עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

droriko

New member
קלטתם איך איתי רעד מול צבר?

תכלס בצבר יש משהו מרושע ומאיים בדיבור שלו , לא סתם אומרים שהאנשים השקטים הם הכי מסוכנים.

hilkr

New member
מה צבר אמר לאיתי?

ראיתי, ראיתי ובסוף קמתי רגע ופספסתי את ההתפרצות אשמח לעידכון איך הוא התפרץ ומה צבר ענה לו. תודה.

droriko

New member
זה הלך בערך ככה

איתי התפרץ על שפרה צבר וליאון , היתה שתיקה מותחת של כמה שניות שפרה שאלה מה העניין ? וצבר פנה אליה ואמר לה שאיתי החליט שבא לו לתקוף אותם עכשיו ומצפה שנגיב לו , או משהו בסיגנון . בקיצר זה היה בסיגנון של אחד שהבין על מה מדובר כבר ורק מחכה לרגע הנכון כדי לעשות אמבוש על הטרף שלו . הבן אדם הזה מפחיד הרבה יותר משי עם כל הצעקות שלו

בונה יו אני משתגעת!!

שפרה ממש מעייפת אותי עם השפה שלה היא בכוח מנסה לדבר ברמה גבוהה יענו בשביל להשפיל אנשים איתי בא אליה בקטע של לשבת ולדבר והיא עושה עליו פוזה וגם לצבר לא חסר הזלזול שם עובר כל גבול יש בין שפרה צבר ולאון קליקה מסוכנת!!! יו היא ממש מגעילה

מותק

אני רואה שאת\ה מושפע\ת מהאח הגדול ומוונסה עלק סה טו הבחורה מעייפת וקודחת כמו קונגו היא מתחילה לדבר ומקשקשת קישקושים בסוף היא שוכחת על מה היא התחילה לדבר היא מנסה לגמד אנשים אני מאמינה שהיא תראה את עצמה כשהיא תצא מהוילה היא תתביש היא אדם רע!! והיא מנסה לצייר את עצמה חכמה מבינה טובה אבל היא ממש לא!!! שקרנית צבועה פשוט גועל נפש אני שמחה שאיתי בסוף השיחה אמר לה לכי תזדייני! אחרי שהיא דפקה בו מכות עלק בצחוק

bibaso

New member
מה שכתבת בסוף

מוכיח לי שכלל לא הבנת את הסיטואציה וכל זה מרוב שינאה עיוורת לשיפרה - (שהיא לא מושלמת, אבל פוסטים כמו שלך גורמים לי לצאת להגנתה).

הבנתי מה שהיה שם

אבל שפרה כל פעם כל שיחה לא משנה אם היא טועה או צודקת היא מבלבלת את הכל תראה אני לא אומרת שהיא בן אדם טיפש לא ולא!! אבל יש גבול בוא נגיד שאני תופסת מבן אדם שיודע לשייך את עצמו לחברה בו הוא יושב בה היא יודעת נגיד שעינב לא מבינה את כל החרבטוטות שהיא מדברת היא יכולה לכבד אותה ולדבר קצת יותר פשוט בשביל שהיא תבין היא מסתתרת אחרי המילים עלק גבוהות שלה היא משפילה אנשים והיא אוהבת את זה היא חולה על זה שעינב שואלת אותה כל פעם מה הפרוש של המילה שהיא אמרה אני ממש לא שונאת אותה שינאה עיוורת זה בכלל לא נכון אבל היא נורא מתנשאת ולי זה נראה כמו ילדה קטנה שמתלהבת שהיא מכירה כמה מילים איך אומרים כל דבר נותנים בטעם היא מגזימה!!! פשוט מגזימה יותר מידי מאבד את הטעם הטוב! וזה שאיתי רוצה שיגידו לו תודה על מה שהוא עושה הוא צודק ועוד איך אולי כל הוילה נראת ככה בגלל שהם לא מעריכים אחד את השניה! למה שלא יגידו לאיתי תודה אחרי שהוא עושה כלים? למה לא יגידו תודה לשפרה כשהיא עושה עוגות? למה לא יגידו תודה לעינב שהיא מבשלת ומנקה? למה לא יגידו תודה לרנין על זה שהיא לא עושה כלום??? חח הייתי חייבת!! (אני ובעלי אומרים תודה על כל דבר שאנחנו עושים אחד לשניה ) בקיצור צריך להעריך אנשים והוא צודק שפרה מרגישה רע שהוא לא נותן לה לשתוף כלים ועושה הכל בכוח שהוא גורם ככה לאנשים להרגיש רע ואפילו לא מתחשק לה לומר תודה מצחיק אותי שתמיד היא אומרת שהיא ישרה ושאשר כעס עליה היא אמרה לו למה לא אמרת לי? למה לא ישבת והסברת לי שאתה כועס ממש צדקת!! אז למה יש לה מטען כבד על כולם?? כשאיתי בא ודיבר איתה אז היא אמרה מפריע לי ככה מפריע לי ככה אבל היא נורא ישרה למה היא חיכתה?? למה היא לא באה ואמרה לו את זה לפני?? היא מנסה להצתייר הנשמה הטובה הישירה והכנה אז למה היא חיכתה??? רק שמשהו כועס עליה "ויוצא "עליה היא חכמה גדולה לומר אז למה לא דיברת איתי עד עכשיו? אז למה את(שפרה) לא דיברת עד עכשיו??????\ גם צבר אותו סיפור הוא מלגלג לבן אדם בפרצוף לא מגיע להם להיות שם!

