יפה וטוב שאיתי פתח את הדברים, יפה ששפרה וצבר ענו לו לעניין וזה רק יכול להועיל לכל הצדדים המעורבים. אולי איתי הציל את עצמו כרגע, ואולי צבר הציל את עצמו - נראה לי ששי יהיה על הגריל השבוע.
שני אלה בתור הורים, אוי ואבוי הם אחלה צוות. שפרה פשוט ניטרלה את איתי, ואז צבר מגיע ובדיבור היותר דוגרי וישיר בכלל גומר עליו. אני מבינה את כל הצדדים המעורבים בויכוח הזה, לאיתי היו כמה יציאות לא במקום שנופחו לכדי בלגן ענק ואיתי רק הקצין אותו.
הנה כל ההשערות שלו התאמת ו- צבר מודה שהוא אכן החרים אותו. במה הוא תולה את זה מר צבר (זה שקשרו לו כתרי אינטלגנציה בפורום כאילו ומדובר בזוכה פרס נובל)? בזה שהוא ראה על העיניים שלו כשיצא מהאח הגדול שהוא הצביע נגדו. כמה חבל שזה צבוע- צבר הצביע נגד איתי, איתי לא הצביע נגד צבר.
והדביל הזה הולך ומתרפס בפני שפרה וצבר ובודק איך הוא יכול לגרום להם לאהוב אותו . לפחות בהצבעות הוא יתן את הקולות שלהם (בחדר האח הגדול יוצא האלטר אגו שלו)
עכשיו הכוונה של המשפט: שלאון לא מבשל לא מנקה ולא עוזר אבל עדיין הוא יגיע לסוף כי האישיו בבית לא סובב סביב זה וזה מה שהוא ניסה להעביר לאיתי {כרגיל עוד משפט שהוצא מהקשרו,אני פשוט רק מחכה בפינה}.