עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

morann7

New member
לאון הוא מההומאים שעושים סטוצים בגנים

ציבוריים, לא יודעת מה אתכם אותי זה דוחה לשמוע את הדברים האלה. אם אתה הומו לפחות תהיה עם בן זוג קבוע ותעשה את הגועל נפש בבית. הוא נשמע בחור פרוורטי וזול.

NoKiA2003

New member
קישקוש!

"אם אתה הומו לפחות תהיה עם בן זוג קבוע ותעשה את הגועל נפש בבית" מותר לו ולכל אחד אחר לעשות מה שהוא בוחר בלי לשמוע את ההערות הבוטות והלא חכמות שלך.

BMCB

New member
כל הכבוד לשפרה על היוזמה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אלונה56

New member
יוזמה ויצירתיות

באמת כל הכבוד לה. רק שתהיה פחות ממורמרת. יותר חייכנית וחברותית. זוכרים את שפרה בשבועות הראשונים?

BMCB

New member
אבל זה קשה... זה קל לך להגיד את זה מבחוץ,

אבל להיות שם בתוך בית 60 יום, סגורים, בלי קשר עם הבית, בלי פרטיות ומקום בריחה, בלי שגרת יום נורמלית... איך אפשר להישאר קורנים וחייכנים כל הזמן? אני חושבת אפילו, שהם במצב טוב יחסית לנסיבות.

אלונה56

New member
אי אפשר כל הזמן

זה בוודאי נכון. זה בסדר גמור להכנס ל"מצב רוח". לחוש געגועים, כעס. אבל לא להפוך את זה לנורמה של התנהגות, כי אז הופכים לממורמרים וכעוסים כל הזמן. שפרה וצבר נכנסו ללופ הזה. האווירה עכשיו בווילה מוכיחה שאפשר לאזן. אפשר גם להתגעגע, לבכות, לחפש את הפרטיות, וגם להיות בחברותא. עכשיו הם מיישמים את זה. עושים שחמט, אופים עוגות, ואפלו "סובלים" את הנוכחות של אינה. שימשיכו כך, והם ירגישו הרבה יותר טוב.

ExsoTic Cop

New member
מזה שחמט ושש בש?רק עכשיו העברתי..ואיך הם..

מכינים את זה מאיזה חומר?נייר?

אלונה56

New member
שחמט

אבל יש גם חלקים עגולים על השולחן. כנראה שהכינו גם שש בש. את הכלים הלבנים של השחמט הכינו מנייר טואלט. את הכחולים הכינו מהנייר שעטף את המכתבים שקיבלו מהבית לפני שבוע.

כמה שהיא עיצבנה אותי - לראשונה בימיה בבית!!!

הרעיון שהיא יזמה להכין משחק שחמט גאוני בעיני אבל ממש ברגעים אלו היא ניגשה לחדר של הבנות ודווקא מכל הדפים שיש שם היא לקחה דווקא את הדף עם השם של עינב בלי לבקש ממנה רשות בכלל!!! אח"כ יהיה פיצוץ והיא תגיד מצטערת לא חשבתי ולא ידעתי.... ומי שלא הבין מי זו היא... התכוונתי לשיפרה - שבד"כ אין לי טענות נגדה... אבל זה שהיא עכשיו לוקחת משהו לא שלה - ונכון שזה רק דף עם שם אבל הוא שייך למישהו אז אולי תשאל אם היא מסכימה לה להשתמש בו או שתקח את שלה?!?!

אלונה56

New member
גם אני תהיתי לגבי זה

בואי נקווה שזה יעבור בשלום. אני חושבת שזה בסך הכל נייר, שמשמש את הדיירים כשהם מחזירים בשקיות את הכביסה הנקייה. כלומר, זה לא נייר אישי במיוחד.

למעלה