bibaso

New member
אני אתחיל עם המשפט האחרון בהודעה המקורית

שיפרה עצמה נגנבה בשיחה שאיתי מסכים אתה מייד והופך בשניה מבולדוג לפודל, והיא לחצה עליו להגיב באגרסיות בסוף עד שאמר "לכי תזדייני" ולשניהם היה ברור שזה בצחוק. איתי הסכים עם הדברים ששיפרה אמרה משום שפשוט הוא ידע שהם נכונים, רק שהוא לא תאר לעצמו שהוא שידר לאנשים את הדברים האלה. עדיין (אם ראית בבוקר שדיבר עם יוסי) הוא לא סלח להם על כך שלא באו לדבר אתו, אבל לפחות כשהוא בא אליהם הם אמרו לו את האמת, ולא התחמקו כמו שי (שבעצם הוא פתח את הירידות על איתי והתחלת "תפירת החליפה" עבורו, בסוכה, לאחר שאשר שיתף אותו בקטנה על משהו מהסוג הזה בהתנהגותו של איתי). שי התחמק מאיתי בטענות "לא יודע".. "דוקא אתה נראת לי עצבני".. "לא הייתי כל היום" או כפי שצבר הגדיר בשיחה "תבוא ביום שבת ונתפור לך חליפה" - משפט שמישהו אחר בפורום דאג להציג בצורה מסולפת לחלוטין כדיווח לילה)). אני מדגיש ששיפרה וצבר לא המציאו את הטענות האלה נגד איתי - זה הפריע לעוד אנשים בבית וגם להם. בשיחה, היות ואיתי התחיל אגרסיבי הם תקפו אותו חזרה בדרכם - אבל כל זה היה רק בהתחלה, עד שבאמת נכנסו לדבר על הדברים ומהרגע הזה הם דברו יפה ואמרו לו את האמת ולא תחמנו ותיככו ואני לא יודע מה. בקשר לשיפרה - אני מקבל את זה שהיא מעצבנת בזה שהיא אוהבת לצאת חכמה ויש לה מלא פוזות, ההתנהלות של צבר עם השקילת מילים וצדקנות גם מעצבנת - אני לא קונה את העניין של הרוע בקשר לשניהם אבל לא אתאבל אם יעופו בהדחות. בכל מקרה עיקר טענתי היא שהדעה האישית על אנשים לא צריכה להשפיע על פוסט שמתיימר להיות דווח מהוילה ואתמול באותו זמן היתה מכה של פוסטים כאלה שממש הציגו תמונה מסולפת של השיחה במסווה של דיווח עדכני וזה ממש העלה לי את הטורים
בסך הכל כשלא סובלים מישהו - זה עלול לגרום לפרשנות לא נכונה של שיחות כאלה, וגם ההיפך נכון - כשאוהבים מישהו קשה לפרש לשלילה את דבריו וכוונותיו, אבל חייבים לנסות לראות כל שיחה כזאת בצורה אובייקטיבית, ואתמול התקבל הרושם שאנשים ניסו לחפש את צבר ושיפרה גם על חשבון העובדות.

