עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

ruti

New member
רנין הנחשית מסדרת את הענינים בשביל שי ../images/Emo6.gif

24 שעות 1

New member
רנין בפנייה למגזר הערבי שיצביעו לשי

אתמול בערב אמרה לו אל תדאג כל המגזר הערבי רואה אותי ויצביע עבורך ופנתה למגזר שלה ולימדה את ליאון איך פונים בערבית נראה לכם שיצביעו עבורו אחרי מה שהיא עושה לתייסיר ואיך שהיא מתנהגת ומשפילה את עצמה מולו כמו משרתת

shlomitgueta

New member
הוא אמר לה: את רואה למה באתי

אלייך אתמול ואמרתי לך שאת מסתובבת עם אנשים שהם לא חברים שלך באמת ומתנדנדים מצד לצד והוא התכוון לאיתי את רואה למה אמרתי לך תיזהרי?. אח"כ אמר לה: אם תרצי תבואי אני אספר לך מה עוד איתי אמר עלייך

24 שעות 1

New member
אחרי ששלח את ג'נין אמר לה יש לי עוד

הרבה מה לספר לך שאיתי אומר עליך תבואי אני אגלה לך דברים רבים כאילו איתי איתה כי חלש ומנצל אותה וכו'

קופנגן

New member
איתי איתי איתי

מתוך: איתי, קרן פלס: "נעים לו לידי גם לי קשה קצת לבדי הלילה נח בתוך ידי משחקים באהבה אחד עם השני ברור שזה זמני ויש לו אחרות וזה לא ענייני" שי השיג את מה שרצה, הוא אמר לשפרה לפני פחות משעתים שהוא רוצה אש ומחכה שתהיה לו סיבה. ונסה נתנה לו את הסיבה. הבעיה הגדולה בכל הויכוח הזה הוא איתי. איפה היית, איתי? אין לך פה, איתי? גם אני, כמוך, אדם שקט שלא אוהב ריבים ועימותים ולא רוצה בכלל להכנס אליהם. אבל הריב הזה היה לגביך, ואתה נראית כמו ילד בכיתה ב' שאמא שלו מגינה עליו בטיול כיתתי. בחור טוב, שאיבד כל כך הרבה נקודות בשתיקה שלו. ולא ונסה, אני לא חושב שהוא שיקר ושיחק בך, אני באמת מאמין שהוא שכח את השיחה עם שי. ודי ברור לי שתשלימו, אבל הוא איבד הרבה נקודות. שי בטח חושב שהוא הרוויח הרבה נקודות בעצמו אבל הויכוח הזה נראה כל כך לרעתו, הוא הופיע שם כבריון קולני, שחצי מהמשפטים שלו יצאו מגוחכים (באמת שי? מעולם לא דיברת מאחורי הגב של אף אחד? מעולם לא דיברת שצריך להזהר מאלה ואלה? שנזכיר לך את שיחת תאום העמדות שעשית עם ערן, ואחר כך עם צבר ורנין, ואפילו שיחה דומה עם יוסי על לאון?) מה שיקרה עכשיו ששי ינסה להעביר את ונסה אליו, ואז איתי יכנס למוקד. כולי תקווה שהוא יודח השבוע כדי שלא ימשיך עם המשחקים שלו, כי פשוט קשה לי לראות אותו יותר.

HilaZ1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

ואני גם יוסיף...איתי פשוט מסכן.הוא בן אדם טוב,מאוד טוב.אבל אין לו פה.אין לו עמוד שידרה.לא בטוחה שהתכנית הזאת היא בשבילו. אני אוהבת את איתי,אבל הוא יצא מעפן.תפתח ת'פה.דבר.מה אתה מגמגם כל הזמן?מתנצל כל הזמן? אני בטוחה שזה שהוא לא סיפר לונסה על השיחה ששי עשה לו זה מתמימות,ולא מצביעות. ונסה צריכה להתעורר ולהבין שאיתי הוא פשוט ילד שם ליד כולם ולא עשה לה שום דבר בכוונה. היא אולי צריכה להיות עצבנית על זה שהוא לא עומד על שלו ולא מדבר,אבל לא צריכה לחשוב שהוא הוציא ממנה מטומטמת כי הוא לא.ככה שי הציג את זה(שי תעוף כבר
). אני מאוד שונסה לא תוציא את העצבים על איתי.הוא לא אשם.הוא פשוט חלש ומסכן
שי הביתה
צבוע

