עידכונים מהוילה - יום 45, ה- 15.10

קפרי

New member
לא ניסיתי לנתח את תגובתך כפסיכולוגית כי אני

לא ואני לא מכירה אף אחד מהדיירים ובודאי לא אותך באופן כזה אישי כדי לחוות דיעה נחרצת, אבל הגבתי על כך שמנסים לעשת משיפרה כזו "קטנה" וטיפשה למרות שרואים במוכח אחרת, אני גם אמרתי שהיא כישרונית ומקורית(לא אופי). איך שמשהו מהמצדדים בה נותן מחמאה-באה מיד תגובה מנגד של המצדדים בבובלילים "ונותנים על הראש" מה שמשתמע, רגשנות לשמה, לגבי מוצאי, אין לי ואין לי אפשרות לחוש רגשי נחיתות משום שאני שניהם ואני לא מתביישת באף אחד מהם למרות שכן, מה לעשות שיש הבדלים מסויימים טובים מכאן וטובים משם? פחות טובים מכאן ופחות טובים משם? בייחוד הדורות מלפני 40 וחמישים שנה...(לא הצעירים). כאשר אני מציגה דוגמאות אישיות, אני מנסה להבהיר טוב יותר את תגובתי ולא כי יש לי נחיתות , לתאוריות ההצבעה, עינב הסבירה ליוסי אתמול אחרי ההדחה איך זה שהם שורדים: " החברה זו וזו, והדודה הזו, ובוודאי כל האחיינים והדודים וכו' וכו' מה שמשתמע, יש משפחה תודה לאל וכן, מה לעשות שיש משפחות גדולות יותר אצלם? ולבסוף, את ההשוואות האלה עינב עושה המון על גבי המסך, בפעמים המעטות שצפיתי בערוץ 20 שמעתי אותה. לילה טוב!

Lomsahne

New member
אני לא מבין איך בכלל...

מסתכלים על מישהו כאליל? ועוד ליוסי בובליל? שכל מה שלמדתי ממנו זה פתגמים שהטיפשות שבהם מצחיקה ? והשטויות שהוא עושה מצחיקים ? אז נגיד והוא עושה אקשן אבל מה זה תורם לי בתור בנאדם ? אני אישית בלי חיים כבר חודש וחצי מאז שהתוכנית עלתה ואתם לא יודעים כמה למדתי מהדברים של שפרה וצבר במיוחד כמה הם חיזקו את התפיסה שלי ונתנו לו נקודות מבט כל כך חכמות ונכונות להסתכל עליהם ? אז אתם יודעים מה אני מעדיף את זה מאשר אקשן וריכולים כי אני נהנה ולומד כל כך הרבה מהשיחות האלה יותר מכל דבר אחר בתוכנית. ברור לי שיהיו את אלה שעכשיו יקפצו ויגידו לי קח את זה בקלות זה כולה תוכנית טלוויזיה אבל זהו שזה לא אנחנו הופכים אותה לתוכנית טלוויזיה זולה לפי ההצבעות שלנו.

וואו,זה בדיוק מה שיושב לי בראש כמה ימים

אני פשוט נהנית לראות את השיחות של צבר-שפרה-צלע שלישית אך ורק כי הן מעניינות ומלמדות... ואיך צבר אמר? יש קהל שאוהב לראות את האקשן ויש קהל שמעדיף לראות דברים עמוקים יותר שיכולים אשכרה להראות לך את פני החברה הישראלית...הרי ברור שיש כאן שתי גישות שונות וכל צופה בוחר להתחבר ל-מה שהוא מזדהה איתו ולי אישית הרבה הרבה הרבה יותר כייף לראות שיחות שנחשבות ל"חפירות" כמו של צבר ושפרה מאשר לשמוע את עינב צועקת כל היום.להגיד שלמדתי משהו מבעד לצעקות שלה? נאדה! רק תחינה שתפסיק כבר.... אה וכן זאת תגובה ראשונה שלי באתר :)

sky2222

New member
שכחת שלאון הוא פה הנחש..

