../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif גברת רנין היקרה!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif
אוקיי. זו חתיכת חפירה, אבל שווה קריאה. כל האמת על רנין כמו שאני ועוד לא מעט אנשים עם טיפת שכל רואים אותה: יקירתנו, האמת היא, שפשוט נמאסת. ההתפלצנויות שלך כבר מתחילות להשחק, הצביעות שלך מתחילה להמאס, והפינוק שלך לא מתוק כמו שנראה לך. נגיד שהחלקנו את עניין ההתפנקות וקנינו את סצינת ה"אני מאד אוהבת את עינב" שהייתה אמורה לכסות על הצביעות.... אבל כמה נראה לך שאנשים טיפשים?! זה התחיל כשהיה לך נורא קשה עם המנהגים היהודיים ולא היית מוכנה להתחבר אליהם עד שבכית ימים שלמים על כך. נגיד שהאמנו לך שאת לא עושה את זה כדי לעלות על המפה, ונגיד ששכחנו מזה עכשיו כשאת כל כך מתחברת לחג הסוכות, או כשאת נהנית מהקידוש וזורקת אמירות כמו "אני מתחילה לקנות עכשיו חלות כל שבת!". גם אם את עושה את זה כי החלטת בסופו של דבר לנסות להתחבר כדי לא להיות אאוטסיידרית.... זו פשוט צביעות לשמה. אבל נגיד שהחלקנו את העניין, כי הרוב בעצם צבועים ולא יכולים להתנהג כמו עצמם. אבל זה לא נגמר בזה, כי כשרצית קצת פוקוס פנית לאח הגדול ואמרת שחשוב לך לדעת שלחבר שלך לא איכפת שאת בבית. וואלה.... היה לך כל כך חשוב עד שבכית לילה שלם, אבל לא מספיק חשוב בשביל לעזוב על פי בקשתו. אם כן, למה שאלת בכלל לדעתו? התשובה כמובן ברורה, ואת התיאוריה הזו גם ג'ני העלתהה בריאיון באחות הקטנה- כל הסצינה הזו הייתה תיאטרלית ונועדה למשוך פוקוס. לתייסיר היקר אין כנראה שום בעייה עם ההשתתפות שלך בתוכנית, וזהו מהלך שתיכננתם שניכם ביחד מבעוד מועד. העובדה היא שכשקיבלת בגדים מהבית מצאת ביניהם כמה חולצות שלו..... מפתיע! אז היו כמה וכמה שקנו את ההצגה, ואת אוהבת להשתמש בה בכל פעם מחדש כדי לזכות בעוד קצת צומי: "מה אם תייסיר לא רוצה אותי עכשיו...?", או: "אני מאחלת לכל אדם בעולם אהבה כמו שיש לי לתייסיר. אני מוכנה למות למענו" (אתמול לעינב). מוכנה למות למענו, אבל לא מוכנה לצאת מהבית בשבילו........ גיב אס א פייברררר!!!!!!!!! אז נגידדדדדדדד שהחלקנו את ההצגה הזו... אבל ח-ל-א-ס כמה נראה לך שעוד נאמין? ברגעים אלה בדיוק ניגשת לחדר האח הגדול וביקשת לשאול את ההורים שלך אם זה בסדר מבחינתם שאת בתוכנית. טוב שנזכרת!!! היית אמורה לעשות את זה לפני שהלכת בכלל. את פשוט לא באמת שמה על הדעה שלהם!! והרי לנו עוד מהלך שנועד למשוך פוקוס. בקיצור יא חביבתי, באיזשהו שלב אנשים יפסיקו לקנות את ההצגות שלך, וימייך ספורים, אז כדאי שתנצלי את רגעייך האחרונים בבית להנאה ותצאי מה"דכאון" האסטרטגי שנכנסת אליו. (ח"ח אם הגעתם עד כאן
)