אור2221

New member
לאיתי יש הרבה בעיות

שפרה וצבר אומרים שהם לא מאמינים למסכנות שלו - אני מאמינה להם שהם לא מאמינים שאדם מוצלח, חכם שנראה טוב יכול להיות באמת כזה מסכן. אבל אני חושבת שהוא ממש חסר ביטחון בצורה קיצונית.

קופנגן

New member
אתם חושבים ששי יצרח ככה על האח הגדול

אם היה יודע שבכתוביות בערוץ 20 כתוב: "מי מבין המנהיגים שי , שפרה ויוסי יודח"?

DanaBaudelaire

New member
שי הצליח במשימה שלו

הוא הצליח לסכסך בין איתי לונסה. צבר וונסה מנקים באמבטיה [ממתי הוא מדבר איתה? הוא מתעלם ממנה מיום שבת, והיא אמרה שהוא לא מסתכל לה בעיניים ושמתי לב וזה נכון], ופתאום שי נכנס ואומר: "אם את רוצה לדעת עוד סיפורים שהוא [איתי] לא סיפר לך, את מוזמנת לבוא ולשאול, אני אספר לך". לדעתכם בעצם כך הוא העביר אותה לקבוצה שלו?

ראיתם מה שי אמר לרנין המעפנה?..

הוא היה ללא מיקרופון בבריכה וביקש ממנה ללכת לדבר עם וונסה שתדבר איתו ..כדי שיספר לה עוד כמה "סיפורים"ורנין המעפנה ישר רצה לוונסה ..

droriko

New member
לא בהכרח

דרך הפעולה של שי היא לסכסך כמה שיותר בין אנשים , זה גם מעביר את החצים ממנו לאנשים אחרים, וגם יש אופציה לקרב את אחד מבני הסיכסוך אליו (בתור "מקלט הגנה")

shlomitgueta

New member
נראה לי שהוא הצליח להפריד בינהם והיא

מסכנה אכלה הכל אני מאמינה שאיתי הוא אדם חלש מאוד ומסכן ואני ממש מרחמת עליו באמת!!! הוא מצד אחד לא רצה שיגנו עליו ומצד שני לא יכול אפילו להגן על ונסה ויצא אפס אחד גדול לגבי שי מקווה שהוא יעוף ואז לא יעזור לו כל מה שעשה הוא גם נשרף מהשמש וגם ישרף מהגריל אמן

וונסה התחילה בתור מלכה

וסיימה בתור טיפשה, אם היא באמת עלתה על שי ועל הדו פרצופיות שלו אז איך היא מאמינה למה שהוא מאכיל אותה על איתי? מה לא ברור לך שאת לא יכולה להאמין לדבר כזה?

bibaso

New member
זה לא מה שהוא ניסה במקור לעשות

הוא התכוון להתחיל לתפור לה חליפה, ליצור מהומה על השיחה עם ליאון. ונסה לקחה את זה לכוון של איתי, ולשי הלך פוקס אדיר, והוא הצליח לסכסך בינהם.

droriko

New member
כבר קלטתי איך שי עובד

הוא מסתכל היטב על התנהגות הדיירים סביבו , מקליט אצלו את האירועים המשמעותיים , כשבעת ריב הוא משתמש בהם לטובתו . זה היה אם נעמה למשל כשהוא הטיח בה שהיא קראה לליאון חסר אופי ולרנין פתטית (מה שבאמת היה) והוא עושה את זה עם איתי והשיחה שלהם. נראה שלא משנה את מי ונסה תזכיר בעימות ביניהם , שי ידע להביא מהזיכרון שלו אירוע שקשור לאותו בן אדם שויוציא את ונסה קטנה .

למעלה