איך אחת ממעריצי בובלילים כתבה כאן כתגובה?
"הם יוסי, אישתו ועינב אמרו כי כעסו" אם תרצה, גם שיפרה. כמה כתבתם שאשר יצא מכל החורים עם הדת שלו? (לא אני כי אני מסורתית), לגבי ברית לבן של צבר, היא לא כעסה ודי להגזים, היא התווכחה וזו דעתה שאני ממש ממש נגד בודאי כיהודיה ומסורתית, אבל זה לא עושה אותה רעה, היא בישלה אוכל של אמא של אשר מתוך זלזול אולי או בלי להתכוון אבל יוסי לא שונה שלא כיבד את ביתו שלא שם כיפה ליד השולחן, אוי, להביא לעשות דווקא, הזוי אולי סתם זרקה תוך כעס כשם שיוסי זרק "שרמוטה" מתוך כעס או זרימת משפטים כדבריו, לגבי ההסטה-מי לא הסיט? זה חלק ממהלך היום, גם עינב אכלה לפחות בהתחלה בצורה בהמית לא פחות ומה יש בכלל לעשות שם כל היום אם לא לאכול? היא ראתה בשי אדם נוח ואולי גם שיקול נבון להתקרב אליו כדי לזכות (משערת) כמו שאיתי עם וונסה ויוסי למרות שהיא הייתה הראשונה ש"השפילה" את יוסי עם הסגריות, כמו שעינב התקרבה ליוני בהתחלה מתוך תמימות, מי שמורד בדת ולא עושה רע-לא נראה טוב מבחינה דתית לדתיים או מסורתיים כמוני (לא הייתי אוכלת אצלה או יוצאת למסעדות) אבל זה לא צריך להזיז לי, מה, אני במגזר הערבי שמי שבוגד בחוקי הדת שלי ידון למוות? אתה אל תרחם, כי גם אני יכולה לרחם (ואל תיקח אישית את מה שאני אומרת כי זו רק דוגמא כביכול) למי שאוהד את וונסה שמתנהגת כמו אחת עם הצפה הורמונלית, שנראית בגוף כמו גבר, שמנקרת במוח ואחת שמבריקה רק באורווה. גם אני יכולה לרחם על כאלה שאוהדים ליצנות, ברבריות, התבהמות (בכללי, בגדול), בוגדנות, יהירות ועוד. אבל אני לא מרחמת, אני מכבדת, אני מנסה לכתוב את דעתי למרות שחושבים שאני קרובת משפחה אבל אין לי ולא כלום, נכנסתי בטעות לצערי (כי זה גוזל מזמני אפילו עכשיו (..) והתמכרתי. ולא כל מדינת ישראת אגב לא יכולה, יש לה גם צדדים מאוד יפים, למי שלא שומר טינה, נייטרלי או לא עיוור.