עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

בוני1010

New member
השתטות על גבול ההתאכזרות. ככה זה נראה לי

ומעניין מה יהיה בשיחת העידוד בין רנין לליאון. עד עכשיו תמיד כשהיא הגיעה לעודד מישהו לקח לה בדיוק 57 שניות להפוך את השיחה לשיחה על הקשיים הפרטיים שלה. רוצים שינוי.

juspan

New member
כל אחד רואה מה שהוא רוצה ../images/Emo8.gif

לדעתי זו טיזריות לשמה, נכון שמוגזמת בגלל שיש קהל ועוד איזה קהל, כזה שזה הכי אסור לידו, ולכן עדיף לשחק אותה כאילו אני בעצם מתאכזר לפרחה הקטנה (כמו שקרא לה מישהו מהחבורה). שפרה עכשיו לליאון: "תהיה בטוח שאנשים לא נהנים מחברתה, רנין לא... אני לא נהנית מחברתה, צבר לא נהנה מחברתה" ליאון: "היא שמה!" מיד שפרה אמרה משהו על אסטרטגיה ותירצה את זה בביטחון רב...
כאמור, כל אחד רואה מה שרוצה. ואפרופו מה שכתבת על רנין, אז באמת אתמול או שלשום באחת השיחות של שפרה השבורה, רנין התחילה לדבר על עצמה תוך שניה ולשפרה ממש התפלקה הערה ישירה כזו על זה בצורת נביחה ("אנחנו לא מתחילות לדבר עכשיו שוב עלייך"... ציטוט לא מדויק אבל משהו כזה) אבל אז דפקה חיוך ענקי ומאולץ, רנין לא, והמשיכו כאילו כלום לא קרה.

בוני1010

New member
וואלה נכון. אני זוכר את הקטע הזה עם שיפרה

וגם יום לפני צבר היה עסוק בהפחת רוח במפרשיו של ליאון, רנין באה כאילו לעזור, ואחרי חצי דקה משכה את צבר לשיחת עידוד פרטית עבור עצמה וליאון נעלם. ברור שהם מרגישים בזה, אבל הם יודעים שאסור להם לצאת אחד על השני כי אז הכל יתפרק להם. מאורת צפעונים. זה מה שנהיה שם.

juspan

New member
אם לא הייתי ברורה

שפרה תירצה את זה שאינה שם בעצם עם צבר (מה שלא ידעה עד אותה שניה), כלומר שהנה הוא "מבלה" איתה למרות שלא נהנה מחברתה כביכול - שזו סתם אסטרטגיה של צבר, שהוא לא באמת נהנה מזה. לדעתי ליאון יותר ספקן ממנה, ראו את זה על מבטיו העגומים כשהוא צפה בדו שיח הכ"כ לא טיפוסי של צבר ואינה לפני רבע שעה.

בוני1010

New member
אני חושב שהבנתי. את אומרת שהוא מפלרטט

וששיפרה מתקשה לעכל את הפלירטוט ולכן מתרצת אותו באסטרטגיה. הבנתי נכון ? לא כל הבודי-בילדרים טיפשים. סתםםםםםםםםם

beep beep

New member
צבר נדלק על אינה - זה ברור יותר משברור יכול

להיות ברור

juspan

New member
משהו כזה, לזה התכוונתי בטיזריות

כלומר טיזריות למישהו שמזיז לך משהו, ולא שום "התאכזרות" כמו שאמרו כאן. נו, מושך לה בצמות, היום באמת יש לה אפילו.

קפרי

New member
האם יש לנו זכות לבקר בצורה אכזרית את מה

שהחברים בווילה עוברים? האם הכל מצולם בדיוק וברצף? ואם היינו שם, האם היינו מתנהגים אחרת?

לאון על הקרשים , מלנכולי מאוד.

הוא פלט לשפרה מוקדם יותר הלוואי שיביאו לי כדורים (כנראה התכוון נגד דכאון) המצב שלו בקנטים.

Lady in red2

New member
אבל מה עשו לו? הבנתי שזה בגלל הדיירים החדשים

מה הסבל הגדול? בסדר, אז הם רחוקים יותר מהמיליון אבל זה המשחק ואין ברירה. אז אני מבינה שזה מבאס אבל עד כדי כך?

מרכז תשומת הלב הוסת ממנו לדיירים החדשים

זה גומר אותו. הוא אמר לשפרה שלפני שנכנס לסוויטה הוא הרגיש מצויין. הוא רוצה לעזוב כרגע. הוא רוצה לפרוש, או חושב על זה. חוץ מזה, אני חושב שההערה של ארז טל בשידור חי "ליאון די" כשהוא שר פגעה בו מאוד.

superjets

New member
הוא מתעצבן שצבר ורנין נהנים עם אינה

הוא שונא אותה. אני לא מבין בדיוק למה

LAE

New member
תפנימו כבר

אף אחד מהותיקים (חוץ מונסה), לא נהנה מאינה. אם כבר, הם משחקים משחק ומסגוגלים לסבול את נוכחותה.

ב ד י ו ק

נשאר להם עוד שבוע וחצי לסבול אותה. יעיפו אותה כמו טיל. היא כמו יתוש/זבוב על המסך בזזזזזזזזזזזזז

למעלה