עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

oneboy1

New member
ראיתי את הקטע הזה ונזכרתי בקטע ליד השירותים

..כן את הקטע הזה ראיתי בשלמותו בלייב ....מעניין....... אבל נזכרתי שנורא צחקתי כששי וצבר יצאו לחדר הרחצה היה מישהו בשירותים , וצבר סימן ביד לשי לא לדבר כי יש מישהו בשירותים !!! אני מבין אותו אבל הוא מגעיל אותי

cookies10

New member
צבר נחש מתחת לקש מחם מפה ומפה

הוא סתם אמר פרשנות לא מציאותית הוא לא סומך על אף אחד הוא לא מאמין באף אחד רואים על העיניים שלו שהוא לא סומך על אף אחד מבני הבית, מעניין אם במציאות הוא סומך על מישהו...

oneboy1

New member
המנצח הוא הטוב או הרע?

מה שמעניין אותי בעיקר בבית זה הדינמיקה והפסיכולוגיה בין הדיירים.... מה כל אחד חושב על עצמו, איך הוא רוצה להציג את עצמו, ומה הוא רוצה שיחשבו עליו צבר- טכנוקרט קר רוח שמתכנן את עתידו - והוא לא יתן לתדמית שיצר להיסדק הוא חושב איך הוא יצטייר בחוץ אחרי התוכנית לפעמים בתוכניות כאלה מנצחים הרע או הטוב, לפעמים הרע אטרקטיבי יותר בתוכניות שראיתי בחו"ל הקהל אהב להעניש את הרעים (לפעמים) אבל נתקע עם הטובים והמשעממים

oneboy1

New member
האם זה חשוב שמי שיקח את המיליון הוא מישהו ...

"ראוי" ? כלומר מישהו שבאמת צריך את הכסף מבחינה כלכלית..... לעומת מישהו אחר שאולי מבוסס כלכלית? לא יודע מה מצב הדיירים בבית מבחינה כלכלית אבל נאמר מישהו שאין לו עבודה קבועה או דירה וכו'..... לעומת מישהו שכבר בנה את עצמו פחות או יותר האם זה שיקול שיכול להילקח בחשבון?

shlomitgueta

New member
ברור שזה יכול להילקח בחשבון אך

לא על חשבון עקרונות אחרים כגון פגיעה בכבוד האדם ולכן כמו שאמרתי לדעתי: עינב,יוסי, לאון, צבר, ונסה ואולי גם שפרה - אין לי בעיה שיקחו את המיליון גם לא פוגעים באחרים וגם צריכים את הכסף(לא יודעת כמה עינב ויוסי "זקוקים" לכסף) חוצמזה שגם מגיע להם: עינב- ממש מצחיקה ובלעדיה הכל היה נראה אחרת יוסי- היה מצחיק בטירוף, אח"כ הראה את הידע שלו לגבי המשחק, עזר לכולם מבחינה אסטרטגית(למרות שעשה את זה בשביל להציל את עצמו לאון- לא פוגע בזבוב צבר- מבחינתי איש הצדק ונסה- אמיתית כל כך וגם צדקנית שפרה- לא ברור לי למה אני עדיין בעדה

shlomitgueta

New member
אין לי בעיה שהרעים ישארו רוב הזמן

בתוכנית כל עוד הם מצחיקים ומעניינים ולא פוגעים באחרים (כמו שפגעו בנעמה-ממש משפיל) ועדיין חשוב לי שהטובים ינצחו הטובים מבחינתי יכולים להיות: עינב, צבר, ונסה, יוסי ולאון. (ואולי גם שפרה)

הבחירה שלך בול כמו שלי.../images/Emo9.gif

רק בלי ה"אולי" בקשר לשיפרה. אלא, בטוח. היא מקסימה בעיניי.

shlomitgueta

New member
נכון שהיא מקסימה אבל

אני לא יכולה לסבול את השירה שלה וסליחה אבל אני ממש סובלת מזה חחח

קפרי

New member
oneboy1-המנצח הוא זה שיש לו הכי הרבה

תומכים מבחוץ, כמו למשל משפחה ענקית, הרבה חברים ומכרים או כאלה שפשוט חושבים! שהם טובים.

oneboy1

New member
קפרי- אני חושב שלא הסברתי עצמי נכון

ברור מאליו מה שאת אומרת אני חושב שלא הסברתי עצמי נכון כוונתי- דוגמא כללית- נאמר שיש בבית מישהו שיודעים שהוא צריך הכסף יותר ממישהו אחר שכבר יש לו כסף (למרות שכולנו כממובן צריכים כסף)...... למשל, כמו בפיס, שיש אנשים שזכו או שיש להם כסף עוד ממקודם, לעומת אחרים שאין להם, ויש אנשים שחושבים עדיף שהיה ניתן למישהו שאין לו מאשר למישהו שיש לו.... משהו כזה

קפרי

New member
אם כך, אני לא ממש בקיאה אבל לא נראה לי

הגיוני שנותנים לפי מצב כלכלי.

oneboy1

New member
האם נכון היה לשקול גם "מוסריות" בקשר עם מי

שרוצים שיזכה , תודה על תגובתך, אבל יש לי הרגשה שאני לא מצליח להסביר את עצמי נכון, לפי התגובות שקבלתי..... בשמחות

למעלה