קמבילי

New member
ביאבאסו, יש לי בקשה,

סכם לי בשתי שורות את המסקנות שלך מהשיחות עם איתי - מה שי מנסה לעשות, מה שפרה וצבר מנסים לעשות, מה היו לדעתך תוצאות השיחות. כמו שאמרת וכמו שאמרתי גם אני, מסוכן להסתמך על מה שנכתב בפורום וצריך להכיר היטב את הניק לפני שמסתמכים על מה שכתב. חן חן

bibaso

New member
אז ככה (קודם תקראי התגובה מעל )

שי, עוד לפני שאשר הודח התחיל "לתפור חליפה לאיתי" כרגע לאחר שקצת התערבבו הקלפים בבית - אני לא בטוח שהוא סגור על הצעד הבא שלו. איתי שהתקרב לבובלילים, עדיין נגד שיפרה וצבר צבר , שהיתה לו שיחה עם אשר לפני שהודח, כנראה קלט סוף סוף ששי בגד בו (כך התרשמתי מהשיחה שלו עם אשר וביחוד מהשיחה עם אתי) - היות והוא אבד אמון באיתי מאז ש"התייעץ" עם רנין, כבר נראה לי שלא בוטח באף אחד, ולפי איך שסיכם אתמול את המשחק (שלושת הראשונים כבר נקבעו, רק אנחנו לא יודעים מיהם, וזה לא משנה מתי יפול כל אחד מהשאר - זה עניין מקרי של קומבינציית מי שעל הגריל - בסוף ישארו השלושה הנ"ל). לפי איך שזה נראה - אין לו מוטיבציה מיוחדת לבחוש בקלחת משום שאינו בוטח כמעט באף אחד, ומבחינתו זה כבר לא משנה. שיפרה - עדיין אין לי סיבה לחשוב שצבר שיתף אותה בראיתו החדשה את שי, והיא עדיין חיילת נאמנה של שי. איתי - כבר יודע ששי הנחש שתופר את החליפות, ונראה מה יתפתח בינו לבין צבר.

Yaki J

New member
אני בדר"כ לא קופץ על עגלת שפרע מדברת

בשפה גבוהה, כי היא לא מדברת בשפה גבוהה במיוחד. היא אוהבת לזרוק משפטים באנגלית (ממש רנין 2) ולזרוק מילים לא קשורות. הפעם המילה היא "ראוותן" שהצמידה לאיתי. מה הקשר? שאלו את שפרע.

0OמומיןO0

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם צבר מדבר בשפה גבוהה אבל לפחות זה יוצא לו בטבעיות והוא לא מגמגם כל שנייה! שפרה הזאתי רק מנסה לבחור לעצמה מילים גבוהות ומגמגמת ומעייפת את כולנו בשביל להתנשאות על איתי שבא ודיבר איתה יפה והוא ממש לא בא באגרסיביות כמו שהיא אמרה. יו איך שהיא ניתחה את המצב של השיחה שבו הם נמצאים "שלאון שם צבר פה והשיחה צריכה לעלות בווליום" היה לא ייאמן

Yaki J

New member
הכל בעיני המתבנון. בעייני היא יצאה מפלצת

וכפויית טובה.

Yaki J

New member
ועכשיו היא לקחה את זה ללבל אחר.

היא שעה נוזפת בו. עכשיו היא מתלוננת על שהוא ישר מקבל את הביקורת שלה ושזה פאסיבי אגרסיבי. וכשהוא שואל אותה אם יש משהו שהוא יכול לעשות שאינו פאסיבי אגרסיבי היא טוענת שזו אמריה פאסיבית אגרסיבית. איתי הראה שהוא חכם ואמר לה שאי אפשר לא לצאת פאסיבי אגרסיבי על פי הגדרתה. גוד היא נוראית.

למעלה