עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif גברת רנין היקרה!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אוקיי. זו חתיכת חפירה, אבל שווה קריאה. כל האמת על רנין כמו שאני ועוד לא מעט אנשים עם טיפת שכל רואים אותה: יקירתנו, האמת היא, שפשוט נמאסת. ההתפלצנויות שלך כבר מתחילות להשחק, הצביעות שלך מתחילה להמאס, והפינוק שלך לא מתוק כמו שנראה לך. נגיד שהחלקנו את עניין ההתפנקות וקנינו את סצינת ה"אני מאד אוהבת את עינב" שהייתה אמורה לכסות על הצביעות.... אבל כמה נראה לך שאנשים טיפשים?! זה התחיל כשהיה לך נורא קשה עם המנהגים היהודיים ולא היית מוכנה להתחבר אליהם עד שבכית ימים שלמים על כך. נגיד שהאמנו לך שאת לא עושה את זה כדי לעלות על המפה, ונגיד ששכחנו מזה עכשיו כשאת כל כך מתחברת לחג הסוכות, או כשאת נהנית מהקידוש וזורקת אמירות כמו "אני מתחילה לקנות עכשיו חלות כל שבת!". גם אם את עושה את זה כי החלטת בסופו של דבר לנסות להתחבר כדי לא להיות אאוטסיידרית.... זו פשוט צביעות לשמה. אבל נגיד שהחלקנו את העניין, כי הרוב בעצם צבועים ולא יכולים להתנהג כמו עצמם. אבל זה לא נגמר בזה, כי כשרצית קצת פוקוס פנית לאח הגדול ואמרת שחשוב לך לדעת שלחבר שלך לא איכפת שאת בבית. וואלה.... היה לך כל כך חשוב עד שבכית לילה שלם, אבל לא מספיק חשוב בשביל לעזוב על פי בקשתו. אם כן, למה שאלת בכלל לדעתו? התשובה כמובן ברורה, ואת התיאוריה הזו גם ג'ני העלתהה בריאיון באחות הקטנה- כל הסצינה הזו הייתה תיאטרלית ונועדה למשוך פוקוס. לתייסיר היקר אין כנראה שום בעייה עם ההשתתפות שלך בתוכנית, וזהו מהלך שתיכננתם שניכם ביחד מבעוד מועד. העובדה היא שכשקיבלת בגדים מהבית מצאת ביניהם כמה חולצות שלו..... מפתיע! אז היו כמה וכמה שקנו את ההצגה, ואת אוהבת להשתמש בה בכל פעם מחדש כדי לזכות בעוד קצת צומי: "מה אם תייסיר לא רוצה אותי עכשיו...?", או: "אני מאחלת לכל אדם בעולם אהבה כמו שיש לי לתייסיר. אני מוכנה למות למענו" (אתמול לעינב). מוכנה למות למענו, אבל לא מוכנה לצאת מהבית בשבילו........ גיב אס א פייברררר!!!!!!!!! אז נגידדדדדדדד שהחלקנו את ההצגה הזו... אבל ח-ל-א-ס כמה נראה לך שעוד נאמין? ברגעים אלה בדיוק ניגשת לחדר האח הגדול וביקשת לשאול את ההורים שלך אם זה בסדר מבחינתם שאת בתוכנית. טוב שנזכרת!!! היית אמורה לעשות את זה לפני שהלכת בכלל. את פשוט לא באמת שמה על הדעה שלהם!! והרי לנו עוד מהלך שנועד למשוך פוקוס. בקיצור יא חביבתי, באיזשהו שלב אנשים יפסיקו לקנות את ההצגות שלך, וימייך ספורים, אז כדאי שתנצלי את רגעייך האחרונים בבית להנאה ותצאי מה"דכאון" האסטרטגי שנכנסת אליו. (ח"ח אם הגעתם עד כאן
)

A and I

New member
מילים כדורבנות (שקולעים בזמן ../images/Emo8.gif ) ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif |!

רנין באמת צבועה מפונקת ומנסה למשוך תשומת לב בדרכים שחוקות מתישות ולא כל כך מתוחכמות

א ח ת18

New member
חחחחח

איתי יוצא ממש מפגר.. עינב נתנה לו מידע, (וסוף סוף באמת מישהו מבין מיהו שי) והדבר הראשון שהוא עשה עם זה זה לצעוק על שפרה ולאון (?!) שהם מדברים עליו מאחורי הגב.. מה קשור מה קשור?! אם כבר הוא רוצה לפתוח הכל שילך ויתעמת עם צבר, ועל משהו רלוונטי עלק "סיימת להשתין?!"

