עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

מצחיק שקפרי מדברת על רוע כששיפ-רעעעעע../images/Emo41.gif

הספיקה לעשות את כל הרוע בעולם- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

מה אתם מתייחסים אליהם בחיאת הם קרובים של שפרה

הבחורה לא מפסיקה לרכב להוציא שם הרע ולעשות דווקא תצביעו לונסה וצבר

קפרי

New member
עדידוששש1989 -מה כואב לך בדיוק ילדונת?

לא אתנצל על כך שאני כאן ובוודאי לא בפנייך, אמשיך להביע את דעתי ואת לא חייבת לקרא ולענות, האמת לחכמים שלא כמוך...

קפרי

New member
איך אחת ממעריצי בובלילים כתבה כאן כתגובה?

"הם יוסי, אישתו ועינב אמרו כי כעסו" אם תרצה, גם שיפרה. כמה כתבתם שאשר יצא מכל החורים עם הדת שלו? (לא אני כי אני מסורתית), לגבי ברית לבן של צבר, היא לא כעסה ודי להגזים, היא התווכחה וזו דעתה שאני ממש ממש נגד בודאי כיהודיה ומסורתית, אבל זה לא עושה אותה רעה, היא בישלה אוכל של אמא של אשר מתוך זלזול אולי או בלי להתכוון אבל יוסי לא שונה שלא כיבד את ביתו שלא שם כיפה ליד השולחן, אוי, להביא לעשות דווקא, הזוי אולי סתם זרקה תוך כעס כשם שיוסי זרק "שרמוטה" מתוך כעס או זרימת משפטים כדבריו, לגבי ההסטה-מי לא הסיט? זה חלק ממהלך היום, גם עינב אכלה לפחות בהתחלה בצורה בהמית לא פחות ומה יש בכלל לעשות שם כל היום אם לא לאכול? היא ראתה בשי אדם נוח ואולי גם שיקול נבון להתקרב אליו כדי לזכות (משערת) כמו שאיתי עם וונסה ויוסי למרות שהיא הייתה הראשונה ש"השפילה" את יוסי עם הסגריות, כמו שעינב התקרבה ליוני בהתחלה מתוך תמימות, מי שמורד בדת ולא עושה רע-לא נראה טוב מבחינה דתית לדתיים או מסורתיים כמוני (לא הייתי אוכלת אצלה או יוצאת למסעדות) אבל זה לא צריך להזיז לי, מה, אני במגזר הערבי שמי שבוגד בחוקי הדת שלי ידון למוות? אתה אל תרחם, כי גם אני יכולה לרחם (ואל תיקח אישית את מה שאני אומרת כי זו רק דוגמא כביכול) למי שאוהד את וונסה שמתנהגת כמו אחת עם הצפה הורמונלית, שנראית בגוף כמו גבר, שמנקרת במוח ואחת שמבריקה רק באורווה. גם אני יכולה לרחם על כאלה שאוהדים ליצנות, ברבריות, התבהמות (בכללי, בגדול), בוגדנות, יהירות ועוד. אבל אני לא מרחמת, אני מכבדת, אני מנסה לכתוב את דעתי למרות שחושבים שאני קרובת משפחה אבל אין לי ולא כלום, נכנסתי בטעות לצערי (כי זה גוזל מזמני אפילו עכשיו (..) והתמכרתי. ולא כל מדינת ישראת אגב לא יכולה, יש לה גם צדדים מאוד יפים, למי שלא שומר טינה, נייטרלי או לא עיוור.

ordiki

New member
גם אם הם קרובים שלה

הם כותבים בפורום ולכן ראויים להתייחסות. לא מחרימים כאן כותבים על סמך קרבת משפחה.

ordiki

New member
את מתארת בערך 70 אחוז

מהפורום (ואני עוד לארג' איתכם).

קפרי

New member
אאכזב אותך אני לא, אמשיך להכנס לפורום ולכתוב

מה יש לי גם כששיפרה תודח, אני פשוט מעריכה יופי, השכלה, כישורים, אצילות-אין אנשים מושלמים ואף אחד לא מכיר אותה (גם לא אני לצערך) במציאות (פרט לאחיות ולקרובי משפחה וחבריה כמובן). אגב, ואם אנחנו קרובים של שיפרה ואתה של יוסי ועינב, מה ההבדל?

bubbleboi

New member
המחשבות היחידות שיש לשיפרה על החתולים

הן איך בהזדמנות הראשונה שתהיה היא תהפוך אותם למעדן הודי ברוטב קארי

אני לא בטוח שרוטב קארי מתאים כאן

לדעתי רוטב ברביקיו יתאים כאן יותר. שפרה תציע לשים את החתול על הגריל במקום צבר?

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

צער בעלי חיים אוליי ? ההפקה? ובכלל, לא הגיע הזמן שהם יודחו? מתי שמעת מהם איזה שיחה מעניינת? חוץ מלהיות טיזרים הם לא עושים הרבה בווילה

א ח ת18

New member
נראה לי שסגרו את החור שדרכו נכנסו החתולים

לפני שעה בערך הם דיברו על זה בחצר

קפרי

New member
גם זה מפריע לך? והדיבור של וונסה? (לא אגיד

יוסי עינב כי כשאוהבים משהוא לא משנה מה יעשה יהיה חיובי), והחיוך המזוייף והממזרי של אינה "השחקנית"? והדיבור של לאון? והדיבור של רנין? אתה רואה שאף אחד לא נולד מושלם ואתם לא כותבים? כי יש אובססיה נגד שיפרה וצבר.

למעלה