עידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29

TLV GUY2

New member
רנין שרה בערבית מחרוזת ארוכה מאוד...

אי אפשר לראות מה קורה בבית כנסת?

רנין מעצבנת אותי שתודח כבר

יאללה מה היא עושה דווקא ,יש אנשים לא מבינים ערבית ,חייבת לדבר בערבית. עוד3 דברים קטנים 1)ראיתי שמישהו שאל למה לא מראים את התפילה ,אז לדעתי יש 2 סיבות לכך ,אחת שומרים למחר בערב את הצילומים משם ,דבר שני הם יודעים שכולם יעבירו ערוץ אם ישדרו עכשיו את זה. 2)שאלה למה יוסי לא הלך להתפלל? זה די מפתיע... 3)אם שפרה ישנה בזמן התפילות היא צריכה להיות מודחת הבאה ,כל הדיירים חייבים לשים אותה בתור מועמדת להדחה ,מאחת כמו שפרה לא הייתי מצפה לישון עכשיו,אני מקווה שסתם אמרתם את זה ,כי אם לא אז אחת שבאה מבית חרדי ,אמנם חזרה בשאלה ,אבל מבינה בדת ,חייבת לתת קצת כבוד. ובקשה אחרונה תשתיקו את רנין אל תתנו לה לשיר.

cookies10

New member
רנין מאד רזה לא אוכלת כלום כל היום

יש לי הרגשה שרנין אנורקסית, מוזר שההפקה לא שמה לב לזה וההורים שלה לא דואגים לה שהיא לא אוכלת הרי זה התנקם בה בסוף, מאז שהיא נכנסה לבית האח הגדול, היא ירדה בחצי בצורה משמעותית...והיא בעצמה לא מרגישה... מה אין באח הגדול פיקוח, מה קורה עם דיירי הבית... כדאי להעיר את תשומת ליבם...כדי שלא יהייה מאוחר...

Jason2

New member
אתה לא יכול להדיח מישהו

בגלל שהוא לא מאמין בתפילות. נקודה. נדמה לי שיש סעיף בספר החוקים שאוסר על הדחות מטעמי גזענות או דת. ולמה שהיא תתן כבוד לאנשים שלא נותנים לה כבוד? דבר שני רנין לא צריכה להתחשב בך ואם היא רוצה לדבר בערבית, היא תדבר בערבית. אם מישהו ירצה לדבר ברוסית, הוא ידבר וזה הכל.

גו3י

New member
איזה ספר חוקים?

אז למה אשר ועינב רצו להדיח את שפרה בגלל שהיא חזרה בשאלה והיא הייתה מועמדת להדחה?

Jason2

New member
הם ניסחו את זה אחרת

הרבה פעמים הם מחזירים אותם לחדר כי הסיבה להדחה לא ממש טובה והם דורשים מהם לשנות את הנוסח. הם אמרו את זה פעם.

Princess Galush

New member
למה שפרה חייבת ללכת לבית הכנסת?

ואם היא לא רוצה להתפלל? מה זה פה, כפייה? ויוסי אם שמת לב אף פעם לא משתתף בשום טקס דתי שעושים..

Prime Time

New member
זה בדיוק העניין בחגים-

האחדות! אז מה יקרה אם פעם,פעמיים,שלוש בשנה היא תהיה מאוחדת עם שאר בני הבית? (שלא נדבר על אחדות עם רוב עם ישראל) לשבת בבת כנסת עם כולם לא יגרע ממנה כלום אלא להיפך, יוסיף לה כי זה מראה שהיא בן אדם בוגר שיכול לשכוח את השנאה הדתית שלו לכמה שעות. אבל כנראה שבגרות זה משפרה והלאה...אני לא מצפה ממנה לכלום.

Princess Galush

New member
מה יקרה?

[קודם כל אני הכי שונאת בעולם שאומרים את זה, לא יזיק לך לעשות זה וזה וזה..איך אתם יודעים?] נניח שכולם רואים סרט בשבת או עושים איזו פעילות שמחללת שבת, וזה נורא מאחד את הקבוצה ויפה לראות. אז למה שאשר לא ישתתף? אה, זה חילול שבת, זה נוגד את האמונה שלו.. ואם את האמונה שלה נוגד להתפלל, והיא מרגישה כ"כ לא מחוברת לזה? היא לא הייתה נשארת אם סתם לא היה אכפת לה, כנראה המניע אצל הוא עמוק ואמיתי. ולמה כולם עפים עליה, כשבעצם יוסי עושה אותו דבר? לא שיש משהו רע בזה שהוא נשאר.

BeN ShaDe

New member
רנין. ../images/Emo99.gif

כולם בבית כנסת ובכך אנחנו זוכים לרנין בלבד. מי שרוצה לראות מי המתמודדת הכי יפה בוילה , שייפתח את הטלוויזיה שלו עכשיו.

דורוN

New member
איזו הפקה חובבנית

עכשיו הם חזרו מבית הכנסת וכולם מלאי אגו על זה שהמתפללים שם חייכו אליהם. הם מספרים שאחד מהם אפילו שאל אותם איפה יוסי בובליל. שכולם חזרו אז עשו ליוסי כבוד.הם הבינו עכשיו שהוא הכוכב. איזו הפקה. רק בישראל.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אז זה אומר שזה ביזיון מספר ?!?!?!?!?!??

אם אחרי זה לא מעיפים את הבית כנסת , אז מה המסר שמקבל הצופה?! נתנו להם פריבילגיה, שהייתה טעות אבל ניחא....עכשיו כשרואים את הטעות יעצמו עוד עין?!

TLV GUY2

New member
כל עוד הבית כנסת בתמונה זה כבר לא האח הגדול

הם מדברים על החזן, מחליפים מבטים עם אנשים בפירוש יוצרים קשר עם העולם החיצון... ההפקה חלשה ועלובה ותענה לכל דרישה של המתמודדים... שלא לדבר על כך שאנחנו לא רואים מה קורה בתפילות שלהם, ועל כך שיש דיירת אחת שלא ממש יכולה להכנס לבית הכנסת וזה מספיק כדי להעביר אותו לאיזה שכונת מצוקה בבני ברק או במאה שערים...

BeN ShaDe

New member
ההפקה הזאת יותר גרועה מזאת של השרדות.

וההפקה של השרדות הייתה גרועה מאוד. אשר עכשיו אמר שהם נכנסו לבית כנסת שאלו אותם איפה יוסי בובליל. הפקה כ"כ חובבנית ואפילו אם לא טורחים להציל את כבודם ולצנזר את הדברים של הדיירים שהם חזרו מבית הכנסת. אין קשר לעולם החיצון? אני ממש לא אתפלא אם בימים הקרובים , כאשר יהיו עוד תפילות כמובן , כל שאר הדיירים כבר ידעו מה קרה בארץ ובעולם ב-30 הימים האחרונים. גם הסאונד חרא , אבל זה כבר מהיום הראשון. מזל שיש את התוכניות בערוץ 2 ששם יש כתוביות ואפשר להבין. בהתחלה גם הצילום היה גרוע , אבל עכשיו אפשר להגיד שהוא בסדר. בוז להפקה. חייבת להשתפר.

למעלה