עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

בדיוק.../images/Emo45.gif אינה היא שרון מ"שני ושרון".

אני ב BlogTV מהימים הראשונים (מוכר מאד בכינוי אחר). אכן אינה היא שרון מ "שני ושרון" שהפסידו ללינוי "טיפטיפונט היחידה" שתפסה טרמפ על קטנוע והגיעה לפניהם ליעד. זוכר איזה טיזריות היו ואיך רקדו חצי ערומות במצלמה?

טוב אז ככה

חח אני גיליתי נא נא נא.אינה היא ``שרון``משני ושרון 2 בחורות מופרעות ששידרו בבלוג טיוי בראשית דרכה של הפלטפורמה.בשנה השני לקיום הבלוגטיוי התקיימה תחרות ריטינג ודירוג שהפרס למקום הראשון היה טיסה ואירוח לשבוע בהוואי (שידור בלייב מהחוף) למקום הראשון הן לא הגיעו.אבל למקום הראשון בחוצפה הן הגיעו. מעורכי דין מפוקפקים שניסו לתבוע את תפוז,שידורי צומי מרובים בהצגות של בכי,מרירות.מירמור,השפלה. שידורי השמצה תוך כדי מסירת פרטים כוזבים על מנהלי האתר-וכל זה בגלל שהן לא ידעו לפסיד בכבוד-שני לא ראיתי אותה משדרת איזה 3 שנים בבלוג.אבל אינה מסתבר חיפשה כל חייה חשיפה טלוויזיונית שחשבה שתפוז יספקו,אז מצאה את עצמה באח הגדול.אגב איך היא נכנסה? כי תמיד היה לה מוטו.עם מי אני צריכה לשכב כדי להתקבל? :}

אני כבר מת לחזור הבייתה לשים

אבל בעבודה אין לי נט ואני רושם דרך הסלולאר חח אני לא מאמין שזו היא ח ח ח יש לי תמונות וגם וידאו שצימתי עם הקמטזיה ח ח נעלה את זה לפליקס. ח ח חתיכת פרויקט מצאתי לאנוכי.לשעת שעמום חח

cookies10

New member
שוקי, שאלתי בפוסט דבר חשוב ואני לא מוצא....

זה חשוב כי זה בנוגע להצבעה...סקר קטן, דעת קהל הפורום הנושא: יש לי שאלה לכל אנשי הפורום רגע חושבים בואו נדמיין בכל אחד מהדמויות במה הם יכולים לעניין אותנו בהמשך: בואו נשכח מהעבר מי טוב מי רע, מי מרגיז מי צבוע, נעשה ריסנט בראש ומה שמעניין אותנו זה מי יעניין אותנו על המסך בעתיד... רק על זה נחשוב ובלי שום סנטימנטים.... נשכח מהכל..... ונקח רק את הדמויות בלי לשפוט אופי, ובלי לשפוט כלום.... 1. הדמות של צבר - עדיין לא הוכיחה את עצמה ואולי אם נשחרר את שפרה ממנו הוא יפתח כמו פרח, ואולי יתחיל לחזר אחרי אינה ואז יהייה לנו סיפור עם לאון כשלאון יקנא - זה יהיה מעניין אותנו נכון... 2. הדמות של ונסה המופרעת והצבעונית שלא מפסיקה לשגע את הגברים מסביבה, אם היא תשאר, היא תמשיך לשחק בין יוני לאיתי ואולי תלך גם על שחר - זה יהיה מעניין אותנו נכון.... 3. הדמות של שפרה ונשכח את הכל עליה, בשביל להתרכז רק במה היא יכולה לעניין אותנו על המסך, אם צבר לא יהיה איתה , מה היא כבר יכולה לעשות להדבק ללאון ולסריגה - זה כבר לא יעניין אותנו זה כבר פסה אז בבקשה תעשו רגע חושבים בראש, ותשכחו מהעבר תהיו אובייקטיביים עם עצמכם ותחליטו מי הייתם רוצים לראות על המסך ....תעשו ריסנט של העבר ותענו בכנות לתגובתכם הכנה בבקשה אולי זה לא נקלט, אז בבקשה אלו שאלות חשובות. לשיפוטך, לפני ההצבעה הסופית, רגע חושבים תודה

תחי הוד מעלתה ורוממותה שפרה הקלאסית

אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ,ימותו הקנאים,

יאללה שוונסה תעוףףףףףף מחררר../images/Emo46.gif

מעצבנת הצרפתייה הזאתי...היא אשה ממש גסה וסוטה. מה היא מציצה ליוני במקלחת? והיא בכלל לא הייתה חברה של איתי? אז מה היא הולכת ומתחילה עם החדש, ועם מי שבא לה כל הזמן? זה התחיל בצבר, ואז איתי, ועכשיו יוני. היא אשכרה באה לתוכנית הזאת כדי להיות עם גברים. ממש מטומטמת. אני מת שהיא תעוף וששפרה וצבר יישארו, כי וונסה מטומטמת ושפרה וצבר חמודים מאוד:)

למעלה