איתי איתי איתי
מתוך: איתי, קרן פלס: "נעים לו לידי גם לי קשה קצת לבדי הלילה נח בתוך ידי משחקים באהבה אחד עם השני ברור שזה זמני ויש לו אחרות וזה לא ענייני" שי השיג את מה שרצה, הוא אמר לשפרה לפני פחות משעתים שהוא רוצה אש ומחכה שתהיה לו סיבה. ונסה נתנה לו את הסיבה. הבעיה הגדולה בכל הויכוח הזה הוא איתי. איפה היית, איתי? אין לך פה, איתי? גם אני, כמוך, אדם שקט שלא אוהב ריבים ועימותים ולא רוצה בכלל להכנס אליהם. אבל הריב הזה היה לגביך, ואתה נראית כמו ילד בכיתה ב' שאמא שלו מגינה עליו בטיול כיתתי. בחור טוב, שאיבד כל כך הרבה נקודות בשתיקה שלו. ולא ונסה, אני לא חושב שהוא שיקר ושיחק בך, אני באמת מאמין שהוא שכח את השיחה עם שי. ודי ברור לי שתשלימו, אבל הוא איבד הרבה נקודות. שי בטח חושב שהוא הרוויח הרבה נקודות בעצמו אבל הויכוח הזה נראה כל כך לרעתו, הוא הופיע שם כבריון קולני, שחצי מהמשפטים שלו יצאו מגוחכים (באמת שי? מעולם לא דיברת מאחורי הגב של אף אחד? מעולם לא דיברת שצריך להזהר מאלה ואלה? שנזכיר לך את שיחת תאום העמדות שעשית עם ערן, ואחר כך עם צבר ורנין, ואפילו שיחה דומה עם יוסי על לאון?) מה שיקרה עכשיו ששי ינסה להעביר את ונסה אליו, ואז איתי יכנס למוקד. כולי תקווה שהוא יודח השבוע כדי שלא ימשיך עם המשחקים שלו, כי פשוט קשה לי לראות אותו יותר.