עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

ruti

New member
שי נכנס לבריכה לנגב את הדמעות ולגלות שהוא

שרוף כולו מרוב שמש

ruti

New member
ונסה לאיתי: ידעתי שאתה לא כזה תמים ../images/Emo13.gif

עושה לה חרטות וחי על חשבוני. פגעת בי סטו. היא נפגעה ממנו.

בנתיים שי השיג את שלו

זרק חצאי משפטים ואמיתות על איתי, וונסה אכלה את הפתיון ושי הצליח לסכסך בין וונסה לאיתי, הוא ממש טוב בזה השי הזה, ואין לי בעייה עם אסטרטגיות אבל שי פוגע ברגשות של אנשיםוזה כואב לי לראות את זה, כי מניפולציות רגשיות זה דבר שמשאיר חותם ופגיעה על אנשים ושום משחק בעיניי בכל אופן לא שווה את זה. כמו שהוא העביר את אשר וצבר שבוע של ייסורים בגלל שחימם בינהם,

סול 25

New member
שי הנחש ממש השיג את שלו

להפריד כוחות איתי וונסה. תראו איך הוא מאושר.

u r a n i a

New member
../images/Emo45.gifומה שהכי מעצבן זה שהוא מצליח להמשיך לעבוד

על כולם - כולל ונסה. גם אחרי כל מה שהיא הטיחה בו עכשיו (ממה שראיתי). עם הצרחות שלו עכשיו הוא היה נראה כמו גורילה שברחה מהג'ונגל

bibaso

New member
אז תחליטי

האסטרטגיות היחידות שלא נאסרו במשחק הם מניפולציות רגשיות על אנשים, כפי שתארת.

אני דיברתי על החוקים של המשחק?

דיברתי מבחינה אישית, מה הן האסטרטגיות שבעיני עוברות את גבול הטעם הטוב, או במילים אחרות איזה מחיר זה גובה מהאחרים הרווח של אדם מסויים מהאסטרטגיה שלו והאם המטרה מקדשת את האמצעים, או בכלל התנהגות אינטרסנטית, שקיימת בכל אדם ואדם באשר הוא ופוגעת או משפיעה תמיד בדרך זו או אחרת באנשים אחרים, אם אני לדוגמא לא יירצה לבוא עם חברה שלי לקניון כי לא בא לי, אני חושבת על עצמי ולא עלייה וזה משפיע עלייה במידה מסויימת. אז מבחינתי הגבול הוא לערער נפשית ורגשית אנשים אחרים ולעשות להם רע.

bibaso

New member
מה שהתכוונתי למעשה היה

שאת כתבת "ואין לי בעייה עם אסטרטגיות" רציתי להדגיש למי שרואה את צורת משחקו של שי כאסטרטגיה - שיבין על מה היא בנויה

superjets

New member
איתי התלונן בפני ונסה שהוא מרגיש מנודה

ונסה מסיתה אנשים נגד שי כדי שלאיתי יהיה יותר נוח, בסוף איתי אומר לונסה ששי דווקא בסדר איתו, ונסה מתעצבנת עליו שהוא לא טורח לעדכן אותה ומאשימה אותו שהוא מנצל אותה ורק יודע לבקש דברים.

קמבילי

New member
ברוכים הבאים לכל מי שהתחיל לאהוב את ונסה

אני כבר ותיקה אצלה. היום היא דווקא הרגיזה אותי בגלל הקלות שבה היא מאמינה למניפולציות של שי. בכל יום היא מרגיזה אותי ובכל זאת אני אוהבת אותה. לפני יומיים שלושה צבר "זימן" אותה לשיחה ואמר לה כך: אנשים אמרו לי שאיתי אמר להם שהוא לא אוהב את הרמיזות המיניות שלך אלי. צבר אומר לה שאנשים (מי?) אמרו לו שאיתי אמר להם - והסתומה מאמינה ומקררת את יחסיה עם איתי. זו היתה הנקודה שבה התרחקו והפסיקו להתכרבל במיטה, מה שהוביל בסופו למשבר האמון היום.

shlomitgueta

New member
מסכן איתי שי מערער לו את הביטחון עד כדי כך

שהוא גורם לו לשכוח מה היה בשיחה וונסה נפגעה כי היא חושב שאיתי משקר לה זה בעצם המשחק של שי- הפגנת ביטחון יתר גורמת לכולם להאמין לו! עצוב. שי חייב לעוף איתי אתה חייב לזכור ומהר ולך לונסה!

למעלה