עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

בוני1010

New member
נכון, אבל זו התעללות בחיות. אולי תלונה

לאתי אלטמן מתנו לחיות לחיות תעזור להעיף את ונסיה

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif ונסה ראויה להישאר

וגם אני מאוכזב בגדול מעינב ומאוכזב קצת מיוסי. ונסה אף פעם לא הייתה שייכת לשום קבוצה, וכל פעם הצביעה למי שפחות אהבה באותו שבוע. היא לא מקובעת, היא לא משחקת אסטרטגיות, היא אמיתית. נכון שהאמיתיות שלה יכולה להיות וולגרית לפעמים אבל זה עדיין עדיף על האלטרנטיבה.

קמבילי

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי כתבת

אני רוצה לציין בסוגריים שאני רואה את ונסה כדמות עצובה, כי עם כל הגבריות שלה היא משתוקקת כמו כל אישה (כל אדם) לאהבה, ואין לה שמץ של מושג איך ליצור את זה. נראה לי שלעולם לא יקרה לה, נראה לי שהיא בלתי אהיבה... כמובן, יכול להיות שאני משליכה את הפסיכה שלי עליה והיא תסדר מצוין לבדה, תשתרלל ותשתגל, תביא בעצמה שני ילדים לעולם, תמשיך לגדל את חוות החיות ותהיה מאושרת.

beep beep

New member
נראה לי שהולך להתפתח משהו יפה בינה לבין יוני

יוני מסתמן לי כאחלה בן אדם

לונה 2

New member
(-: השתכנעתי:

נפלתי שדודה לרחמיך על ונסה. כי היחידים שאין בי טיפת רחמים עליהם זה רנין וליאון. הגיע הזמן לנצל את המומנטום ולשחרר את שפרה וצבר לחופשי. כלומר, את שפרה קודם. הם לא מתאימים לתחרות שבה יש בני אדם מכל הגוונים.

Preema

New member
צודק מאה אחוז ../images/Emo45.gif

אל תתנו לוונסה לשלם את המחיר ! אפילו שההתנהגות המינית שלה מזעזעת,היא עדיין בחורה עם
ואפילו איתי לא כועס עליה. שפרה וצבר לעומתה זה כמו חוץ לעומת דבש.

אורין6

New member
לא הייתי אוכלת מהכלים שהיא שוטפת -גררררררר

היא גם לא הורידה את הצלחת שלה מהשולחן כשסיימה לאכול...

rinatt1

New member
חחחח... אחלה תמונה.. תמונת ה100.. על זה ...

על זה אומרים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול... חחחחחחחחח

juspan

New member
../images/Emo6.gif זה מדהים איך שיוסי תמיד יודע את השעה

עינב עכשיו: מה השעה, אבא? יוסי: שלוש בול על השניה.

david1487

New member
לא סתם הוא אומר שהוא קולע בזמן

חוץ מזה יש להם שעון במטבח על המיקרוגל

שאלה גורלית בקשר לאינה

יש מצב שאינה היא``שרון`` משני ושרון ששידרו והתחרו בתפוז על טיסה להוואי? שגם לא ידעו להפסיד בכבוד בהיו בוכות בל שידור? חחח אם זו היא אז יש לי מלא קטעי ווידאו שהיא לא הייתה שמחה לראות חח

למעלה