עידכונים מהוילה - יום 42 , 12.10

אורלי1210

New member
ודבר אחרון

שפרה קצת שלחה את רנין לברר עניינים אצל צבר,כך שהעניין נראה די אמין. וזהו,כתבתי הרבה מידי ליום ראשון כאן

BMCB

New member
באמת? שפרה שלחה אותה? מתי?

:) חח בא לי שיווצר ביניהם משהו.

למי שפספס, פרטי השיחה בין רנין לשפרה:

רנין ספרה לשפרה שבמהלך שיחה שהייתה לה עם צבר,שאלה אותו אם הוא מעוניין בשפרה, הוא לא ענה לה מפורשות כן או לא (אם הוא מעוניין) אבל אמר לה שהוא נעשה "VERY EMOTIONALLY ENVOLVED" (מעורב רגשית) ושהוא יודע שזה מזיק להם אבל לא אכפת לו, ואמר שכשיצאו מהבית אז הוא יגיד לרנין. כשהיא לחצה עליו ואמרה שברור שאם התשובה הייתה "לא" אז הוא היה אומר לה, אז הוא חייך במבוכה. בקיצור מרוח הדברים רנין הבינה שצבר כן מעוניין בשפרה. היא גם אמרה לשפרה שהוא כל היום שאל אותה אם שפרה בסרד ואמר שידבר איתה מחר שפרה הייתה כמובן מאושרת לשמוע את זה ואמרה שכל כך שכנעה את עצמה שאין לזה סיכוי, שהיא ממש מופתעת. היא לא הפסיקה לחייך ואמרה בהתרגשות "HE LIKES ME". וגם אמרה שאם יש צ'אנס למשהו אמיתי, בחיים היא לא תעשה משהו בכיוון כל עוד הם בבית... אני התרגשתי יחד איתה ומחזיקה אצבעות לזוג הפייבוריטי שלי. רומנטיקנית ומכורה חסרת תקנה שכמוני...

רעיה 01

New member
לא מרגיש אמיתי

זה נראה כמו הסיפור של קרן עם ערן שכולם דחפו אותם אחד לשני ובסוף הכל היה סתם תחמנות של האנשים מסביב שהרגישו את הצורך של ערן וקרן לחום ואהבה

אור2221

New member
אבל רנין מאוד מסתכנת כאן

מספיק ששפרה תלך לצבר ותשאל אותו למה הוא לא מדבר איתה על העניין, וצבר יגיד לה שהוא לא יודע על מה היא מדברת, ורנין תהיה על הגריל. חוץ מזה, רנין ממש לא מצטיירת לי ככזו כלבה שתעשה דבר נבזי כזה למישהי אחרת. אם כבר, יש מצב שהמתחמן הוא דווקא צבר, כי הוא באמת לא משדר כלום.

רעיה 01

New member
ייתכן מאוד

יתכן שצבר אמר משהו ורנין פירשה זאת אייך שנוח לה או יכול להיות לצבר פשוט משחק את המשחק וכדי להשאיר את שפרה קרוב אליו הוא אמר זאת אבל לדעתי זה יותר מידי דומה למה שהיה אז עם קרן וערן ואני מאמינה ששפרה כן תלך אל צבר ותשאל אותו משהו או תנסה לדלות מידע ממנו לגבי זה מה שכן היא תהייה כרכה אחריו הרבה יותר

אורלי1210

New member
מצד שני,יתכן גם שהוא באמת מעוניין בה..

לפי איך שזה נראה בשבועות האחרונים ,זה די בולט שיש לו רגשות כלפיה . אם זה היה רק לשם המשחק הוא היה הולך עם זה עד הסוף ועובד עליה ולא שומר עד כדי כך עליה ועליו.עושה רושם שהוא מכבד אותה ומרגיש מאוד קרוב עליה(אל תשכחו שהוא עלה להדחה די בגללה בפעם הקודמת). מה גם שרנין לא עד כדי כך רעה שתספר לה סתם שגם לו יש משהו כלפיה . לדעתי,יהיה ביניהם משהו כשיצאו מהוילה,אבל ימים יגידו... הוא דווקא נראה לי בסדר הבחור, הבעיה היחידה שלו היא שהוא נותן לשי לעבוד עליו. צבר נאמן לחבריו רק חבל שהוא לא מבין שהיחידה שהוא יכול לסמוך עליה לחלוטין היא שפרה. אתמול זה נראה כאילו שי מנסה להתסיס אותו נגד שפרה ואני מאוד מקווה שהוא לא יפול בפח שלו. יום טוב לכולם!

