עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

קרמפה

New member
תגיד לי,

אדון "שפרה גזענית ומקללת ויש לי את זה מוקלט" נו, איפה ההקלטה שלך? כבר יומיים אתה אומר שתעלה את זה ולא מעלה. תפסיק לבזבז לי את הזמן.

אתה ממש מוזר! מה אתה מראה לי בדיחה של

יוסי בובליל? ושוב אני חוזרת ואומרת, את הקטע צילמתי במצלמה 3, לאון ישב ובכה הוא רצה להיכנס לאח הגדול ולעזוב שפרה באה על מנת לעודד אותו וגם צבר היה לידה, ואז אמרה "הביאו לנו 4 דיירים נמוכים" ולאון אמר "אני מעריך את 8 הדיירים שהיו לפניהם הם הרבה יותר טובים" יום אחרי שפרה נשברה ובכתה ולאון עודד אותה והטיפ שנתן לה "את צריכה להתחיל לאהוב אנשים" ואז היא אמרה "נכון, תמיד אפשר למצוא טוב בכל אדם, גם אנחנו לא היינו בסדר על מה שאמרנו עליהם!" היא התנצלה על כך ובאמת מאז היא משתדלת רק שצבר מסית אותה שוב ושוב חיפשתי שוב את הקטע ולא מצאתי עדיין כיוון שלא נתתי שמות והקלטתי הרבה אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין דרך אגב אתמול היה עוד קטע שניסו להאשים פה בפורום את שפרה וצבר שהם אמרו על עינב משהו שהם לא אמרו והקלטתי גם את זה ובאתי לקראת צבר ושפרה אני לא מנסה לשקר אלא להראות דברים בצורה אוביקטיבית כרגע מצאתי אפשרות להעלות לאתר UPFREE וזה רק ל24 שעות ברגע שאמצא אני יעלה לשם

ההפקה קוראת כאן בפורום הרבה וטוב שידעו

שאנחנו בעד האמת ולא עיוות האמת אנחנו דורשים שההפקה תראה את הצד הלא יפה של שפרה וצבר ולא רק את הבכי שלה

קפון הוא תולעת זבל

כבר שכחתם את מופע האימים שהוא עשה בגמר ההישרדות? הבן אדם הזה מופרע עם קבלות. מדבר על עצמו בגוף שלישי והיום הוא מרשה לעצמו להעלות השערות. ההפקה מכירה אותו יותר טוב מכולם. הוא בן אדם דפוק. האיש והקוריצה. איזה זכרון סתום יש כאן לאנשים. מה גם שהוא שקרן יותר גדול מאשר תחמן. אם הוא היה כל כך חכם הוא לא היה נותן לדן התחמן להראות לו מאיפה משתין הדג.

יNOT

New member
../images/Emo58.gifתזכיר לי משלם לו את המשכורת כשהוא...

כותב מאמרי מערכת באתר של קשת? ומי משלם לו את המשכורת כשהוא מופיע ב"אחות הקטנה" ?

zplazma

New member
חשוב מאוד ששיפרה תעוף ביום שלישי.

מכיון שאח"כ כל האש תופנה נגד החדשים. אני מניח שהדיירים יתרכזו בשחר. בגלל בעיית האוכל. לצבר בכל מקרה אין סיכוי מול האחרים כך שזה לא משנה אם הוא יישאר עוד קצת.

3pac היחיד

New member
אסור לנו לנטוש את עינב היא מתחילה ליפול ברשת

של צבר ושפרה חייבים שצבר או שפרה יעופו

globsinet

New member
האח הגדול = מדינת ישראל

כל בחירה והדחה שם מצביעים עלינו. מי שישאר שם יהווה מדגם ומאפיין לבחירת העם הצופה בתכנית. וצופים בתכנית כל סוגי האוכלוסיות. כמובן שאני בעד ש"צ. הם מייצגים את היפה והנאור בארץ. אנשים עם עמוד שדרה השכלה, עמידה על עקרונות ויושר. "אנשים יפים" כמו שאני אוהב. הלואי היו עוד כמותם. הבעיה היא שאנשים כמותם, הם כאלה הפורשים מהכנסת...בגלל טינופות אחרות. הטוב, נשאר במיעוט בארץ. אין ספק שהרוב יבחר במכנה המשותף הנמוך ביותר. ואין צורך לכתוב מי הם "המכנה המשותף".

למעלה