עידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29

lia41

New member
א. חשבתם אולי על זה ששפרה ישנה בגלל

שהיא קמה מוקדם מהרגיל כדי להכין חלות ואוכל לכבוד ראש השנה? לא הייתי מתארת את זה כזלזול בחג. לכל אחד שם יש את האמת שלו וזה טוב שיש אנשים בבית הזה שלא מסתירים את העקרונות שלהם או מסתירים אותם בשביל המשחק. ב. לרנין מותר לשיר בערבית, גם אם זאת פתאום הפעם הראשונה שהיא עושה זאת מאז שהתחילה התכנית. כל אחד מאתנו היה מרגיש קצת לא שייך אם היינו בבית מלא ערבים, והיה עושה מה שעושה לו טוב וגורם לו להרגיש בבית. וההפקה צריכה להראות את מה שקורה בבית, ולא רק מה שנוח לצופים לראות. ג. אם כבר מה שהיה לא נוח לראות זה שמביאים מתפללים מבחוץ לבית הכנסת בשביל אשר. אם כבר לזה הייתי קוראת קיצוניות- לגרום להפקה לעבור על החוקים שהיא עצמה קבעה...

rosedal

New member
שיפרה קיצונית, אני מת לראות אותה בחוץ

ברור שזאת זכותה, אבל זה מגעיל. הכל כבר נכתב עליה בשרשור מיוחד לכבודה שנפתח היום בפורום.

BeN ShaDe

New member
נכון מאוד.

היא גם מתייפייפת יותר מדי ומסתבר שעל הרבה אנשים זה עובד. גם אותה הייתי שמח לראות בבית בקרוב מאוד.

טלטל99

New member
נא להרגע, לא להלחץ מכל כפיה דתית שמרחשת

אח"כ היא קמה. מה קרה? למה למהר ולשפוט? למה לא לחשוב גם על הצד השני. ואשר, שידע שמגיע לתוכנית מסוג זה ויחווה את ראש השנה ויום כיפור בבית האח הגדול. זה בסדר שהוא מבקש בית כנסת, שארגנו עבורו את זה? אם מחר רנין תבקש כנסיה להתפלל בה, גם יאשרו? אני חושבת שבהפקה קצת הגזימו באמת. זו התוכנית, זו המתכונת. יותר מדי גמישות תאבד בסוף את הענין. ושפרה, יודעת לזהות כפיה דתית כשהיא רואה אותה, אשר לא מרפה וחבל. הוא מציג את הדת כאילו היא שלו, בבעלותו . יש דברים רבים יפים בדת, הוא לא צריך לכפות עצמו ואת דעותיו על אחרים ולהרצות כל היום. ו... שנה טובה ורגועה

yshy

New member
נכון מאוד

אשר ידע למה הוא נכנס, והוא צריך להביןולקבל את העובדה שלא כולם חושבים כמוהו.

אבובליל מסביר לרנין איך לשחק מול המצלמות

כדי לבלוט.. הוא לא טיפש. הוא שחקן שרואה הכל..

rosedal

New member
אנשים חושבים שהוא טמבל

ושהוא לא יודע לזכור תאריכים אבל לא מבינים שהכל משחק אני לא מתאר לעצמי מה יקרה כשיעיפו אותו, יכולים לסגור את התוכנית. אבל אין סיכוי כי כל מי שיעמוד מולו להדחה יעוף, לפחות לעת עתה.

lavender4

New member
לא יסגרו את התוכנית, היא פשוט תעלה רמה.

למה שמישהו יעשה את עצמו כאילו הוא לא יודע תאריך יום הולדת?? אם והא רצה להראות שהוא אידיוט לחלוטין אז כל הכבוד לו, הצליח.

אני חושבת שיוסי מאוד מאוד דמות מעניינת בתוכני

יוסי יש בו משהו מיוחד, קודם כל עשיר עם נסיון חיים והשתיקה שלו היא לא סוג של שתיקה ערמומית, היא פשוט אדם נעי םולא זומם עד כדי כך, עובדה שהוא מסביר לכמה איך להתנהג וןכו'

lavender4

New member
כן, יוסי הוא סוג של מיוחד בהחלט...

אם את חושבת שיש בבן אדם הזה סוג של עומק אז את טועה. יוסי מתנהג כפי שהוא מתנהג בגלל כל הבלגן בהתחלה. הוא למד על בשרו שאם אתה מנסה להזיק לקבוצה הקבוצה לא תאהב אותך. אז הוא למד מזה לא לעשות צרות ועכשיו מתנהג יפה. אז מה נשאר ממנו? ליצן.

אני עוקבת אחרי התוכנית רק שבועיים בערך, לא

לא ראיתי מההתחלה אז לא יודעת איך התנהג בהתחלה אבל אם את/ה אומרים אז יש משהו בזה.

Punkd1

New member
למה אין שידור של התפילות מבית הכנסת?!

ממש חיכיתי לזה !

droriko

New member
תכלס לא מובן

הרי הם התקינו מצלמות בבית הכנסת(ככה הם יכולים לדאוג שהחברים לא ידברו עם ה"אאוטסיידרים")

למעלה