עידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29

superjets

New member
איתי בוכה לונסה שהוא מרגיש פראייר

ונסה מקשיבה במבט מזלזל..

עזבו בית כנסת..../images/Emo185.gif

מתכננים להכניס להם דייר חדש באמצע העונה, זה מקובל לעשות? והדייר הזה לא ידע מה קורה בעולם החיצון? ידע גם ידע ויוכל להעביר אלייהם את המידע. עכשיו תגידו "יאסרו עליו להעביר להם מידע", אבל גם לשחקנים/ניצבים בבית כנסת אסרו לדבר עם המשתתפים והנה הם דיברו... מוזר לי שהרעיון המרכזי של התכנית הוא X דיירים סגורים בוילה למשך שלושה חודשים בלי שום קשר לעולם החיצון ופתאום אחרי חודש וחצי יכניסו להם מישהו חדש. שוב, האם עושים ככה גם במדינות אחרות?

יNOT

New member
../images/Emo6.gif בארץ ממציאים את הקונספט מחדש

מבוסס על המקור כמובן, "אח גדול" ,משימות, אבל קשר עם החוץ , תקציב שנועד רק ליצירת מתחים על סיגריות , ההפקה לא באמת אוכפת את החוקים שלה , כמו שאמרה שיורידו להם מהתקציב על הפרה של חוקי ה"אח הגדול". עד עכשיו כמה חוקים הופרו?! ......רמז : הרבה. כמה מהתקציב ירד בגלל זה.......? תענה על זה בלי רמזים

רגע לא הבנתי

מה זאת אומרת ניצבים בבית כנסת, היו שם עוד אנשים שראו שנפגשו איתם פנים מול פנים? ואיך אתה יודעים את זה?

יNOT

New member
קרא את הפוסטים קצת למעלה

הדיירים החוזרים מבית הכנסת אמרו את זה.

רגע לא הבנתי

מה זאת אומרת ניצבים בבית כנסת, היו שם עוד אנשים שראו שנפגשו איתם פנים מול פנים? ואיך אתה יודעים את זה?

dalina

New member
actually... yes...

sorry for the English, i am based in london. I watched BB8 and BB9. In both seasons here in the UK new housemates where introduced during the show. In BB8 the winner was one of them In BB9 one of the 3 finalists was one of them it steers everything up and adds interst. that's why they dont bring in 1 that willl be immediatly evicted, but 3 new ppl who are a new 'force' in the house.

שחושבים על זה ../images/Emo185.gif

זה בהחלט יכול להיות מעניין שיכניסו "מחליפים" כמו למשל איזה ביצ'ית אחת כמו מיקי. כרגע חסרים שם כאלה. תודה על התשובה, לא ידעתי שבאמת עושים את זה בחו"ל.

האח הגדול מתחיל לעשות סדר בבלגן?

אז לפני מספר דקות הוא העיר לקרן שישבה בגינה שהמשדר שלה מנותק והיא מנהלת שיחה בלי אפשרות לשמוע אותה. אז הוא אמר לה לחבר את המשדר. שיתחילו להעניש אותם באמת בתקציב השבועי, אולי אם חודש אחד הם יפסידו 1000 שקל בגלל שהם עוברים על כל חוק אפשרי בתוכנית הם יתחילו להתיחחס ברצינות לחוקים (ואפשר לתת להם משימה מאתגרת שתאפשר להם להחזיר את הסכום, ולא משהו מפגר כמו שהיה עד עכשיו).

יNOT

New member
ענישה שתפגע בתקציב לא תהיה לפי דעתי

אחרת על סך כל העבירות שלהם הם יישארו עם 100-500 שקל, לא שזה משנה הרבה כי בלוואכי עושים להם חגיגות ,מביאים להם אוכל מהבית ובקיצור התקציב מהווה בעיקר חלק מהתפאורה בווילה, זו רק דעתי כמובן.

Q u a Q u a

New member
שיפגעו להם בבטן הרכה - לא בתקציב אלא בסיגריות

אם הם יקבלו עונשים כמו להיות תקועים בבית יום שלם כשהתריס סגור, תאמין לי שאף אחד לא ישכח לשים את המיקרופון, או להתלחשש (למרות שבמקרה של קרן אין למיקרופון משמעות, הבחורה לחששנית מקצוענית)

רק בסיגריות ?

הריי שזאת ענישה סלקטיבית רק למעשנים . ואם אני לא טועה הריי עיקר הבעיה זה שי והוא כלל לא מעשן . אם כי אפשר לטעון שאם פוגעים להם בסיגריות אז מעירים את השד מרבצו שלובש את התחפושת של עינב ואז הוא ממרר את החיים גם של הלא מעשנים וגם של הצופים ...
אם אני הייתי במקום קשת הייתי מתחיל לתת עונשים אישיים . לא צייתת לחוקים ? אתה מועמד להדחה הקרובה מבלי שאף אחד מדיירי הבית יצטרך להצביע לך . זה טוב לקשת גם מהבחינה הזו שכך יגדל המועמדים להדחה ( ומספר האס אמ אסים ) . כי יהיו המועמדים הרגילים להדחה ( שנבחרו על ידי הדיירים ) + זה/ זאת או אלה שנענשו . הרעיון הוא שהדיירים ידעו מראש לפני ההדחות האישיות שלהם מי הדיירים שנענשו .

יNOT

New member
אז הם מורידים את הצנזורה פתאום?!

מעניין אם זה כדי להסיח דעת מנושא הבית כנסת וההפרות של החוקים שקרו שם היום. ולפני שתאמרו שאני פשוט מחפש קונספירציות , עד היום הם או שמו מסך שחור בקטעים כאלה או שהמצלמה הייתה בורחת כמו טיל למטבח או לכל מקום משעמם אחר.

למעלה