Yaki J

New member
איתי מתפוצץ על שפרע, קקטוס וליאון

הוא מתחיל בכך ששואל את ליאון וצבר למה בכל פעם שהוא בא לשבת כולם משתתקים. צבר ולאיון לא מגיבים. הוא אומר להם אתם יכולים להכחיש את זה. הם לא מגיבים. הוא שואל את שפרה אם סיימה להשתין. שפרה עושה את עצמה לא מבינה. הוא מסביר לה- בפעם הקודמת שרציתי לדבר איתך אמרת שאת חייבת להשתין והלכת כדי לא לדבר. שפרע כמובן מאשימה אותו בכך שקרא לה באגרסיביות (אםפ היא היתה עושה את אותו הדבר לאשר היא היתה מסובבת את זה לטובתה) וכעת שפרע מבקשת ממנו שלא ידבר איתה בפורום זה אלא יתאם את זה עם המזכירה שלה. או, ועכשיו היא עושה לו ניתוח פסיכולוגי וטוענת שמדובר בראוותנות שלו (היא כנראה לא מכירה את המושג).

droriko

New member
מה?

איזה מתפרץ? כשצבר הגיב לו הוא כמעט חירבן במכנסיים

א ח ת18

New member
הוא התחיל בצעקות

ואז התקפל.. והשיחה שלו עם שיפרה עכשיו די הזויה, היא מסבירה לו מה מעצבן בו חחחח

droriko

New member
תשמע הוא מסכן ואני מבין אותו לגמרי

הוא מרגיש לא שייך חברתית , כנראה גם לא סגור על האישיות שלו וובגלל זה החוסר ביטחון שלו .

Yaki J

New member
והנה שפרע במיטבה- כשהיא שופטת אחרים

אותה אחת שטענה שצריך לבוא ולהגיד שמפריע אומרת לאיתי (שאומר לה "אני אם משהו מציק לי בא ואומר") "איתי אתה לא בא ואומר". ואז היא מתחילה לדבר על עקיצות של איתי שגורמות לה לתחושה לא טובה ואנטגוניזם. ואז טוענת שזה לא פוגע בה. כמה בוגרים היא וקקטוס. עושים לו סיילנט טריטמנט ומאשימים אותו בכך. ועכשיו היא תוקפת אותו על זה שהוא שוטף כגלים. גוד, איזו מכשפה. היא מתעצבנת שהוא אומר תודה לאנשים אחרים בבית כי זה בעצם אומר שהוא מייצר אנטגוניזם בזה שלא אומרים לו תודה. היא פשוט חולת נפש. אין דרך אחרת להסביר את האמירות האומללות שלה.

יNOT

New member
* שיפרה

לפחות ככה אני חושב שרושמים את שהם שלה.
שפרע - נראה כאילו לקחת את השם שלה וחיברת אותו למילה "רע" וקיבלת שפרע. (אני בטוח שזו טעות בתום לב , לכן חשבתי לתקן אותך, ואולי אחרים ... )

Yaki J

New member
נוטי - תרגיע.

את הנסיון שלך להכנס לסטטיסטיקות הפורום על תעשה על הגב שלי. אני אתבטא איך שמתחשק לי ו"שפרע" היא צורה לגיטימית בדיוק כפי שיש כאלו שחושבים שלגיטימי לקרוא ליוסי ערס ולעינב פרחה. אתה רוצה לתקן אנשים - אנא עשה זאת במקום אחר, הפוסט שלך לא תורם.

יNOT

New member
אז כנראה שלא היה מדובר בטעות תמימה ../images/Emo9.gif

ד"א הפוסט שלך , וצורת ההתבטאות הזו לא יותר טובה מאלה שאומרים "פרחה" או "ערס". לפחות השווית את הרמה שלך אליהם
בכל מקרה זה באמת לא ענייני את מי אתה בוחר לקלל ולמה, אני אמשיך עם הפוסטים שלי , כמו שאני מבין שאתה תמשיך עם שלך

שפרה מנסה לשגע את איתי ויוצאת מפגרת

היא פשוט מעייפת את עצמה עם הקישקושים שהיא מוציאה מהפה טוב הבנו שהיא יודעת לדבר יפה ושיש לה שפה גבוהה זה כבר נמאס כמו שכבר כתבתי מעייף נורא נמאס כל פעם לשמוע את זה דיבור כ"כ רישמי ומלגלג היא כבר שוכחת מה שהיא רוצה לומר כי היא מזיינת את המוח יותר מידי

למעלה