עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

שמישהו יהרוג כבר את השחר הזה!!

הוא כל הזמן צועק, נראה כאילו הוא עושה תחרות עם עצמו מי מדבר יותר חזק. הוא ממש מעצבן, הוא לא נותן לאף אחד לדבר ומתפרץ בקביעות לתוך שיחות של אנשים. שמישהו כבר ייתן לו פעם צעקה אחת לתמיד!!

למה שפרה כועסת עכשיו על רנין?

לפני חצי שעה בערך היא אמרה לצבר משהוא על זה שיש אנשים בבית שאיכזבו אותה, והכוונה לרנין. מישהוא יודע מה היה ביניהן הערב?

beep beep

New member
בימים האחרונים הם גילו שרנין רוקדת עם כולם

וזה מעצבן.

beep beep

New member
שפרה חייבת לעוף. הנימוקים בפנים

האם למישהו מכם נשאר עוד כוח לעבור שבוע נוסף של שיחות בין שפרה לצבר? האם הייתם מחזיקים מעמד יותר מעשר דקות בסרט שכזה באולם קולנוע? אם כן, אתם חייבים להיות מעריצים של סרטי הבמאי השבדי הדגול אינגמר ברגמן. למה שלא תיצפו במקור? ( להשאלה בכל ספריות הוידיאו המובחרות) אני מעדיף להרוות את צמאוני בסרטי הפורנו הרך של "וונסה באורוות הזכרים" על פני התייבשות איטית למוות במדבר סהרה הזוגי הזה. וכעת, השאלה היא מי עדיף לנו שישאר בוילה מהצמד הגריאטרי הזה... צבר או שפרה? שפרה או צבר? אם אתם מתומכי משפחת בובליל אתם חייבים להעיף את שפרה. צבר לא מצביע באופן עקבי נגד הבובלילים - הוא יתיידד עם עינב יהיה בן ברית נאמן ליוסי כנגד הדיירים החדשים.

אם אתה תומך בבובליל אז

1. בטח ראית אותו אתמול בתכנית ושמעת שהוא כבר לא שונא אותה ושאם הייתה לו אופציה אז לא היה מדיח אותה. 2. כדי שלא ישעמם לו, הוא צריך את שפרה מולו, גם עינב צריכה אותה. וראינו כבר למה.... 3. והכי חשוב - סוף סוף יש לכם הפסקה ומנוחה משליחת הודעות, שזה חיסכון בפני עצמו, אז כדאי שתנוחו. 4. אם עקבת אחרי התכנית ראית המון פעמים את ההתנהגות של ונסה ליוסי.... גועל נפש. (אבל אולי אתה מצפה לראות סקס בתכנית ורק ונסה אולי תספק את הסחורה הה? טעות - היא כבר הבינה את הרמז בעקבות ההדחה - ואם תשאר - היא תחזור בתשובה...)

עוברת סרח..לא נשכח ולא נסלח על הרוע של שיפרה

אפילו אם יוסי טוב לב וגם עינב ולא שומרים טינה הצופים בדעה שעל טעויות משלמים ושיפרה היא מלכת הטעויות ועל זה היא תשלם בהדחה.

זה מעיד עליך המון כאדם - חבל שאתה לא בתכנית

אתה מבוזבז.... הרוע שלך היה יכול לחולל שם פלאים לא?

beep beep

New member
להיפך - רק אדם רע מעוניין ששפרה תשאר

מוטב לה, ולכולנו, שתחזור הביתה

juspan

New member
הופה, רנין לעינב על שפרה

"היא הכי מעצבנת אותי עכשיו, יותר מהחדשים!" קולטת שניה מה היא אומרת ומוסיפה "היא ואינה..." גם ש"צ לכלכו עליה קודם בחדר.

מה קרה בין רנין לשיפרה?

