עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

ההפקה מצנזרת את הצעקות בין שי לונסה כדי לשמור

לתוכנית המרכזית עאלק 24 שעות ביממה חצי מזה שקופית "נפסל לשידור" על דברים של מה בכך

שי:

"מעולם לא אמרתי למישהו תיזהר ממישהו!!! מעולם!!! ואם אמרתי- לא אמרתי תיזהר מהצרפתייה". סותר את עצמו בטירוף.

שונאת את שייייייייייייי

יאללה איתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיעוף משם חושב שהוא יכול לרמוס את כולם!!

יו איזה מעצבנים הם! זה מוגזם כבר!

הם מנסים לשמור את הקטעים הטובים לערוץ 2 וזה כבר מעלה את הסעיף..

mooolly

New member
עד שונסה המלכה מכניסה לשי התולעת זה נפסל?

למה?!! למה???????????????????

פלדי1

New member
מישהו שמע אודות מורשת שי הנפלאה?

אתמול הוא אמר לרנין ,שאפילו אם הוא עוזב ,( מה שבעצם לא יתכן...) הוא מקוה שהיא תמשיך את דרכו .... אחר כך אמר שהוא , לעומת כמה אנשים , לא בא לקחת את המיליון , כי הוא לא זקוק לזה בעצם, הוא בא רק כדי להראות את דרכו. והוסיף ואמר , שאם הוא כן יזכה, הוא לא יתרום לאף אחד !!!! איש מבחיל .

bibaso

New member
הפעם יותר מזה - שי עבד בשביל רנין

במקור זו רנין שאמרה לשי שוונסה דברה על מנהיגים, וזה היה קשור לתקל שלה עם וונסה לאחר שאשר הודח. וונסה אמרה אז שיש אנשים שהיו צריכים ללכת לפניו (רנין הרגישה שהיא מתכוונת אליה), ומאוחר יותר התחילה עם סצנת אני רוצה לעזוב "רע לי" ובשיחה שלה עם שי היא לא היתה מוכנה להסביר למה, אבל "במקרה" סיפרה לשי על התקל עם וונסה, ודאגה להוסיף "מנהיגים". שי השתמש במה ששמע מרנין והכניס את זה לשיחה של וונסה עם ליאון.

24 שעות 1

New member
רנין בפקודת השיח לכי דברי איתה

רנין רצה למקלחת ונסה את יודעת ששי אוהב אותך ראית כמה הוא בסדר אני חושבת שכדאי לך ללכת לדבר איתו לבד אחרי זה רצה לשי עשיתי כמו שאמרתי לי רנין לא מבינה שב120 הגבר לא מכתיב את החיים לאשה

ruti

New member
שימו לב איך צבר וכולם שותקים מסביב ../images/Emo6.gif

לא רוצים להיכנס ביניהם שי איבד את החברים שלו גם כנראה

ruti

New member
אין קול. רק תמונה. מעצבנים הקשת האלה ../images/Emo4.gif

הצעקות ממשיכות. שי שוכב רגל על רגל כאילו הוא מינימום ג'ון טרבולטה

ruti

New member
שי שומר את השיחה הזאת עם ונסה מליל שבת

בזמן שהוא דיבר עם לאון הוא הרי רתח עליה ורצה לצאת עליה. עכשיו כשהוא על הגריל הוא הבין שאין לו מה להפסיד ולכן מוציא את כל הג'ורה שלו החוצה

bibaso

New member
היא היחידה שיצאה עליו גם בזמן הלינץ' על נעמה

לשם השוואה: עינב באותו זמן היתה עסוקה בלתלוש לו שערות מהכתף

למעלה