הרי לאון מצביע ליוסי פעם אחר פעם עכשיו הוא בא לו בהפוכה?? בלי קשר נראה לי שלאון משחק אותה טמבל בכוונה כדי לקבל תמיכה כביכול ובכך לדחות את הטיבול שלו לפני שהוא עולה על הגריל.. יש משהו לא אמין בשיחות שהוא מפתח אפילו בשיחה עם שפרה וצבר לפני שעה בערך..משחק אותה שהוא לא סגור על עצמו וכל מיני בלבולי מוח. ראינו אותו שלשום במסיבה הוא היה נראה די סגור על עצמו חוץ מזה שהוא השתכר שם.כנראה שהוא מרגיש מאויים הוא מתחיל לשקשק . אז שיפסיק לספר לנו סיפורים,מקווה שאתם לא אוכלים את זה? אני קלטתי את רנין מהתחלה,ותראו שגם לאון לא פארייר כפי שהוא מציג את עצמו. יש יותר מידי אנשים שאני רוצה שיהיו על הגריל וזה בגלל צביעותם,והמחשבה שלהם שאולי אנחנו מטומטמים. שי נמצא בסרט- התככים שלו כמו "נפרק את השלישייה" לא נעלמו מאיתנו ויש עוד כמובן.הוא בסרט שיש לו כוח אבל אחרי שעינב ויוסי שרדו את ההדחה זה מתנפץ לו בפנים,וראו את זה.. רנין הנחש המכיש ,בהתחלה יזמה שיחות עם כל דיירי הבית כדי להוריד מעצמה את האש,היא שקופה כל כך שהיא צבועה,והשיא מבחינתי שאחרי שהיא בחרה בעינב כמועמדת להדחה,בשיא חוצפתה ישבה ליד עינב במסיבה וזאת על מנת שעינב תחשוב שרנין איתה..חוצפנית.נראה שעינב קנתה את זה.רק מזל שיש לנו את וונסה היחידה שקלטה את הנחש הערמומי -מחזיק ממנה!. וכמובן שפרה המתנשאת אחרי השיחה שהיא לכלכה על אשר והשתמשה במילים בוטות,עכשיו אני בטוח שהיא עשתה לאשר בכוונה בחג שהיא בישלה את הסיר שאמא של אשר עשתה. ועוד שיקרה שאמרה לו בהתייפיפות,"למה לא דיברת איתי".היא שונאת את הדת ברמות קשות,מי שראה את השיחה עם לאון יבין. היא בטוח תהיה על הגריל בשבוע הבא ותהיה כנראה בחוץ השחצנית עם הפונינט. וסיכום קליל: עם יוסי ועינב שרדו את היום הזה ונשארו בבית כנראה שיש להם כוח אדיר מאחורהם,וכנראה כל מי שיבוא בתור יצטרך להיפרד מנחשי הוילה כבר אחרי שיקריאו אותו כמועמד להדחה מול יוסי ועינב. כולם ב"בית הנחשים הגדול" צריכים עכשיו לחשוש מכוחם של יוסי ועינב ,יש להם שתי אופציות או להצטרף אליהם כמו שאיתי וונסה עשו הלילה ,או שיתחילו לארוז.

כל הכבוד..מסכימה עם כל מילה

יוסי אתמול בלילה כשדיבר עם ליאון כל כך הערכתי אותו הוא אמר לליאון:"תהיה עצמך אל תעשה דברים כשהם לא יוצאים לך מהבטן,תצחיק רק כשבא לך באמת, תהיה רציני כשצריך ותאמין בעצמך", זה פי אלף אמיתי יותר ונוגע ללב מאשר המשעממת הזאת סבתא יכנה כשלאון אמר לה משפט תמים כמו "אני שמח שהכרתי את אשר" כמובן מתחילה לנתח"אבל תסביר לי כאילו למה אתה כאילו אוהב את אשר כאילו כאילו כזה"...אוי אתמול התפללנו שתיפול עליה איזה מצלמה מלמעלה...

BMCB

New member
../images/Emo45.gifבהחלט.

