עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

ExsoTic Cop

New member
הגיוני לגמרי הייתי אבל שם את עינב

יותר גבוה אחרי לאון לפני רנין..

droriko

New member
שמתם לב .....?

שבשבועיים האחרונים יוסי ניהיה עצבני ולא נחמד כמו שהיה לפני כן? ונסה למשל שמה לב ובגלל הסיבה הזאת הצביעה לו . חבל , הנחמדות וההומור שלו הם הקלפים המנצחים שלו . אם הוא יסתובב על היום עם פרצוף 9 באב ,כשלא אכפת לו מכלום והוא יודע שבין כה וכה הוא נשאר עד היום ה-100 , הוא ימצא את עצמו בחוץ הרבה יותר מהר ממה שהוא חושב.

אובן1

New member
רנין הזו..

נכנסה לוילה כמייצגת הערביה המודרנית, העצמאית, הלא נחשלת, המשכילה, הדעתנית, זו שלא חוששת להתעמת עם אנשים ולעמוד על שלה, ולאט לאט הופכת לאישה חסרת דעה, תלותית ונזקקת שהולכת בעיניים עצומות אחרי גבר חזק ודומיננטי ששולט בה כמו במריונטה קטנה... מסתבר שאפשר להוציא את הערביה מ...אבל לא את ה...מהערביה.. הבהרה: המשפט האחרון נכתב כהלצה ואין לייחס לו משמעויות כוללניות או/ו גזעניות

אור2221

New member
אגב - שי ורנין דיברו

רנין אומרת לשפרה שהוא כעס עליה בגלל היין באמת. שפרה קצת המומה שזו היתה הסיבה שהוא יבש אותה יום שלם ועוד טוען שהיא זו שהתעלמה ממנו. נראה לי שגם רנין קצת בהלם מהשיחה וקצת התפכחות משי, אבל היא לא רוצה להודות בזה ושפרה לא כל כך יודעת מה לעשות עם זה. שפרה פשוט יושבת שם עם פרצוף המום שרנין סולחת כל כך מהר למרות ששי התנהג בצורה מגעילה על כלום.

24 שעות 1

New member
למה ההפקה קראה לשי!!! - להרגיע מיד את מי???

כששאלו אותו מה רצה האח הגדול הוא ענה סתם לשאול כמה שאלות תמיד את קוראים אחרי הדחה - וענו לו מעניין לנו אף פעם לא קראו.... ומה רצה באמת האח הגדול - שירגיע את רנין כי רוצה שוב ללכת בגלל שהוא ברוגז איתה ובשיחתם חלק כמובן נפסל לשידור למה????

אני בשוק על שפרה...

לאון רצה להכנס לחדר (כנראה לא היה לו חשק להמשיך את השיחה...-ששפרה כרגיל רצתה להוציא את לאון טיפש ליד צבר) היא אמרה שהיא רוצה להמשיך את השיחה.... הוא התיישב לידה... צבר קרא לה...לשאולה אותה משהו לגבי השיוף של הענף... עזבה את לאון וממשיכה לדבר עם צבר ואח"כ בשיא חוצפתה היא יוצאת עם רנין לפינת עישון כי רנין רוצה לספר לה מה היה בשיחה עם שי. זו חוצפה................ ומחר היא תלקק שוב ללאון....... אני מקווה שהוא יהיה מספיק חזק להגיד לה שהיא הייתה חצופה.

BMCB

New member
אם היית מחכה 5 דק' לסוף השיחה שלה עם רנין

היית מקבלת הסבר :)

luluz

New member
ניסחת במשפט באופן המדויק ביותר את דעתי

שהתקשתי לבטא במילים חח "שפרה כרגיל רצתה להוציא את לאון טיפש [ליד צבר]" בדיוק. והכל במסווה של אהבה וניסיון לרציונאליזציה מצידה. היא בלתי נסבלת, לא יאומן.

superjets

New member
שפרה אמרה שהיא שמעה שמכניסים דייר ברמקול !!!!

והיא מספרת לכולם !!!!

עדכון 3:00: עינב מחחמת את איתי על שי וצבר

המנדרג' מתחיל!! עינב בחדר עם איתי וונסה ואומרת שאומרים שהוא רוצה שיאהבו אותו כי הוא כל הזמן עושה כלים ובלה בלה בלה... וכל זה בהנהגת שי וצבר.. נראה שזה עובד כי איתי התחיל לקרוא להם בשמות "חנטרישים, סמרטוטים" ,.

../images/Emo124.gif המנדרג של השבוע התחיל!!!!

עינב מנסה להשיג קולות נגד שי וצבר.. "הם כל הזמן מדברים על אסטרטגיות" ונסה התמימה אומרת "אבל אסור" עינב " מה אסור? מספיק שאני אגיד שאני לא אוהבת את שי וצבר זה מותר מה?"

droriko

New member
התקווה נמצאת בידיים של עינב

הבחורה היחידה כרגע בוילה שהוכיחה שהיא לא מפחדת להתעמת עם שי

איתי בל

New member
אף אחד לא פוחד להתעמת עם שי

אף אחד לא רוצה להתעמת עם שי רק עינב רוצה כי רק אותה ואת אבא שלה כרגע הוא מנסה ורוצה להעיף

bibaso

New member
האמת - הם לא חייבים להתעמת

מספיק שיכניסו אותו לגריל בשבת לפי מה שאני רואה כרגע - הוא לא יוכל להסיט את האש מעצמו יותר.

יNOT

New member
שיורידו להם את האיסור הזה ../images/Emo128.gif

בלוואכי הם עושים את זה הרי, אז מה זה משנה אם זה מותר או אסור? אנחנו הרי לא
אז או שאוכפים את החוקים , או שייתנו להם לתכנן מה שבא להם....גם ככה הרוב צפוי,לא?

למעלה