עידכונים צהריים/ערב - יום 50 , ה-20.10

קאראט

New member
האם יש לכם מושג כיצד ההפקה מגיעה להחלטת ההדחה

של מתמודד זה או אחר? האם יושב רואה חשבון או איש אמין מבחוץ שסופר את הקולות? האם להפקה אין ביד בהדחה הסופית? אשמח לקבל פרטים איך עושים זאת.

דינה128

New member
חייב להיות רואה חשבון צמוד

רשות השידור לא היתה נותנת להם להעלות את התוכנית אם לא היה רואה חשבון צמוד לתוכנית. אף בן אדם לא סופר את הקולות, הכל מתעדכן באופן אוטומטי . חבל שלא משדרים את כמות ההצבעות שכל אחד קיבל כמו שהיו עושים בכוכב נולד כשהיה מותר להצביע 250 פעם אבל זכותם.

sky2222

New member
מישהו יכול לעלות את הקטע שבו..

אתמול בתקציר השידור ,יוסי הצביע לשי, לאחר מכן.ואני לא מצטט במדויק אשמח אם מישהו יעלה את הקטע הזה. שי ליוסי ::איך יצא חריף ?לא יודע באיזה הקשר בדיוק ,אז יוסי עונה אל תדאג מחר אתה תרגיש ותראה איזה חריף.. כלומר שיקריאו מי מועמד להדחה ,ובאמת כך היה. לפי דעתי קטע גדול שפיספסתם אותו משום מה.. איפה אני יכול לראות את הקטע הזה. תודה

ruti

New member
יוסי מגלה עתידות. הוא באמת אמר את זה ../images/Emo13.gif

זה היה קטע גדול. יוסי ידע בדיוק מה יקרה כמו גדול

ruti

New member
זהירות, שי נוגע באוכל. שלא יכניס רעל עכברים

בפנים. הוא מפחיד אותי. לא יודע מה הנחש הזה יכול לעשות לאוכל של עינב. מזל שיוסי בסביבה

ruti

New member
כמה פעמים שי לבש חולצה עד היום?! ../images/Emo4.gif

זה סקר. אני רוצה שתחשבו טוב טוב. כמה פעמים ראיתם את הבנאדם עם חולצה. הוא פשוט רוב הזמן מסתובב ערום כמו טווס ערן בזמנו

הגעתי למסכנה אחת...אין לרנין שום תפקיד חוץ מל

מלהיות ה''ערביה'' של הוילה... תוציאו אותה מהקטגוריה של הערביה והיא יוצאת סתם בחורה משעממת ורדודה שצריך ורצוי להעיף. צבועה.

מייליי

New member
תייסיר שלח לה תחתון .....

שעליו רשום בקודים : תקרעי ליהודים את הצורה תביאי לנו את המליון בכל מחיר ... חחחח

איתי682

New member
שם התוכנית-האח הגדול או יוסי בובליל

בתכלס מי שמחזיק את התוכנית זה יוסי.. אני ידבר בשמי אך אני יודע מחברים שלי שבלעדי יוסי אין תוכנית וגם לא רייטינג הוא מחזיק לקשת את התוכנית. יוסי?אני אוהב אותך!

איזה באסה שפספסתי!! ../images/Emo185.gif

מישהו נמצא כבר הרבה זמן בחדר האח הגדול, כולם בבית חוץ משפרה ואיתי..יותר הגיוני שאיתי הוא זה שנמצא שם. האם הוא חופר לאח הגדול כי הוא חושש לצאת
?

למעלה