עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

razts1

New member
אם כל מעריצי בובליל יצביעו לונסה=יהיה מהפך

בבית ובובליל יסמן V בדרך למליון. אני התחלתי להצביע לונסיה אני מקווה שגם אתם.

מעריצי בובלילים , תכנסו...

לא מבינה אתכם באמת, הרי עינב ויוסי בחרו את ונסה להדחה אז מה אתם מצביעים לה בשם הבובלילים כדי שתשאר בבית??? חשבתם אולי על זה שהם מעדיפים להשאר עם שפרה וצבר??? אולי הם קצת שינו את דעתם... אולי הם התחברו קצת חזרה (אפילו יוסי אמר שאם היה לו מישהו אחר לשים על הגריל אז הוא לא היה שם את שפרה) עם מוזר אתם - מעריצי בובלילי במקום שתלכו יחד איתם, אתם הולכים נגדם!!!

morann7

New member
../images/Emo6.gifלא יעזור לך

אנחנו רואים את שפרה ויודעים מי היא (יוסי ושאר הדיירים לא יכולים לראות ולשמוע מה היא אומרת) שפרה הביתה

jud888

New member
לא צודקת

קודם כל יוסי בחר גם בשיפרה (קצת התרגש מהשינוי בהתנהגות של שיפרה כלפיו, אבל כולנו יודעים שזה זמני) ועינב תמימה כי היא לא מבינה ששיפרה וצבר עדיין לא סובלים אותה הם נחמדים אליה מתוך אינטרס

בוני1010

New member
יוני הדגים לונסיה איזה גודל ה....ן שלו

אה באמת (במבטא צרפתי) זה גדול (נשמע קצת מאולץ, במצלמה לא הראו איזה גודל הוא מראה). יוני הרגיש צורך להבהיר: אבל זה לא כשהוא ישן. זה כשהוא הוא עומד (מה שאומר שהגודל דווקא גבולי
) הבובלילה נותנת לשחר פקודה (!!!) לשחק לה בשיער. השחר העולה מציית מיד. אבל נראה כמי שהכריחו אותו לדעת בנייר טואלט משומש

בוני1010

New member
איתי ליוסי: אתה בא לחדר קצת ?

יוסי: לחדר ? איתי: כן, נשכב קצת יוסי קם אבל לא נראה מתלהב ככה נראה סקס מתוך חמלה. והנה הוא מנצל את ההזדמנות הראשונה להתחמק חזרה לכיוון החבר'ה

רעפון

New member
טוב וונסה הפעם הגזימה לגמרי אני לא רוצה

לדעת מה היה קורה עם זה היה ההפך. וגבר היה עושה את זה לאישה ממזמן היתה כאן הטרדה מינית. לפי כך צריך לעצור ולהשים אותה באישפוז.

למעלה