BMCB

New member
מסכימה עם כל מילה שלך,

רק דבר אחד- נכון שרנין לא רעה כדי לעשות דבר כזה לשפרה, אבל קחי בחשבוך שהיא כן מאוד נאיבית ותמימה ויתכן שהבינה את צבר בצורה לא לגמריי נכונה... בשבועות האחרונים זה היה ברור שצבר מעוניין בשפרה, אבל השבוע הוא ממש התרחק ממנה, ו"כרת ברית" עם אנשים אחרים, כשהיא נותרה בחוץ.... ככה שאין לי מושג מה עובר לו בראש...

אורלי1210

New member
למה?! הם דווקא ממשיכים לאפות ביחד ...../images/Emo8.gif

לדעתי היא עדיין האדם שהוא יודע שאפשר לסמוך עליו(מה גם שהוא טען בשיחה עם רנין ששפרה היא אחת מהשלושה שהוא סומך עליהם) , אבל זה טוב לשניהם מבחינת המשחק לבלות קצת גם עם האחרים. אחרי הכל ,אני מניחה שמעבר לקשר ביניהם ,הם באו לתכנית כדי לנצח. אם אכן יש ביניהם משהו מעבר, הם יוכלו להתעסק בזה אחרי התכנית. הקצת "ריחוק" של היומיים האחרונים דווקא נראה כבא ממנה ,אולי נבע מהעובדה שהוא לא התייחס לאיתותים שלה בקטע הרומנטי או שאולי היא רוצה לשמור עליו שלא יעלה שוב להדחה או משהו כזה. צבר אמנם בחור חכם אבל דווקא במקרה שלו נראה לי שהוא כן יודע להיות נאמן לחבריו במשחק,רק חבל שהוא טועה בגדול בנוגע לאחד החברים האלה. כשהתפוצץ כל העניין עם אשר ועינב ,רציתי לצעוק לו שיתעורר ויתחיל לשחק את המשחק ויבלה יותר עם כולם ולא רק קוואלטי טיים עם שפרה ולאון. אולי הוא שמע אותי
אגב, אני לא אוהבת את שי והכוחניות והתחמנות ,אבל בקטע עם לאון הוא די צודק.

oneboy1

New member
גיב מי אברייק

איתי חרמן רצח אבל לא יודע איך לטפל בונסה (לא, העיסויים שלו לא נחשבים, אפשר לראות מהמסך איך הוא לא יודע לגעת) צבר- גם כן דביל, שיפשיפ מתה לעשות אותו, אבל גם הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, מפחד ליפול בתדמית לא טובה אחרי שיצא מהבית..... שלא לדבר על כל השמועות שקראתי בפורום שהוא בכלל הומו צבר נראה לי אדם קר וטכנוקרט , אדם מעשי כל כך, שלא נותר לו שום טיפה של רגש.... והצחוק המשונה כל כך שלו..... בכלל יש בבית הזה כמה גברים שכדאי שילכו לסדנת ליחסי אנוש- שילמדו מה זאת אשה..... הם משדרים מסרים כפולים שהבנות לא יודעות מה קורה איתן

oneboy1

New member
אני יודע- הגיב מי אברייק היה על צבר......

גם כן מעורב ריגשית באנגלית קודם כדאי אולי שיהיה מעורב ריגשית בעברית, לא ?

שי לשפרה: "יש לי הרגשה שאת לא איתנו לאחרונה"

השיחה המפורסמת בין שי לשפרה התחילה בה ינסה שי לוודא שהוא יכול לבטוח בשפרה ולהשאיר אותה בקבוצת החמש..

למעלה