איך הן הסתכסכו? פיספסתי, מישהוא יכול לעדכן אותי?

juspan

New member
אני לא בטוחה כי גם קצת פספסתי

אבל נדמה לי שהם מרגישים שהיא לא עמדה מאחוריהם "נגד" החדשים, גם בלילה אתמול היא שיחקה עם החדשים + עינב "אמת או חובה" וש"צ בהפגנתיות לא נטלו בזה חלק (ליאון הצטרף איכשהו בסוף). באמת מעניין מה היה שם בדיוק, אם מישהו יכול לפרט. ביפ ביפ?

beep beep

New member
ההתנתקות של רנין התחילה בעצם עם עזיבת שי

מיום עזיבתו של שי צבר לא הצליח לספק לה את הצרכים הנפשיים ששי סיפק. פשוט לא נוצרה ביניהם הכימיה - בעיקר בגלל אישיותו היבשושית של הקקטוס. (ללא קשר לכך, או בעצם - עם, היא אמרה היום בבריכה שהיא אוהבת גברים כהים וחזקים...) צבר ושפרה "חבריה הטובים" השפילו אותה עד עפר כשלא הגיעו להרצאה שלה על היישוב שלה (יוסי הגיע וגילה עניין) . העניין הזה של "הכבוד" קריטי לגביה - היא הדגישה אותו פעמים רבות. במהלך השיחה הטעונה בין צבר לשפרה באמבטיה היא נכנסה וניסתה לעדכן את צבר באיזשהו שטינקריי אופייני שלה. צבר שהיה טעון ונסער מהשיחה פלט לעברה "תתנדפי". היא נעלבה עד עמקי נשמתה, הסתובבה ויצאה. ופחות או יותר אז היא הבינה שעדיף לה לנתק את הקשר עם החבורה הזו והסבירה לליאון שעדיף לתת לצבר "לשחק את המשחק לבדו" - ובעצם זו הייתה הודעת הפרישה שלה מהחבורה.

juspan

New member
וואלה, הזכרת לי כמה דברים

וחידשת לי עם משפט הסיום לליאון. ואפרופו "גברים כהים וחזקים", אתמול באמת וחובה כשהיא נשאלה מי מהגברים שנמצאים עכשיו בווילה (היא כ"כ התעקשה אם מדובר רק על אלה שנמצאים כרגע כרגע, בעודה חושבת על שושו) הכי מוצא חן בעיניה תיאורטית
או משהו בסגנון - היא זרקה די מהר את שמו של יוני והזכירה את עניין הצבע. כששאלו אותה מי באופי, היא ממש חשבה וחשבה והיה לה כביכול יותר קשה לענות משום מה, ואז הפטירה ככה כאילו בלית ברירה עם פרצוף קצת מזלזל "נו, צבר, שיהיה צבר".

לא לשכוח שרנין קראה בהתחלה לכולם טיפשים..

באח הגדול היא בכתה איזה יום שישי ואמרה לאח הגדול שכולם כאן טיפשים ושהיא רוצה ללכת אז כן היא שחקנית כמו רוב הדיירים

בוני1010

New member
האמת שלא קרה הרבה מאוד

מיד לאחר ההודעה על המועמדים רנין ניגשה לחבק את שיפרה ולדבר עם צבר. בשיחת-התלונה שלה עם לאון היא אמרה לו שלתחושתה שיפרה ממש בקושי החזירה לה חיבוק וצבר אמר לה "לא עכשיו". שתי המחוות הללו מסתבר פגעו בה קשה ועכשיו היא מרגישה לא רצויה. "אורחת" כדבריה בתוך החבורה ולא בת-בית צבר אומר שהוא לא מבין איך היא יכולה להתקרב כל כך אל מי שהעיף את שי אחרי שהיא הייתה החברה הכי טובה שלו. לאון מקשיב בפנים חתומות.... ומעביר נושא. בנוסף לכך היה עוד רגע משעשע היום. צבר קיבל שיחת עידוד מעינב שבסיומה הוא אמר לה: אם יש בינינו אי הבנות, גשי ישר לאבא שלך. אני והוא לא צריכים לדבר, מספיק לנו להחליף מבט ואנחנו מבינים אחד את השני. או יההההההה
זיכרון קצר (או שמא "זיכרון קצר" במרכאות כפולות ?) נחשב בדרך כלל לחיסרון בעולם של בחוץ. בתוך וילה סגורה יש לו יתרונות ברורים.

beep beep

New member
נדמה לי שצבר לא הדיח את יוסי ועינב

כמעט אף פעם. אם וכאשר שפרה תלך הוא יהיה בן ברית נאמן ליוסי ועינב. עינב מחבבת אותו מאד וגם יוסי התפייס איתו היום. שפרה חייבת לעוף!!!

juspan

New member
נכון, המשפט הזה של צבר על יוסי היה קורע ../images/Emo6.gif

אני מתה מפוזת הדון קורליאונה שלו שכ"כ לא יושבת עליו.

למעלה