עידכונים מהוילה - יום 43 , ה- 13.10

tokbek

New member
../images/Emo27.gif הנה מה שיקרה הלאה :

אשר עף, החזן נכנס במקומו. בהדחה הבאה ארז טל (זה עם החיוך הדבילי) מודיע שאי אפשר להדיח את החזן כי הוא רק עכשיו הגיע, ואז שי מפעיל אסטרטגיות בכדי להדיח עינב ויוסי, מה שיוצר בעיה חמורה להפקה בגלל ששני הקלפים החזקים שלהם מועמדים להדחה. אם אכן זה מה שיקרה - אחד מהבובלילים ילך הביתה. אם הבובלילים יצליחו לגייס עוד מישהו לטובתם, איתי (התרנגול המרוט) יהיה הקורבן שיודח. לאחר מספר שבועות כל ההתערבות הדוחה של ההפקה תעלה להם ביוקר כשהם בטח ינסו לעשות איזשהו צעד בכדי להעיף את שי שהוא היחיד שיש לו מה שנקרא "שכל". ככה הם יבטיחו את השארותם של הבובלילים והמרשרשים של הסמסים שהם מביאים להם כל שבוע.

Prime Time

New member
לדעתי אם עינב ויוסי יעלו להדחה

ההפקה תתערב כמו שעשתה בשבוע שעבר, לא נראה לי שהם ילכו כל כך מהר, במיוחד שכ"כ משעמם והם בינתיים עושים את התכנית.

tokbek

New member
[מגרד בראש]

בטח עכשיו הם יושבים במרטפים האפלים של רשת בישיבה דחופה ומנסים לחשוב איך להתערב, אבל בדרך שקטה וסמויה.

Prime Time

New member
אף אחד לא אמר בדרך שקטה וסמויה

נו באמת אתה מדבר על קשת. נראה לך שהם מחשבנים למישהו אם להתערב או לא...פחחח לא נראה לי שירדתי לסוף דעתך...גם הגלגלים לא עובדים חלק בשעה הזאת

tokbek

New member
מעניין באמת מה הם יעשו

יש הימורים ? 1. האח הגדול יאמר שהשבוע כל מי שעבר את גיל 50 חסין מהדחה ויכול לבחור עוד מישהו להעניק לו חסינות. 2. ארז טל יודיע שהיתה לו התגלות, ואלוהים בכבודו ובעצמו ביקש ממנו לא להדיח אף אחד השבוע. 3. תייסיר יפצע בפרעות בעכו, ואז רנין תאלץ לעזוב את הווילה.

Omer Kun

New member
וואלה צודק! ../images/Emo6.gif

אם זה ימשיך ככה ההפקה תמצא את עצמה בעוד חודשיים רק עם שי ונסה ושיפרה בוילה!

BeN ShaDe

New member
ואז יהיו 3 זוגות.

איתי ו-וונסה , צבר ושפרה ועינב וחזני. יוסי נשוי , לשי יש חברה , לרנין יש חבר ולאון... לא יכניסו הומו בשביל לאווו?

droriko

New member
כישלון חמור של ההפקה

לא רק שכל ההדחות שהיו עד עכשיו היו צפויות , כך זה גם ימשיך כמו שאמרת אנחנו יודעים שאיתי יועמד מול הבובלינים ויעוף, אנחנו יודעים שונסה תעוף שבוע אחרי מאותה סיבה , בעצם נצתרך לחכות שלושה שבועות (!!) רק בשביל הצבעה מותחת אתה מבין מה זה? בוא נגיד שאלא אם שלושת המצתרפים החדשים יהיו קליברים שיכתיבו את הטון בבית,הן חברתית והן אסטרטגית , התוכנית הולכת לאבדון. והאמת שבינתיים אנחנו יודעים שאחד מהם זה איזה חזן אחד שלא עבר שום אודישן וכל הכישרון שלו זה חזנות (וגם בזה הוא לא התפרסם) ככה שאני לא הכי אופטימי בקטע הזה. אגב רק אני מרגיש שאחת כמו מיקי ממש חסרה בבית כרגע?

davidlev0255

New member
ניתוח טוב, אבל החזן ש"כ לא יכנס , יש לו עסק

איך יעזוב העסק? הוא היה באודישנים ונפסל

d a n 6

New member
המינימום של אנשים שעומדים להדחה הוא שלושה

מאז ההדחה השניה בה היו יוסי ועינב עם מספר הקולות הגבוה ביותר להדחה ע"י דיירי הבית ולכן גם אם כל שבוע הם יועמדו להדחה תמיד יועמד מישהו נוסף איתם וברוב המקרים לפי דעתי הם יגברו עליו.

Omer Kun

New member
תכלס שי הכי חכם!

הוא משחק בכולם! אם אף אחד לא יעלה עליו וישפיע על כל הדיירים בוילה, שי עוד יגיע לגמר! אף אחד לא ידיח אותו כי כולם רואים בו "מנהיג", אבל הוא משחק בהם, וכל מי שהוא רצה שיעוף, עף בסוף. או לפחות הרוב. והנה הוא הצליח לפרק את השלישיה... ואחד מהם יעוף. קיצר, צריך שהדיירים בבית יבינו שהוא משחק להם באמא, כי נראה לי שאף אחד בבית לא סובל אותו, ואם יעלו אותו להדחה, הוא יעוף על טיל.

אנימלך2

New member
תאכלס אתה צודק.

רק חבל שהדיירים לא יבינו זאת, הם באמת רואים בו כמנהיג כמו שאמרת, וחבל שהם חושבים רק על העכשיו, אם הם היו חושבים על העתיד הם היו מבינים שכדאי להם להעמיד אותו להדחה, הרי אם כולם יישארו חיילים שלו, הוא יזכה בסוף

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

לא יכול להיות שהם לא רואים את זה. אם בהשרדות שאר המתמודדים ראו בדן מנו תכסיסן ולא מנהיג , אז ככה בדיוק המתמודדים צריכים להסתכל פה על שי.

Jones

New member
נכון, יוסי יודע לקרוא אנשים בצורה מצויינת

יש לי הרגהש שבקרוב הוא יבין מי הנחש האמיתי..

Saladin

New member
הוא מבין, הוא פשוט מפחד ממנו.

אללה מה עשיתם מבובליל גאון הדור. תראו איך הבן אדם משתולל משמחה ליד כולם על זה שמשאירים את הבית שלו, איך הוא אומר על עצמו שהוא מלך ליד כולם בגלל שהקהל משאיר אותו כל פעם, איך אין לו בעיה להתעסק עם תולעי קומפוסט וג'וקים בלי לשאול שאלות. יוסי הוא ממש לא השחקן הטוב במשחק הזה והוא לא שולט בכלום.

למעלה