עידכונים מהוילה - יום 61 , ה- 31.10

Sycko

New member
להפך

שפרה הייתה הפייבוריטית שלי, עינב הייתה השנואה עליי. כשראיתי את עינב מגנה על שפרה ככה, הגעתי למסקנה שכן יש בה טוב. צבר מהתחלת התוכנית לא זורק שיט על רגשות של אחרים ובטח שלא על שפרה, למרות כל מה שהיא אומרת לו ומרגישה כלפיו, זאת השפלה, אין כאן קשר לרציונליות, זה כבר לא משחק, זה הקו האדום של הריאליטי שהוא כל כך מעורר מחלוקות - מדובר כאן בנפש של האדם, הבחורה מתקרבת להתמוטטות, הבן אדם שהיא כל כך אוהבת שהיא כל הזמן כרוכה סביבו איך שמגיעה פריחה הוא נקשר אליה לא אומר לה כלום בקשר למה שהוא מרגיש, כלום, היא לא עושה את עצמה, זה הרגע שבו הריאליטי יכול להיות מסוכן.

droriko

New member
אתה הרגע אומר שעינב היתה השנואה עליך

וקורא עכשיו להצביע לה , זאת אימפולסיביות לשמה

Sycko

New member
נכון

כי לפי דעתי לעזור לבן אדם בשעת צרה למרות שאתה לא מחבב אותו בכלל זה יפה, ומה אימפולסיביות זה לא שהרגע חרצתי גורל, יכול להיות שעוד חודש אינה תהיה המועדפת עליי (ישמור השם...), זה עיניין של מעשים, עינב התנהגה השבוע מעל ומעבר לאיך שהיא התנהגה ברוב הזמן.

Tapudy

New member
אם שפרה תלך ההפקה תעשה מזה מטעמים

בפרק הבא באח הגדול: צבר מעודד את שפרה ללכת

שכחת את העריכה

ההפקה יכולה לערוך את הקטע ולהוציא את זה כאילו לשפרה נמאס מהאנשים בבית, באופן כללי, ללא קשר לצבר.

COSMIX2004

New member
מי שואל אותם בכלל?

הדיירים יכולים לצאת מתי שהם רוצים. זה אחד מהחוקים.

Tapudy

New member
כן זה גם חוק במדינה

אי אפשר להחזיק בן אדם בניגוד לרצונו. זה החוק האמיתי

ordiki

New member
כן, אבל

הם יכולים לשכנע אותה להישאר אם הם רואים שהיא לא בטוחה. אבל אם הם רואים שזהו והיא נחושה ללכת, אז אין להם ברירה.

droriko

New member
לעינב לא נתנו לצאת

כנראה באותיות הקטנות בחוזה ,אלה שאף אחד לא קורא, יש סעיף שמאפשר להפקה להשאיר אותך בכח במידת הצורך.

ordiki

New member
כן זה לא ממש חוקי

על עינב קלטו שהיא פועלת מתוך כעס ובגלל זה אמרו לה לחשוב על זה ובסופו של דבר היא לא באמת רצתה ללכת.

Lady in red2

New member
וואי אינה ממש עברה את החוקים כשאמרה לצבר

על איך האנשים מצטיירים מבחוץ...

מירי 211

New member
חחחחחחחחחח איך הוא מרים עליה תקול ממש עצוב

נראה שהוא כבר לא סובל אותה

droriko

New member
המסר שאני הבנתי מצבר בשיחה הוא:

האח הגדול זה בסך הכל תכנית טלוויזיה, זה לא משקף כלום, והיא לא צריכה לקחת את את הסיטואציה שנקלעה לתוכה בכזאת רצינית . בעצם שתתייחס לזה בתור משחק ותו לא . אני לא כל כך מסכים עם הקביעה שזה רק תכנית טלוויזיה, אבל זו היתה שיחת עידוד מבריקה , יותר טוב מזה אי אפשר לבקש, ואם שיפרה בכל זאת תרצה לעזוב אז אין מה לעשות בנידון.

droriko

New member
מה שמבריקה בשיחה הזאת אגב

זה שזאת שיחת עידוד שהיא כביכול לא שיחת עידוד (והרבה כאן לא שמו לב לזה שזאת שיחת עידוד בכלל, היו בטוחים שזה ההפך). צבר מעביר לשיפרה מסרים חיובים במסווה של שיחה כנה בין חברים , ולא איזאת שיחה מוטיבציה טיפוסית, כזאת מזוייפת ושקופה עד כדי גיחוך .

הוא חושב שהוא שחקן מס' 1 ואף אחד לא קולט אותו

הוא מנסה להיות הכי אמיתי וכאילו לומר לה להיות אמיתית עם עצמה ושהמשחק הזה מתחת לרמתה... אבל שפרה ציפתה שהוא יגיד לה "טוב אם אני מפריע לך אני אעזוב" והיא התאכזבה כשהוא לא אמר לה את זה. עכשיו היא מבינה שהוא פה בשביל המיליון, ורק בשביל זה, והגיע השלב שהיא עומדת בדרכו לשם.

SharonPL

New member
היא לא צריכה לדאוג לאגו שלה

היא יצאה הכי גדולה שיש! בנאדם רגיש שמתמודד עם מה שהוא מרגיש גם כשחווה חולשה ודחיה ואטימות מהצד השני . אני יודעת שיש לה הרבה שונאים וברור שהיא לא מושלמת אבל היא יצאה הכי אנושית שיש...

ordiki

New member
עכשיו הבנתי מה חסר שם כדי להיות שפוי

אי אפשר לצאת לשופינג. תנו להם שעה באיזה קניון והכל יסתדר.

למעלה