עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

ruti

New member
לונסה יש ביצים. מה שאין לשי ולצבר ביחד ../images/Emo6.gif

droriko

New member
לשי ולצבר יש שכל

ומה ונסה? סתם בחורה שנולדה עם ביצים (יאק....)

שי הזה....

מנסה להוציא את עצמו "צדיק". אתמול שהוא אמר את המשפט לאיתי - תהיה איתנו וכו' זה כי הוא חשב - שאיתי זה שיעלה לגריל. ראיתם איך שי שלח את רנין לונסה...? אני בשוק מהשפלות של שניהם.

בהלםם

New member
רנין פשוט מאכזבת

מה היא רצה ישר לוונסה ומנסה להגיד לה את המשפט הקבוע "אני חושבת שאת צריכה לדבר עם שי" בעעע

סול 25

New member
רנין הזאת היא שטן לא קטן.

החיילת של שי באה לוונסה וממשיכה להרעיל. נמאס כבר מכל הרוע הזה.

JasPoint

New member
לא להאמין איך שי חושב שכולנו עיוורים

הוא שכח שהקהל בבית קובע, הוא יכול לשקר את כולם שם בוילה אבל לא אותנו הצופים. איתי איכזב אותי איך הוא ישב בשקט ונותן לונסה לספוג את כל האש במקומו.

ruti

New member
הוא לא טיפש. הוא סתם בור ועם הארץ מה שאומרים

הכל היה ידוע מהתחלה. מי שחושב שהוא מנהיג ומציג את עצמו ככזה זה רק אדם בלי מוח. מי שבאמת מנהיג לא צריך שיתנו לו תארים ותעודות ויגידו לו כל יום כמה הוא מקסים ושווה ויפה הבנאדם חי בסרט מטורף על עצמו. בגלל זה חייו כה עלובים כמו שהם

ruti

New member
לא. היא סתם עצבנית קצת. יעבור לה והם ישנו יחד

עוד הלילה

24 שעות 1

New member
איתי מפוחד מבוהל

יכול להיות ששי אמר לו אתמול תעבור אלינו ולכן איתי פחד וישר אחרי ההצבעה הלך לישון ואפילו לא אמר לונסה לילה טוב זוכרים היא ניגשה אליו ואמרה לו מה קרה ענה לו אני עייף אבל יחד עם זאת שי אמר אתמול בלילה לרנין איתי אחרי הקראת השמות איתי לא ניגש אלי לא דיבר ואפילו במבט עיניים לא הסתכל ורץ ישר לישון כך שאי אפשר לדעת

FreshF5

New member
../images/Emo4.gif

אין גבול לעליבות של שי רק מוכיח לי עד כמה הוא חלש ופחדן בנאדם אמיתי, חזק ובטוח בעצמו לא חי מסיפורים, סכסוכים ולכלוכים על אחרים עלוב אוחחח רנין הזו, ההיתערבויות שלה עולות לי לגמרי על העצבים. ונסה, אני מאוד מאוד מקווה שתקשיב ללב שלה בלבד מה שבטוח לי, שלאיתי, יש כוונות טובות חרף החולשה שלו

ביקורת, זוכר את קאטו הזקן

שסיים כל נאום שלו ב "ועל קרתגו להחרב" ? עם כל הניתוח המעניין שלך מדוע צריך להשאיר את שי, מעכשיו לאחר העימות עם וונסה המוטו צריך להיות "ועל שי לעוף מבית האח הגדול"

eli7r

New member
רנין הזאתי מכות אני אביא לה

זה לא יפה שיצאת ככה נגד שי וכו''...

matankzr

New member
תגידו... יש סיכוי שיוסי ילך מחר? :O

כי יש את העניין הזה שב23 לחודש הוא צריך להיות בבית המשפט... אז אולי בגלל שלא הצליחו לסדר כלום הוא יצא מהבית ושפרה והזבל ישארו? אני מקווה שלא... אבל יש סיכוי?

הם יכולים לעשות שיחת וועידה

בהנחה שזה לא דיון על העונש הוא יקבל אלה עוד דיון משפטי, שבובליל ישב בחדר של האח הגדול, וישתמש במצלמה שם כדי להיות נוכח בדיון ולענות על שאלות אם יצטרך. לדעתי זה גם לא תהיה עברה על חוקי האח הגדול.

ruti

New member
תזכרו: אחרי שי נעיף את רנין השקרנית והנחשית

הגיע הזמן שמישהו יעיף את הבחורה הזאת. היא חצופה ברמות בלתי תעמנה. שפוטה של שי. נחשית לא פחות ממנו. לא מאמינה שיש אנשים כאלה תחמנים שכל הזמן אומרים שהם לא אבל הם ברור שכן

bibaso

New member
היא תעזוב לבד

ודרך אגב מי שהדליק במקור את שי על וונסה זו רנין

למעלה