צבר ושפרה פשוט... נהדרים. ריתקו אותי עכשיו. ואפילו כשהם אומרים ללאון דברים קשים, זה כל כך ברור שזה מתוך כבוד ואהבה. אין עליהם
אני מאוד מקווה שצבר יתאפס על עצמו ויבין שרק עם שפרה הוא יוכל לנהל שיחות שכאלו. שיפסיק לחפש לו "חברים" אחרים

Superboi

New member
ממש ממש אהבתי את השיחה שלהם../images/Emo59.gif

אפשר להגיד שהם הראו לי להבין כמה דברים, שבתור הומו אני בעצמי לא הבנתי.

BeN ShaDe

New member
אכן פשוט דוחה ומגעילה.

אוף , עד שהיא תלך הביתה... לא יודע אם אני אוכל לסבול את הצבועה המתייפייפת הזאת עוד.

א ו ח נ ה

New member
שיפרה חושבת שהצופים מאוהבים בה

וקונים כל טימטום שיוצא מהפה שלה בהתחלה ממש ממש אהבתי אותה, עכשיו אני לא מסוגל לסבול אותה לא אותה, לא את צבר שחושב שהוא מדהייייייייייייייים ולא את שי הנחש.

גועל נפש השיפרה הזאת

בשיחה הזאת עם ליאון היא גרמה לי ממש לסלידה ממנה עד כדי כך שאני מתפללת שהיא תעוף לפני שי, דיי מספיק כל הזמן לנסות להיות חכמה,מה כבר ליאון אמר שהוא שמח שאשר אהב אותו....וכמובן ששיפרה צריכה לנתח הכל ולחפור מנהרה במוח,די כבר מהתולי תולעת הזאת,(סדרת ילדים)

כולה מה לאון

אמר..שהוא שמח שאשר קיבל אותו ובקיצור שמח שהיה בינהם חברות טובה למרות השוני בינהם. וכמובן שיפרה וצבר הפלצנים עם התיאוריים המפגרים שלהם חייבים להרוס ללאון התמים הזה את הדיעה. אז כן כל הכבוד לאשר שהוא בא בגישה דיי פרימטיבית ושינה את דעתו על הקהילה הזו. מה כ"כ קשה להם להבין פה. ד"א ככל שעובר הזמן לאון מתגלה כממש חסר עמוד שידרה. הוא לא יודע להביא את דעתו אפילו ולא אוהב להתווכח אפילו על דברים חשובים.

Yaki J

New member
מה שהרגיז אותי באמירות של שפרה הסתומה

זה ההכללות שלה. מצד אחד אומרת לו שאשר הוא יחיד זה לא שהממסד הדתי חיבק אותו, מצד שני אומרת בסטריאוטיפיות שתדיים לא מקבלים הומואים, כמה היא קודחת... אני מכיר המון דתיים שמקבלים הומואים אפילו שזה מנוגד לדת,ף ומיישבים את זה בראש שלהם בדרכם שלהם. צבר ושפרה כל כך - אבל כל כך - מטומטמים. וראים שאין לשני הדבילים האלו שום הבנה באשר לאופי האנשוי. אבל זה בסדר, הם ילדים עם אפס ניסיון ואפס אינטראקציה עם אנשים שלא מהמילייה שלהם. אנשים משנים דיעה בעיקר על ידי מפגש עם אנשים שונים מהם ואילו המטומטמים פשוט החליטו שאין מה לעשות. לא ניתן לשנות את הדיעה באמצעות מפגש עם הצד השני - פשוט לדידם אין שום טעם או סיבה. דבילים.

Yaki J

New member
אה נכון, כמה ששפרה וצבר גאונים

מצעד הגאווה הוא זה שישנה את הדיעה של אנשים( בזה הם צודקים - לרעה).

droriko

New member
כנראה ששיפרה מסתמכת על עצמה

כי היא באמת לא מסוגלת לשנות את הדעה שלה במפגש עם אדם שונה, מרוב שהיא כל כך סנובית .

למעלה