עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

SharonPL

New member
לשי אין בושה על הפנים, אומר שונסה שקרנית

והוא השקרן הכי גדול בבית.

ruti

New member
שי: אולי בגללך ונסה איתי מרגיש חרא?

אז למה את מאשימה אותי? ונסה: כי אתה על הגריל ואתה מנסה להאשים אחרים.

ruti

New member
ונסה ואיתי מנהלים שיחה לליבון ענינים ביניהם

איתי לא זוכר כל כך מי אמר לו מה. ונסה נפגעת שהוא לא רוצה לדבר איתה על זה עכשיו ונסה כועסת על איתי

שי מנסה לגונן על עצמו בכך

שהוא תוקף את ונסה ואומר לה שהיא היחידה שפוגעת באיתי בגלל כל המשחקים שלה איתו. "ונסה אל תציגי את עצמך כמסכנה" נכון, כי אתה המסכן היחיד. מה עשית רע שי? עזרת לכולם, תמכת בכולם, פתאום אתה על הגריל ללא סיבה
כלב.

בהלםם

New member
לא לשכוח שי הצביע לאיתי

שלא ינסה לחרטט הוא אומר לוונסה יש אנשים ששומעים שמישהו הולך לההיות על הגריל אז הם ישר בהדחה שמים אותו אוטומתי..והוא היחיד שעושה את זה!!!!!!!! חשב שאיתי יהיה על הגריל בגלל הפראנויות שלו ...בסוף הוא בעצמו עלה לגריל

בהלםם הכל נכון, הוא משתגע כי הוא המנגל.

איך איתי יזכור מה שאמר לו , גם אם הוא אמר זה לא מכל הלב , כי הוא שקרן ותככן, הנה עשה עוד ריב בבית.

עינת י

New member
שי השקרן

"אני לא מדבר על אנשים מאחורי הגב"
ונסה מלכה מעמידה אותו במקומו. צבר ורנין ברקע טופחים לשי על האגו המנופח.

עינת י

New member
מה קרה עכשיו בין ונסה ואיתי?

ראיתי רק שאיתי הנחנח לא עזר לה מול שי ועכשיו היא כועסת עליו

כן, כי להבנתי הייתה לשי ואיתי שיחה

והוא לא גילה לוונסה שבסוף השיחה שי אמר לו להצרף אלייהם. בקיצור שי עשה בלאגן בנייהם. איך איתי המסכן, יכול לזכור מה שי אמר לו, הריי כל מה ששי אומר זה בעצבים , וכשהוא אומר משהו טוב רק בשביל לקרב אנשים אליו כדי שלא ידיחו אותו. שום דבר לא עזר לו. אהבתי שוונסה אמרה לו אתה על המנגל בגלל זה אתה ככה מתנהג.

DanaBaudelaire

New member
איתי יצא ממש לא בסדר

ונסה נלחמת בשבילו איזה חצי שעה, בסוף מסתבר שיש משהו שהוא לא סיפר לה ששי אמר לו, והסיבה שהיא נלחמה הייתה בגללו, בשבילו. שי הרגע אמר לונסה שהוא אמר לאיתי אתמול לבוא להיות איתם, לא להתבודד. והיא הייתה בהלם: "זה נכון איתי? למה לא אמרת?" משהו כזה. איתי נותן לה להילחם בשבילו ולספוג את כל האש.. והוא שותק. זה מעצבן. הוא לא חבר [לא במובן של חבר-חבר, אלא ידיד אפילו] טוב.

ruti

New member
איתי לא איש של צעקות ואני מסכימה איתו

להיכנס באמצע לשיחה עם שי זה ממש לא נכון. עדיף לשתוק ולדבר עם ונסה אחרי שתרגע. אני מסכימה איתו בחלק הזה

איתי יצא נקניק עכשיו..

ונסה מגנה עליו מול שי,והוא יושב ולא מדבר.עוד בסוף מדברר שהוא לא סיפר לה על השיחה אתמול עם שי... עכשיו אני באמת לא מקנאה בו...הוא יורד לונסה מהעיניים בטוח...הכוונה לאיתי.

במצלמה 3 רואים ושומעים

ושי הכי צריך להעריך את וונסה היא לפחות היחידה שאומרת לו בפנים מה היא חושבת ולא משחקת אותה נחמדה כמו יוסי ועינב ששי בטוח שלא הצביעו נגדו, שקרן לא מזהה שקרנים.

MEYTAL 14

New member
יוסי ועינב לא מתנחנחים אליו

סך הכל מדברים איתו. מה אסור? למה לאון לא מדבר עם שיי ויוסי?

superjets

New member
חחחחחחחחחחח ונסה אכלה אותה

אומרת לאיתי 'תפסתי אותך' חחחחחחחחחחחחח

למעלה