עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

24 שעות 1

New member
רק בגלל חוסר הבטחון שלו

וצבר בטח ימשיך יתו את השיחה מחר ויגיד לו שעינב ואשר סיפרו לו שבריב שלהם הוא ושי עודדו אותם להמשיך עד הסוף צבר מחכה לו בפינה

אני חושב שהפעם זה ההיפך.. היא מדברת שטויות

שפרה: "אתה פאסיב אגרסיב! אם אתה מרגיש שאתה רוצה לעשות כלים זה כי אתה משוכנע שהפעולה היא חיובית עבורך"

אור2221

New member
גם אני לא אהבתי את זה, מודה

אני הייתי דופקת לה כרית בראש, באמת. אני שונאת שאומרים עלי שאני פאסיב אגרסיב, אבל היא דיברה איתו דוגרי, בתכלס.

24 שעות 1

New member
זה היה ברור שבסוף איתי יתנצל ויספר שחיממו אות

איתי כבר מספר שחיממו אותו במיטה עכשיו עליו ועל שיפרה

אור2221

New member
הדברים שהם אומרים לו הם דברי טעם

יפה וטוב שאיתי פתח את הדברים, יפה ששפרה וצבר ענו לו לעניין וזה רק יכול להועיל לכל הצדדים המעורבים. אולי איתי הציל את עצמו כרגע, ואולי צבר הציל את עצמו - נראה לי ששי יהיה על הגריל השבוע.

אור2221

New member
אני מרחמת על הילדים העתידיים של ש"צ

שני אלה בתור הורים, אוי ואבוי :) הם אחלה צוות. שפרה פשוט ניטרלה את איתי, ואז צבר מגיע ובדיבור היותר דוגרי וישיר בכלל גומר עליו. אני מבינה את כל הצדדים המעורבים בויכוח הזה, לאיתי היו כמה יציאות לא במקום שנופחו לכדי בלגן ענק ואיתי רק הקצין אותו.

Jason2

New member
לא נורא

זה יחשל אותם ואז כשהם יכנסו לאח הגדול 21 הם יהיו מוכנים.

Yaki J

New member
באמת אתה חושב שהוא צריך את עינב?

הנה כל ההשערות שלו התאמת ו- צבר מודה שהוא אכן החרים אותו. במה הוא תולה את זה מר צבר (זה שקשרו לו כתרי אינטלגנציה בפורום כאילו ומדובר בזוכה פרס נובל)? בזה שהוא ראה על העיניים שלו כשיצא מהאח הגדול שהוא הצביע נגדו. כמה חבל שזה צבוע- צבר הצביע נגד איתי, איתי לא הצביע נגד צבר.

droriko

New member
עינב בכלל רצתה שאיתי יצא איתה לחזית עליהם

והדביל הזה הולך ומתרפס בפני שפרה וצבר ובודק איך הוא יכול לגרום להם לאהוב אותו . לפחות בהצבעות הוא יתן את הקולות שלהם (בחדר האח הגדול יוצא האלטר אגו שלו)

24 שעות 1

New member
צבר נחש ואיתי מטומטם - צבר בונה את ההצבעה

צבר מזהיר אותו שתפרו לו חליפה לעוף - הצבר הזה נחש והאיתי הזה מטומטם ברמות צבר אוסף לו רשת ביטחון נגד עינב ואבא שלה ואיתי נופל למלכודת.

Yaki J

New member
ועכשיו הוא מלכלך על ליאון

טוען שליאון לא מבשל, לא מנקה ולא עוזר. כשאיתי טוען שליאון מצחיק את כולם, צבר אומר אותי הוא לא מצחיק.

Lomsahne

New member
או חיכיתי לתגובה שתבוא...

עכשיו הכוונה של המשפט: שלאון לא מבשל לא מנקה ולא עוזר אבל עדיין הוא יגיע לסוף כי האישיו בבית לא סובב סביב זה וזה מה שהוא ניסה להעביר לאיתי {כרגיל עוד משפט שהוצא מהקשרו,אני פשוט רק מחכה בפינה}.

Yaki J

New member
את כנראה לא מבינה את פירוש המונח הוצא מהקשרו

צבר אכן העביר ביקורת על ליאון וקינח בכך שליאון לא מצחיק אותו והוא פרזיט. זה שהוא אמר שזה לא גורם לכך שמדיחים אותו לא סותר.

s7m42

New member
אז מה בדיוק צבר אמר על לאון?

הוא אמר שהוא פרזיט ולא מצחיק אותו או שלא?

למעלה