עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

droriko

New member
דן מנו לא רק שקילל(ותיעדו את זה)

הוא גם הלך מכות לא מעט פעמים. ואני לא אומר את זה על סמך מקורות, הוא אמר את זה בכבודו ובעצמו.

droriko

New member
בריאון לרייטינג

הוא אמר שהיתה המון מתיחות בין 2 הקבוצות היריבות , והם היו מתחילים מכות אחד עם השני

rosedal

New member
../images/Emo197.gif אשר כבר נמאס !!! כל היום מדבר

על הדת. הוא רוצה ארבעת המינים וגם שיבנו לו סוכה..... תגידו מה נסגררררררררררררר?

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אל תדאג ייבנו לא גם סוכה

אם בנו לו בית כנסת , סוכה זה הרבה יותר פשוט. באופן כללי זה תוכנית שבעיקר מלמדת אותך קצת על היהדות.

יNOT

New member
*לא - הכוונה הייתה "לו "

חייבים אופציית עריכה לפוסטים בתפוז!

eli7r

New member
ומה רע בזה שייבנו לו סוכה?

לגבי הבית כנסת אני מסכימה עם מי שלדעתו זה לא היה פייר כי באו אנשים מבחוץ (למרות שברמה העקרונית כולם יכלו להגיע לבית כנסת אבל זה לא זה) אבל סוכה מה הבעיה איתה? אז יבנו לו, אולי יהיה לזה גם יתרון כלשהו שהוא יהי בסוכה ויהיה קצת שקט... ולגבי ארבעת המנים זה עומד להיות בעיניי קטע קורע יש כ"כ דינים בעניין שמעניין אם הם יצליחו להשביע את רצונו.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

ומבטיח לך שהם יינסו...וזה בדיוק הסוגייה.

JasPoint

New member
סוף סוף גם לאון מתחיל להתלכלך בקטע של ההדחות

אמר לרנין שהוא יסתדר בלי יוסי ואיתי. איתי בטוח יהיה על הגריל וגם עינב וקרן. עכשיו השאלה כמה עוד ישתחלו פנימה, לדעתי יוסי שוב יחזור אל הגריל.

TLV GUY2

New member
טעות ראשונה של ליאון

מאוד מסוכן מה שהוא עשה הוא עלול להענש וגם אם לא איכשהו מה שהוא אמר לרנין יגיע לכולם ויתחילו להצביע לו... קרן ואיתי לא יהיו על הגריל, עינב כנראה כן וכנראה גם 3 הצבעות של שי, עינב ואשר לשפרה וצבר יעלו אותם גם...

יNOT

New member
להיענש ע"י מי? ../images/Emo6.gif

כמה נענשו עד עתה? ומי מחלק את העונשים האלה?

eli7r

New member
הוא ייענש למה הוא? כי הוא לא שי

רק לשי מותר לדבר

יNOT

New member
../images/Emo6.gif לכולם מותר לדבר

זה באמת לא משנה כלום
החוקים בעיקרון זה היה או בשביל ליצור עניין אצל הצופה או בשביל להרתיע את הדיירים.

MissPop

New member
אני מקווה מאוד שאיתי לא יהיה על הגריל

הוא בחור טוב שנגרר אחרי ואנסה, כנרא הההורמונים שלו חזקים ממנו... אבל הוא בן אדם הכי טוב שם לדעתי, לא תשמעו אותו אומר מילה רעה על אף אחד. אם הוא יהיה על הגריל זה יהיה רק בגלל הטיפשות שלו עם ואנסה, ואני מקווה שואנסה תודח ביום שלישי. קיוויתי שיעיפו סוף סוף את הערסית המגעילה עינב אבל כנראה שההפקה אוהבת את הבובלילים...

Eil

New member
מה הקשר לבחור טוב?

זו לא תחרות הבנאדם הנחמד. זו תכנית בידור, אנחנו אמורים להצביע למי שמבדר אותנו, למי שכיף לנו לראות, למי שאנחנו רוצים להמשיך לראות. גם בוריס וג'ני היו אנשים טובים, הו קרז. אתם מצביעים לאנשים הנחמדים, האנשים המעניינים עפים, ואחר כך מתלוננים שמשעמם בתכנית. אישית איתי מדכדך אותי לחלוטין. אני בעד ונסה. בחורה מגניבה, חזקה, מצחיקה, אוהבת את החיים, מלאת תשוקה. אני לגמרי מבינה את האכזבה שלה מהשעמום בבית, היא ציפתה למקום סוער ומלא יצרים ובמקום זה כולם מרוחים מתחת לפוך כל היום או מגלגלים בצק במטבח. וגם אני מאוכזבת. מחכה שוונסה תשתכר שוב, לא תתייאש מלעשות שמח, ושתישאר עד הסוף.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אין לי דיעה בקשר לוונסה אבל לפחות כשהיא שיכורה מעניין יותר

למעלה