עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

טעות שלו בבחירה מההתחלה !

איתי עשה טעות ולא למד מצבר ( סוף סוף משהו אחד שיש ללמוד מצבר--וגם את זה פיספסססס). היה צריך להיות לו קצת יותר שכל ולא להענות לחיזוריה של ונסה, בדיוק כמו שהתנפלה על צבר בהתחלה וכמעט אנסה אותו..--וצבר באסרטיביות ובברור שידר לה שאין לו עניין. הוא קלט שכל קשר זוגי וגלוי עלול לעורר בעיות ונקמות בעתיד ( בלי קשר לזה שמימלא הוא לא היה נעתר לה מחוסר עניין והתאמה גם בעולם הרגיל בחוץ ) וטיפשותו של איתי שלא מספיק מתוכחם לקרוא את המפה , לקלוט את הטיפוס הלא נאמן של ונסה, שיכולה להיות אחלה בן-אדם, כל עוד זה לא קשור ליחסים שבינו ובינה--שבהם אין לה אלוהים ולא נאמנות . היא מהטיפוסים שתבגוד בבן-זוג ובבעל ולזרוק אותם בלי נקיפות מצפון. אולי כואב..-אבל זה שיעור מצויין לחיים לאיתי לעתיד--ללמוד להשתמש בשיקול הדעת שלו ולהבחין במכשולים ולהזיזם הצידה.

balbala5

New member
איתי תכין את הישבן - בשבת אתה על הגריל !

הגיע הזמן שתצא לנו מהפריים טיים אתה וכל המשחקים הכפולים והמגעילים שלך.

droriko

New member
העיקר כולם היללו אותה כאן בפורום

עשו ממנה הפייבוריטית סתם פרחה משתרמטת

מייליי

New member
תמונה מכאיבה בעייניי ../images/Emo10.gif

אני מחובבות איתיי הוא בחור אמיתי ועוזר וצוחק ומשקיע . אף אחד לא מושלם נכון יש לו את הקטעים שלו אבל בבסיס הוא טוב לב . הוא לא שחצן מתנשא ומשוחח עם כולם בגובה העיניים להבדיל משיפרה וצבר שמביטים על יוסי ועינב מלמעלה בדיבור וביחס . הוא אחד המשקיענים בבית . אכפת לו ודואג ומקשיב . לא הייתי מתנגדת לקשר עם בחור כמו איתיי . מקסים !!
ואנאסה איכזבת אותי . חשבתי וקיוויתי בסתר ליבי שלא תשכחי את איתיי במהירות מסחררת כזו !!!! ממש נצלנית !!!

דלשון

New member
קופצת מגבר לגבר כאילו אין מחר מה היא לא

שולטת בעצמה ? שיביאו לה כדורים משהו.

ExsoTic Cop

New member
בא לי לזרוק כפכף לפרצוף של ונסה..

איתי לבד בוכה בחדר והיא צוחקת כאילו אין מחר גועל נפש מרוכז הבחורה הזאת,הפכה רישמית לבחורה הכי שנואה עלי בוילה יותר משפרה. מקווה שיוסי ועינב ישימו לב לזה ואיתי ירשום אותה גם בהדחה הקרובה והיא תעוף לנו כמה שיותר מהר מהעיינים שתבין תטעות שלה שהיא התייחסה לאלי כמו חיית השעשועים הרגעית שלה.

למעלה