עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

yshy

New member
מבחינתו מי שחילוני לא יהודי

נמאס מהדעות הקיצוניות שלו לגבי חילונים, תפקיד האישה בבית, פוליטיקה ועוד.

אשר כבר אמר בעצמו שהמטרה שלו באח הגדול זה

לכפות דת בפריים טיים ערוץ 2. הוא אמר שלא אכפת לו להישאר עד 3 אחרונים ואז לעוף העיקר לקיים מצוות כהלכה

oritr69

New member
אשר סגר עם ההפקה מההתחלה שהוא הולך אחרי החגים

בטח קיבל על זה הרבה כסך רק שהוא לא אומר

cookies10

New member
לא הבנת את אשר, אם אתה גם בין המתלוננים

הוא לא קופא על אף אחד את הדת כל אחד ומעשיו, הוא רק כועס עם מישהו שמכיר את החוקים מטעה אותו במתכוון ואתה יודע למי הכוונה מה רוצים מאשר כל פעם יש פה מישהו שמפריע לו הציצית שאשר לובש די תפסיקו לחפש לכתוב רק דברים שליליים על האדם..כל אחד והשקפת עולמו הוא חיה ותן לחיות... זה האמונה של אשר...

זה קצת מסובך להסביר

איך זה נראה מהזווית של אשר . ואני בכלל לא משוכנע שחילוני כמוני יצליח להסביר את זה . אבל אני אנסה לתת לך דוגמא אלגורית . אם נניח הכרת אישה שהיא בעינך האישה המושלמת . יש בה את כל מה שגבר צריך לחפש באישה בעינך ולאחר זמן קצר אתה מאוהב באישה הזו . אתה קצת תופתע אם תכיר אותה לחבר שלך וכשתשאל אותו לדעתו הוא ישמע מעט מרוחק ולא מפרגן . לאחר שתשלול סיבות אינטרסנטיות כאלו או אחרות מצד החבר אתה תהיה פשוט משוכנע שהוא לא מסתכל על האישה בדרך הנכונה . כי עבורך האישה הזו מדהימה ואין מצב שכל גבר אחר שיפגוש בה לא יתאהב בה או לפחות יעריך אותה . עבור אשר הדת היא דבר מדהים ! זה לא נתפס בעיניו שמישהו יכיר את הדת ולא " יתאהב " בה . ועוד יותר מכך , אם מישהו יכיר את הדת ויתעלם ממנה כליל . זה נראה לי פשוט תלוי בהשקפה של אשר עצמו כלפי הדת . וזה כי הוא משוכנע שהדת זה דבר מדהים . זה בעצם כל מה שזה אומר ( על פי מיטב הבנתי ) .

kerengil

New member
שי הזה, כזה מניפולטור

מסית את אשר נגד צבר שפרה ורנין. אשר כזה תמים ופשוט נופל לפח... שי הצבוע הולך מאחד לשני ומסית נגד האחרים. להעיף את שי לאלתר!

יאווו השי הזה כזה מגעיללל

די כבר לסכסךךךךךך ואשר שיעביר כבר הלאה אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור הוא טוחן מיםםםם די כבר שיירד ממנה כמו שהוא אומר שקשה לו עם זה גם לה קשה באותה מידה חלאס לא יכולה לשמוע אותו יותר

דורוN

New member
כמה דקות לפני ההצבעה להדחה ושי מתחיל לעבוד

מסית את אשר נגד חבריו הטובים - צבר ושיפרה.

droriko

New member
לכו תדעו אם בסוף הוא לא יצביע לשניהם

אני כבר לא יכול לחכות ליום ראשון בערב

yshy

New member
הצחקת אותי

ממתי אשר חבר של שפרה? מהרגע הראשון ששמע שהיא חזרה בשאלה, אשר מעמיד אותה להדחה ובכל הזדמנות מלכלך עליה. חבל מאוד שהוא לא יודע לקבל אורחות חיים של אחרים, ומצפה שכולם יקבלו את שלו.

yshy

New member
אשר לא טוב ממנה

אני לא שמעתי אותה כל הזמן מתלוננת שאשר לא מכבד אותה, אבל הוא לא מפסיק להתלונן על כך.

פיקו בו

New member
הבעיה שאשר חושב שכולם

כולל האח הגדול צרכים לעשות שמיניות באויר שהוא יהיה מרוצה.. "יאללה ביי ביי ביי" זה מה שיש לי להגיד לו שיהנה עם בתו החדשה בטבריה.. במקום לייצג את הקב"ה בדבורים כאלה.

TLV GUY2

New member
שי אתה יותר אפס מצמד האפסים עינב ואשר

צריך להתבייש, ככה לחמם בלי בושה, מעודד אותם ומלהיב אותם, שפרה הכי נחמדה איתו בעולם וצבר חבר טוב שלו וכשאשר אמר שצבר לא עושה בכוונה שי מחמם ומלהיב אותו. ושי האפס אמר לרנין עוד שהוא אוכל שניצלים עם חלב. מעניין למה הוא לא אמר את זה לאשר האפס בפני עצמו.

mui mui

New member
זה מזכיר לי את המהלך של דן מנו

להגיד לזה שהוא מצביע להוא ולהפך.. ככה אף אחד לא מצביע לך.. והם מצביעים אחד לשני.. ואשר חוצפן בטירוף.. לא מתאים לך שלאנשים יש סיגנון חיים שונה משלך לך לבית שלך שם תקבע את החוקים.. הילדה שלך תהיה מספיק גדולה ברמה שתנוקת בת חודש וחצי חודשיים מזהה עפ"י צליל וריח את ההורים שלה. ועינב.. אני הייתי רוצה לראות אותה מחוץ למשחק.. כל הזמן מרימה טונים.. זה כואב ומפריע.. בגדול מה שקורה שם עכשיו זה נעמה 2.. כולם עושים עליהום על אדם שהופך חלש יותר (פעם הם חשבו שבוביל החלש כי הוא מבוגר.. ראו הקהל אוהב אותו לאחר מכאן נעמה כולם עליה ועכשיו שפרה). אם אכן זה כך כמו שאני חושבת.. אני לא מתכוונת להמשיך לצפות.. כי זאת באמת סוג של אלימות מילולית של רוב נגד אחד.. (דפוקים אלו שרצו להכנס מבחירה חחחחחח ישר לתוך זה.. )

droriko

New member
זה לא חכם לחקות את דן מנו

דן מנו היה אמנם כריזמתי ועובר מסך אבל שחקן גרוע - עקב חוסר האמון שהמעשים שלו יצרו באי הוא היה אמור לעוף פעמיים +אחרי שנשאר באופן מפוקפק עד הגמר הוא לא קיבל אפילו קול אחד לטובתו מהממושבעים (המקבילה של הישרדות לקהל בבית)

הוא סכסכן

וצבוע ברמות עללל לכל אחד הוא יגיד את מה שהוא ירצה לשמוע רק בשביל להוציא את עצמו טוב. ואתם תראו הוא ידיח בדוק את עינב כמו שהוא מדיח בכל שבוע ועכשיו הוא משחק אותה חבר שלה.

למעלה