עידכונים מהוילה - יום 62, ה- 1.11

omer719

New member
../images/Emo45.gif כול הכבוד לו!

דווקא ציפיתי ממנו ישר להתעלק על אחת הבנות, כנראה היה רושם ראשוני מוטעה.

כן, גם לי היה עליו רושם ראשוני מוטעה

אבל הוא מתגלה כגבר אמיתי. ונסה בטוח לא ציפתה לכזאת תגובה...

omer719

New member
ברור שלא...

הרי ונסה התאהבה בו עוד ביום ראשון שהיא שמעה את הקול שלו במקרה לפני שהם נכנסו

זה יהיה צדק פואטי אם יוני ישבור לה את הלב

כמו שהיא שברה לאיתי הפאטתי שנתן לה את ברכתו. לא להאמין כמה פאטתי הבחור הזה...

droriko

New member
הוא עוד לא יודע מי נגד מי?

הבחור כנראה באמת על סמים

לונה 2

New member
הוא יודע מצויין איפה הוא:

הוא נשלח לתוכנית ע"י ההפקה לנסות להוציא מוונסה את המיטב :) ההפקה לא תירגע עד שלא יהיה סקס נועז בתוכנית.

cookies10

New member
שאני אבין ההפקה מכתיבה לכל אחד מה התפקיד שלהם

באח הגדול,מאיפה לך לדעת שההפקה אמרה לו ללכת על סקס עם ונסה... אסור לה להכתיב להם מה לעשות הכל צריך לבוא ספונטני ואם ונסה לא הטעם שלו אז הוא יעשה את זה כי ההפקה הכתיבה לו האם את יכולה להסביר את עצמך ואיפה קראת את זה...

יNOT

New member
אל תתלהב ממנו יותר מידיי יש לו חסינות...

חכה ותראה אותו איך ייתנהג כשהוא יהיה בסכנת הדחה...

s7m42

New member
לא הבנתי משהו

קראתי את המלל של השיחה של שפרה וצבר אתמול ולא הבנתי למה צבר אמר לה שהיא יכולה מקסימום להגיע למקום הראשון, איך הוא הגיע למסקנה הזאת? בגלל השיחה שלו עם אינה?

ordiki

New member
כי הוא הבין

שאי אפשר לנצח את יוסי (נכון לעכשיו) ולגבי כל השאר אין לו מושג על מידת הפופולריות שלהם.

omer719

New member
הוא צודק, וחבל שכך =/

לא שאני שונא את בובליל או משהו כזה, אבל זה ככה נראה, שהוא הולך לנצח, ומה שנשאר זה אולי להמר על מי המקומות מתחת, וחבל שכבר מעכשיו יודעים מי הולך לנצח.

ordiki

New member
זה באמת המקסימום

שכל אחד במשחק יכול להגיע אליו.

דנה1982

New member
השיחה של שפרה וצבר

צבר אמר שאין לו על מה לדבר עם רוב הדיירים החדשים שפרה אמרה "אין מה לעשות, לא כולם ניחנו בכישורי שיחה" צבר אומר שהוא נורא הופתע שהביאו ארבעה דיירים חדשים. הוא ידע שיביאו אנשים אבל 4 זה המון והם פשוט יודחו ברגע שיתאפשר והמצב יחזור לקדמותו. "הם לא יכולים להחזיק הרבה מעמד" הם גם הסכימו שחשבו שיביאו דיירים שקשורים לחיים של הדיירים הנוכחיים (אקס של לאון וכו') שפרה אומרת שזה נותן לה חיזוק, ומחמיא לה שהדיירים החדשים מרגישים קצת מאוימים ממנה כי זה אומר משהו על האופן שבו היא מוצגת על המסך. צבר אומר שיש לו הרבה חיזוקים בשבילה, אבל הוא לא צריך לתת לה אותם. מאוד קשה להבין את השיחה כי הסאונד מזעזע אבל אני מנסה.. המשך יבוא אם אצליח לפענח עוד.

למעלה