עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

אור2221

New member
חלקים קודמים מהשיחה:

שפרה: "קשה לי שדווקא ברגע שקשה לי ואני בוכה והייתי שמחה לדבר איתך אנשים מתחילים להעיר לי על זה שאני כל הזמן איתך" צבר: "נטפל בזה ביום רביעי!" צבר: "תפיסת העצמי שלך מעוותת, כי את יודעת מה את שווה, ואז את לפעמים שוכחת". ...."יש לך את זה, תפסיקי לתת לכל אדם שבא ואומר משהו לערער לך את זה"

שמתם לב איך רנין ניסתה להפיל את יוסי?

היא ערמומית ושחקנית מקצועית למה תמיד האצבע מופנית כלפי עינב ויוסי למה? הפחד שלי שמחר שניהם מועמדים להדחה מתוך הנחה שחבורת צבר שיפרה לאון ורנין יצביעו נגדם וזה ברור ונסה אי אפשר להבין ממנה שום דבר איתי שמח שקנה את לב קבוצת צבר והחדשים? ינסו להוריד את מי שחזק מולם והם הבובלילים אם כך יהייה אני פורשת מצפיה ואין לי שום עניין לראות חוסר צדק יוסי לא מפריע לאף אחד לא מרכל נותן עצות נהדרות לכל מי שרוצה עינב קצת צעקנית אבל בתוכה היא נשמה טובה רק מרגיז אותי שהיא לא מבינה שליאון מרכל עליה והיא רואה בו חבר טוב מרגיז

JasPoint

New member
רנין אף פעם לא אשמה

בשום דבר, תמיד תפיל את האשמה על מישהו אחר.

24שעות1

New member
ההפקה יצאה לפרסומות רנין בשיחה באנגלית

ההפקה אפילו לא מעירה לה . ובמקום זה תמשיך לתת עונשים קולקטיבים השיחה באנגלית לא נגמרת . האם ההפקה יצאה לפרסומות שמתם לב שההפקה לא מציינת בגלל מי העונש רק פעם אחת ציינו בגלל עינב ולנו זה ברור מי לחש מי בנה הדחות

זה שעינב היא פשוט גזענית ...

שזה לא יפריע לך בטיעון של " הנשמה הטובה " . זה שהיא משתמשת בכינויים מעליבים ... גם זה ... ככה זה אצל נשמות טובות . גם קאספר הרוח הידידותית היה כזה .

jrkob

New member
זה שהבובלילים מועמדים להדחה

רק נותן להם כוח !הלואי שהשבוע הם לא יועמדו ויחלשו

אור2221

New member
צבר מעוצבן (קלות)

על ליאון שהוא לא קיים את המשימה שלו היום (לשמור על שפרה), הם די מחוייכים אבל. ליאון צריך פשוט להגיד לו שהתמיכה הרגשית שלו (ליאון) זה לא מה ששפרה צריכה...

rinatt1

New member
המשפט הקבוע של צבר הורס אותי../images/Emo46.gif איזה לב אבן

הוא כל הזמן אומר : שהוא לא צריך לתת חיזוקים. גם ללאון הוא אמר ועכשיו גם לשיפרה.. מזה המשפט הזה. ככה הוא גדל בלי חיזוקים. כנראה!!! אני פשוט בשוק מהבנאדם הזה כל פעם מחדש עם משפטי ה"חוכמה" בשקל שלו.. היא חברה שלך? היא צריכה חיזוק.. תתן לה.. מה הבעיה????? לפי דעתי צבר חייב לעוף לפני שיפרה...

דנה1982

New member
לצערי, אני מסכימה

הוא פוגע בשפרה. זה כבר לא נחמד ונעים כמו שזה היה קודם.. בהתחלה חשבתי שזה מתוק שהם שומרים על אש קטנה אבל המבטים ביניהם הראו שהיה שם משהו. כרגע הוא מפחד על המקום שלו והוא מתנהג אליה ממש באכזריות, והיא נפגעת וזה לא מזיז לו. במצב הנוכחי לא רק שהוא מזיק לעצמו, הוא מזיק גם לה - למשחק שלה, ולשפיות שלה. הוא צריך ללכת קודם!!

LAE

New member
אני לא מסכימה

גם היום רואים במבטים שיש שם משהו. אז מה אם יש מתיחות? זה דבר טבעי בכל מערכת יחסים בוגרת. הוא לא פוגע בה ובטח שלא בכוונה. תזכרו שהם גם מותשים וגם צריכים לשחק. הם יודעים טוב מאוד שכדי להצליח הם חייבים אחד את השנייה.

Q u a Q u a

New member
לא היה שם כלום מעולם. צבר לא התסתכל על שפרה

בעיניים אפילו, זה תמיד הדהים אותי. כאילו הוא משתעמם תמידית, לא מבין מה היא רוצה להגיד, כאילו היא מתישה. שימי לב בשיחותיו עם אינה איך הוא לא מוריד ממנה את המבט, מחוייך ונינוח.

אני יכול לתרום רק את הדיעה שלי .

לגברים יש יחס אימביוולנטי כלפי תלותיות . תלותיות מהסוג ששפרה משדרת לצבר + הבסיס הרומנטי שנלווה לזה גורם לרוב הגברים שאני מכיר להתרחק ולהסתגר . בעיקר כאשר הדמות מציגה את עצמה כדמות עצמאית בתחילה ואז לאט לאט הופכת לתלותית שכל אמירה מערערת את ביטחונה בעצמה . וכל הזמן דורשת שיחות חיזוק . לסיכום : הסיטואציה הכללית + הסיטואציה עם צבר הפכה את שפרה לתלותית לאחרונה וזה נראה לי מלחיץ את צבר . והוא מגיב כפי שהוא מגיב . אבל זאת כמובן רק ההתרשמות שלי .

אור2221

New member
אני חושבת שאתה לא רחוק מהאמת

אני חושבת שהוא חשב שהיא תוכל להתייחס לסיטואציה בקלילות כל עוד הם בבית, והיא לא הגיבה בצורה שהוא ציפה. לכן קשה לדעת מה יהיה איתם בסוף.

אור2221

New member
צבר רואה היפים והאמיצים

הוא יודע מי זה רידג' וברוק :) שפרה אמרה שהיא מודאגת לגביו...

למעלה