עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

cookies10

New member
שי מספיק חכם לא ליפול לרשת של צבר

הוא קלט את צבר שהוא לא אמין ואינטרסנט צבר חסר החוליות

bibaso

New member
הכותרת היתה צריכה להיות:

צבר לא מספיק חכם כדי לא ליפול ברשת של שי. ואז זה היה תואם את מה שקורה בוילה. מעבר לזה אין לי בעיה עם אלו שלא סובלים את צבר.

נראה לי שצבר דרך הליכלוך

בודק את שי. אם הוא באמת חבר אמיתי. במיוחד אחרי שעינב ואשר אמרו לו על "החברים" שלו.

יNOT

New member
../images/Emo46.gif להביא אותו לדין

הוא לא קולט שזו פרסומת , והוא הורס את כל הפואנטה שלה !

צבר לשי בשיחת "בוקר"

יש אנשים שאני סומך עליהם יש אנשים שאנ לא סומך עליהם ויש את האנשים באמצע שהם הכי מסוכנים, כי הם באים אלי ושומעים אותי, ואחכ הולכים לצד השני ושומעים אותם, ואי אפשר לדעת מה הם חושבים, הם מבחינתי הכי בעייתיים לדעתי הוא מדבר על אשר, כי אחכ הוא מוסיף ואומר ושלא יגידו לי אחכ שהם לא יכולים להתבטא... שי מריח בלאגן ומיד אומר, אל תדאג, נצא מהמיטה, ואני הולך לדבר על זה. א. על מי עוד צבר מתכוון חוץ מאיתי? ב. מה היה בלילה שהוא קם כל כך טעון?

MissPop

New member
נדמה לי שדיברו על ואנסה

כי כשהיא הצביעה נגד שי היא אמרה שהוא לא נותן לאנשים בבית להתבטא ובמקרה כשהעברתי ראיתי את שי אומר לצבר שהיא אמרה שיש מנהיגים בבית שלא נותנים לה להתבטא...

אם הבנתי,

על הכוונת של שי וצבר כרגע נמצא איתי. צבר דיבר על מישהו שהתלונן על זה ש"לא משתפים אותו [את המישהו] בסודות". מה שלא הבנתי, זה מה בדיוק הם רוצים מונסה, הרי שניהם אוהבים אותה וידידים ממש טובים שלה, בעיקר צבר.

babylon4

New member
לא פראייר הצבר הזה

הוא נותן שוב למישהו לעשות עבורו את העבודה השחורה. ושלא יבכה כשהוא יודח שהיו קומבינות כי הוא קומבינטור לא קטן.

droriko

New member
אתם כל הזמן בוכים על זה שהם מבזבזים מים

אולי כדאי שתכתבו תגובות ענייניות במקום לקטר כמו סבתות פולניות

Prime Time

New member
אם ההפקה מפרסמת ש"בבית האח הגדול

חוסכים במים", לפחות שתעמוד מאחורי זה...

קאראט

New member
../images/Emo45.gif איתך לגמרי

אבל שי הוא פיון חשוב עבור ההפקה. ספק אם ההפקה תנזוף בו.

מתגלה שפרה חדשה...

1.היא עשתה גרפס קטנטן אחרי האורחת בוקר עם איתי. 2.היא דיברה על איזה כיף היה בבנג'י שסגרו לה את החגורה איפה *שהכוס* 3.היא מספרת לאיתי, לאון, וונסה - שהיא עשתה פליצה בצבא. איפה שפרה האלגנטית שהכרנו בהתחלה???

למעלה