עידכונים מהוילה - ערב ראש השנה - יום 29

TLV GUY2

New member
הבית כנסת - הרס את הכל התוכנית

אין יותר קשר עם העולם החיצון חוץ מזה, אשר ממש ניהל שיחות עם החזן, אנשים חייכו אליהם, הזכירו את שמותיהם, תוך כמה ימים הם יודעים כל מה שהולך בחוץ רק חסר שיביאו להם עיתון... הפקה עלובה, אין עכשיו כל טעם למשחק הזה... עאלק אין קר לעולם החיצון, אעצם זה שהם רואים אנשים, רגילים ועוד אנשי הפקה שהם מדברים איתם פנים מול פנים בפירוש, זה כבר הפרה, שלא לדבר שתוך כמה ימים הם יקבלו מלא רמזים על מה שקורה בחוץ... בושה וחרפה, כפייה דתית והריסה של המשחק.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif בטח גם לזה יש להם היתר מההולנדים ../images/Emo6.gif

Punkd1

New member
מאיפה אתה יודע ?! לא היה שידור משם , כנס

אל תחרטט .. חלאס ... לבוא בטענות לכולם כל הזמן כמו כל ישראלי מצוי ... גם להם מגיע לחגוג כמו בני אדם את החג .. תאמין לי שאם ההולנדים אישרו להם אז זה בסדר ... ראו בירור אתמול כהראו את הבי תכנסת ששמו להם חוצץ ביניהם לבין שאר האנשים ...

TLV GUY2

New member
הכל מבוסס על מה שהדיירים אמרו בעצמם

החוצץ הוא עזרת נשים...

BeN ShaDe

New member
וכמה מילים מוואלה! על הבית כנסת.

"בנוסף , האח הגדול פינק את אשר בבית כנסת נייד ומהודר שהוכנס בקלות לבית. ולאט לאט התנאים שם הופכים טובים יותר מהעולם שבחוץ , דבר שמצליח במעט לגרות אצלי כמה וכמה בלוטות של זעם – התכנית, שאחת מעקרונותיה העיקריים היה ניתוק קשר מוחלט עם העולם שבחוץ , מתחילה לאכזב , ואסור שזה ימשך כך , כי היום זה רק בית כנסת, אבל בקלות זה יכול להיגמר בביקורים ויציאות לשופינג באבן גבירול. האח הגדול , ראה הוזהרת".
מסכים מאוד. שכל הניסיות הזולים האלה ליצור קשר עם העולם החיצון ייפסקו עכשיו.

rosedal

New member
ההפקה איכזבה עם הבית כנסת והקשר לעולם החיצון

זאת טעות חמורה ביותר של ההפקה. ההפקה יחסית בסדר אבל כאן טעו בגדול. האם הטעויות של הישרדות הישראלית חוזרת על עצמן גם כאן?!

actress

New member
תמיד אפשר להביא "ניצבים" שישחקו דתיים ובעצם

יהיו שחקנים מושתלים, אפשר גם לחשוב על האפשרות הזאת.

העלת נקודה טובה

יש היגיון במה שאתה אומר... אבל עדיין אני מסכים עם האנשים שאומרים שהבית כנסת זה רעיון גרוע. שנה טובה

actress

New member
שנה טובה אני בת ולפעמים קופרמן גם יכול להבריק

אולי יש סיבה שבנו את בית הכנסת, כמו שגם יכולים להביא ניצבים מבחוץ שיתחילו לדובב אותו...

יNOT

New member
גם לניצבים אסור לדבר עם הדיירים !

אם הם מדובבים אותו, ומספרים לו מה קורה, שואלים אותו איפה יוסי? ועוד שכל מיני שטויות אז לא מדובר פה בבידוד , מדובר בבידור סלקטיבי שעושים לדיירים

actress

New member
התכוונתי ניצבים מושתלים מטעם ההפקה כלומר

תקח למשל צלם או תאורן יחפשו אותם כדוס, והופ לבית כנסת... כאלו הכוונה.

יNOT

New member
אני מתנצל אם נשמעתי תקיף מידיי

אבל במקרה כמו שציינת אז כן מותר להם לדבר עם הדיירים? מרוב הגמישות בחוקים של ה"אח הגדול" אני כבר מתבלבל .

actress

New member
לא היית תקיף ויכול להיות שזה ניסיון שלהם לראו

לראות מי עובר על החוקים וככה להראות לשאר החברים שאולי יעמידו להדחה .. גם יכול להיות

יNOT

New member
עכשיו זה פשוט מחוכם ../images/Emo6.gif

בצורה כזו כל מעבר על החוקים יכול "להיקרא" כאזהרה , "האח הגדול בחן אותכם ופעם הבאה תיענשו זה גם יכול לומר שבעצם "האח הגדול" בוחר בצורה כזו איזה אנשים הוא יעמיד להדחה ע"י כך שהוא "טומן להם מלכודת" , אנשים פונים אליהם בבית כנסת , אם הם מתעלמים יופי אם לא מועמדים להדחה. "אשר , אשר , אשר.....מה עם יוסי?! ....אשר למה אתה מתעלם ממני?! " - משהו כזה?! זו משימה סמוייה?!

actress

New member
זו היתה תיאוריה בלבד לא צריך לקחת ברצינות

כל דבר, סתם חשבתי על ניצבים של ההפקה כי זה נראה הגיוני...

ככה זה עם כל הגחמות האלה של אשר

אני לא אתפלא גם אם הקטע שלא יהיה שידור ביום כיפור קשור אליו מעניין מה יהיה השלב הבא.

למעלה