עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

חחחח זוכרת את זה? כנסי

רשימת האח"מים הרשמית של YTV yellow cheese get well danieeeel לימור1977 era2 NE6AMMA יו יו יוlילד מושפעl s a p i r 2 9 0 1 miki barrr דידי הכוסית colnishko Scratchy Girl זאב בוד ד טולית המסטולית שקדיה יפיופה דנונה של שטראוס DaAngel זה היה החתימה של איבר מין זכרי

חח יש מצב...

אבל למה לשבור את הראש מיותר...שלא יגיד מי הוא..העיקר שאנחנו יודעים שהוא היה והוא יודע הכל:) חחח

אור2221

New member
שפרה ורנין בשיחה צפופה על צבר

שפרה מרגישה שצבר לא רוצה, זה פוגע לה באגו אבל בעיקר מבאס אותה. רנין מנסה לשכנע אותה שצבר נשבע שהוא לא יעשה שום דבר בבית, שפרה אומרת ש-96% מהמקרים היא יודעת כשמישהו מעוניין בה, ו-"זה לא מרגיש ככה". אין, אני אוהבת אותה. היא משחקת אותה אדישה, אבל הפגיעות פשוט קורנת ממנה בגלים. חבל שהחליפו מצלמה. חבל, כי שני אלה יכלו להיות מקסימים ביחד.

איזה באסה שהפסיקו תשיחה המעניינת

הזאתי בין שפרה רנין דווקא כשזה התחיל על צבר מעצבנים הצלמים האלה..!

Lomsahne

New member
אור "רוז'ה פדרר" זאת את ?

סתם חחח תרגיעי רוג'ר, אז מה פדרר חוזר בסוף במדרידהא? קצת בשורות טובות. אני רואה שחוץ מבטניס גם פה הדעות שלנו אותו דבר

Prime Time

New member
"רוז'ה" זה בצחוק נכון? ../images/Emo10.gif

סליחה על ההתפרצות...צרם לי

Lomsahne

New member
זה היה מאוד בצחוק...

אם קראת את התוכן היית אמורה להבין שאני יודע שקוראים לו רוג'ר וזה דיון ארוך ארוך שדנים עליו בפורום טניס ואור בראשותו... גם לי אישית מאוד צורם שקוראים לו רוז'ה ולא רוג'ר...

Prime Time

New member
האמת של רציתי לחטט יותר מידי P:

כמו שאמרתי, הכותרת תפסה אותי ולא התעמקתי יותר מזה... חוץ מזה שאין הרבה מה לדון- אפילו הוא אמר שמבטאים את שמו בדרך האמריקאית. אגב, אם יוצא לכם לדון בזה שוב, תשלחו את זה למירי נבו...

אור2221

New member
זו היתה בדיחה פנימית

כי אני תמיד מתלוננת שקוראים לו רוז'ה. וההגיה היא הגיה דרום-אפריקאית, לא אמריקאית (מקום מוצאה של אמא שלו).

למעלה