עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

דינה128

New member
אפשר לשנוא אותה, אבל היא יצירתית ברמות על

אני לא אתפלא אם כשתצא תקבל תוכנית בסגנון בתיה עוזיאל של פעם. שפרה כשרונית ברמות.

קפרי

New member
סיפרו לי שיש כתבה היום בידיעות אחרונות על

אודות הסריגה שלה עם הוראות (גם לצעירים) ושהרבה התחילו לסרוג.

ליאורי13

New member
"יחי"

התחת הגדול ששיפרה גידלה בהמון חום ואהבה
תחת "לתפארת מדינת הגונזילות"

m o r o s

New member
שאלה בקשר לתוכנית אתמול

הייתי בגיחה אז פספסתי את התוכנית, ובקטעים שמראים בקשת לא ראיתי את הקטע של הכדורגל, הם שידרו את זה?

דורוN

New member
שבוע הבא שחר על הגריל ואנחנו מעיפים אותו!!

למרות שהוא בנאדם נחמד. נמאס שהוא משחק אותה כאילו לא צפה בתוכנית אף פעם. ובגלל זה כולם גם צריכים לספר לו מה היה וזה משעמם. עכשיו עינב מספרת לו איך הענישו אותה בגלל שתיאמה הדחות...עלק לא ראה. להעיף את הרמאים!

בובה 1983

New member
יכול להיות שזה הוראות של ההפקה...

אנחנו לא יודעים... אל תשכח שגם חגית משחקת אותה כאילו היא לא ראתה כלום (לא יודעת לגבי אינה ויוני).

droriko

New member
אז יש לך את אינה שכן מתנהגת כמו "כראוי"

והודתה בפני כולם שהיא מכירה את התוכנית ומכירה לעומק כל דמות ודמות , אז מה שיצא מזה בסוף זה שלחצו עליה לספר על דעת הקהל על המתמודדים , והיא נכנעה ללחץ וסיפרה הכל ! אז כן אני מעדיף אחד כמו שחר שישחק אותה אידיוט אבל שלא יכניס את עצמו לסיטואציה שהוא לא צריך להיכנס אליה.

u r a n i a

New member
נו באמת...

זה כדי שלא יוציאו ממנו דברים שאסור לו לספר. הוא עושה רושם אחלה בנאדם. לא צריך למהר לעשות פה עליהום על כל שטות.

אבל הוא מגזים שחר

זה דבר אחד לשחק אותה לא יודע מה היה בתכנית, לבין כל השאלות (האלק מנחות) שלו.... 'נו ו...?' 'ומה היה מה היא אמרה מה קרה אחר כך' בלה בלה בלה. הרי הוא יודע. אז שיסתום , יקשיב , יקצר ויפסיק לבלבל ב'מוח עם הדיבור המעצבן שלו. מה שכן.... עינב כיאה לטיפשה, קונה את זה שהוא לא ראה כלום מהתכנית, ומספרת ומספרת ומספרת..... עדיף שתשב לסרוג

beep beep

New member
האם נוכחותו של יוסי מזיקה לעינב?

עינב מספרת ליוני ושחר על תיאום ההצבעות שלה ועל ההדחה של אשר: "אנשים רעים לקחו לי את אשר"... באותה הזדמנות היא מעבירה להם "השתלמות" בתיאום הצבעות באצעות החלפת רמזים, מבטים וכד' שחר, שיודע שיוסי הצביע להדחתו של אשר באותו שבוע, שותק ומחליף צבעים. הוא משחק אותה כאילו הוא שומע על כך בפעם הראשונה... היא לא מודעת לעובדה ששחר הוא מתמודד אגרסיבי שבא לרחת את הכסף ועלול לעשות שימוש בעתיד בכל מילה שהיא אומרת לו. היא לא מודעת לכך שהמתמודדים החדשים צפו בכל הפרקים.. נראה שגם עכשיו - ששים ומשהו יום מהכניסה לבית, היא עדיין רואה בעיקר את עצמה ואת צרכיה. ___________ ואני שואל את עצמי האם ומתי עינב תשלם על קלות הדעת, הקשקשנות, יצר הפינוק וחוסר המשמעת העצמית שלה... לצערי, מטריית ההגנה שלי יוסי מונעת ממנה להפיק מהמשחק הזה את התיקון שהיא יכולה להפיק ממנו, ושמתחרים אחרים מפיקים.

למעלה