עידכונים מהוילה - יום 40, 10.10

עלמה נ

New member
רגע! סליחה שאני לא עוקבת בלייב אבל.

רנין משקרת??? איך? הלא אצלהם זה לא נהוג!!! למה מדגדג לי הסיטואציה שבו היא ירקה אש למצלמות ורצתה לעזוב את בית האח הגדול כי היא לא יכולה לחיות עם צבועים???

shiiiiira

New member
אני מתה שרנין תצא מהווילה ותגיד..

i'm sssso סתומה! (אין לי מושג איך כותבים את המילה הזאת באנגלית) הלוואי ותיראה איך היא אכלה משי סרט! ממש "אח שלי אתה שי".

8 תותית 8

New member
../images/Emo207.gif חדשה פה..

היי, קוראים לי רז, אני בת 12.. =] ורואה האח הגדול .. (ברורר).. חח מקווה להשתלב פה טוב..
רז..

יNOT

New member
וברוכה הבאה גם לתפוז ../images/Emo24.gif

תיהני מהפורום. ואני בטוח שתשתלבי עם השאר

חבל../images/Emo10.gif

שאין שימוש מוגבל באייקונים ככה כל הודעה שלך היתה מתקצרת ב-60% לפחות (למי שטורח לקרוא...) בינתיים ההודעות שלך זה כמו ספר ילדים. יותר "תמונות" ממילים. טוב לבני גילך.... כל הכבוד, תמשיך כך...

eli7r

New member
חחחחחחחח מחכים עם זה? הצחקת אותי

זה פשוט כי זה שי.....

eli7r

New member
לא יודעת אבל זו העובדה

את כל מה שקשור לשי משום מה לא מראים

clearer

New member
אולי מחכים שהוא יהיה מועמד להדחה?

או שאולי יראו ביום ראשון, בשילוב עם הנסיונות של צבר לשאוב מרנין מי בוגד בו.

זה לא משנה

האנשים בבית הבינו מי זה שי...(אני מקווה...מאוד) העניין העצוב שהאנשים בוילה לא יודעים... עינב זרקה לשי באחד הויכוחים "זה כמו שאני לא אצביע לאבא שלי וצבר לא יצביע לשפרה ואתה לא תצביע לרנין" (משהו כזה..) אז שי אומר לה שזה לא נכון..(שהוא לא יבחר ברנין) ואז עינב אמר לו "מה?? איזה מגעיל"... בכל מקרה, כל מי שיעוף מהוילה יזכה לראות את זה רק בפרקים...כי בנתיים חושבים שהוא בסדר..

clearer

New member
נכון ספיר, אבל

גם האנשים בבית, מחוץ לוילה, ש-80% מהם רואים אך ורק ערוץ 2, ולא ערוץ 20 ואינטרנט, לא ראו את הקטע הזה. האנשים בבית בטוחים ששי 100% בסדר לעת עתה, כי פשוט עוד לא הראו להם אחרת. משום מה.

אני לא מסכימה

אני חושבת שרוב האנשים שעוקבים אחרי השידורים בערוץ 2, מכורים למחשב או לערוץ 20...

למעלה