתי הוא לא מסוגל לקבל אנשים שונים ממנו.

shirush35

New member
אבל שפרה כבר לא דתיה....

בגלל שהיא הייתה דתיה היא חייבת להיות מתחשבת ואמפתית, הרי אפשר להגיד ללאון או לקרן שאסור לבשל בחג וזה מוריד מהם את האחריות?!

sarit115

New member
שלא נוהגים כמה שנים

האם תשכחי לחלוטין איך לנהוג (במכונית)..מה הקשר שואלים עכשיו..הקשר הוא אם לא דתיים כמה שנים לא אומר ששוכחים את ההלכה וחוקי הדת...היום אני לא דתייה אבל הייתי בבית ספר דתי המון שנים...אין מצב שאשכח מה למדתי מן התורה.. אז שיפרה את שקרנית שאומרת שלא זוכרת את הדת... אל תתנו לשכנטוזים לנצח !!! בלי מזרחים אין תוכנית, אין smsim , ואין בית נקי..הבית יהיה מעפן....

אז אני מבין שאת בתוך הראש של שיפרה..

יודעת מה היא שכחה ומה היא לא שכחה , מה היא יודע מה היא לא יודעת אני מבטיח לך שאם היית חיה 19 שנה בדרך אחת ואז 10 שנים בדרך ההפוכה לחלוטין זה לא היה בראש שלך לחשוב לכיוון הזה בכלל, ההרגלים שלה השתנו לגמרי היא בכלל לא חושבת על הדת היא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת אצלה בבית , ואצלה בבית היא כן מכינה אוכל גם בשבת וגם בחג.

sarit115

New member
אני בראש של שפרה

שיודעת שדת לא שוכחים אלא אם כן כמו שמישהו כתב כאן באתר...היא עברה אירוע מוחי!!!! לא מאחלת לה!!! לא ש-ו-כ-ח-י-ם ד-ת lest we not forget who we are, where we come from, and where we are going to.

אחלה תגובה עם הסבר מפורט ועם דוגמאות

אנשים שלא מתעסקים בזה ביום יום ועושים ממש את ההפך בסופו של דבר כן שוכחים. לדוגמא ,אני מכיר לא מעט עולים חדשים שנולדו בארץ זרה עד גיל 15 דיברו שם כל יום שפה זרה , כשעלו לארץ ודיברו פה רק עיברית שכחו לא מעט מהשפת אם שלהם. זה תהליך טבעי שקורה. אבל מי מסוגל להתווכח איתך ,המומחית הגדולה.

sarit115

New member
אני לא מומחית גדולה

אבל גם אני באתי מקנדה עם 4 שפות בפי. היום לאחר מעל 20 שנה בישראל אני עדיין דוברת אותם...לא קשור כלום בכלום...דת זה דת ...זה לא שפה...יש הבדל...

אין הבדל ...

את מדברת כאילו את מומחית גדולה בנושא וקובעת עובדות בלי שום סימוכין, אין הרבה הבדל בין דת לשפה , שפה ודת הם נושא יומיומי שמתעסקים איתם מידי יום ולא מעט . את לא מדברת רק עיברית את משתמשת גם בשאר השפות שלך ולכן בטח שלא תשכחי אותן אבל אני מוכן להתערב איתך שאם תדברי רק עברית במשך 10 שנים לפחות מבלי לדבר בשאר השפות את תשכחי לא מעט מילים משאר השפות ,וזו עובדה מאנשים שאני מכיר שזה קרה להם. למשל אני טבח ,עבדתי 5 שנים באותו מקום והכנתי כל יום את אותו מתכון ואותו אוכל בדיוק , לפני כמה שנים עברתי למקום אחר עם מתכון ואוכל אחר ,נראה לך שאני זוכר את המתכון המדוייק במקום הקודם ? ממש לא , אני זוכר את המנות בכלליות אבל לא את הכל.

למעלה