עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

דורוN

New member
היא מרכלת על שפרה וצבר, אבל

הבציעה לונסה,שיושבת לידה עכשיו,שבמקרה היא החברה הכי טובה שלה בוילה. ממש מאוכזב מעינב

beep beep

New member
עינב יורה לחיבור בינה ובין יוסי ברגל

יוסי "כרת ברית" עם צבר עוד לפני ההצבעה במוצ"ש. הם החליטו להשאיר מאחור את משקעי "מריבת השרמוטה" ביניהם כדי לאחד כוחות לניטרול המתמודדים החדשים שנכנסו לבית. יוסי וצבר לא הצביעו זה להדחתו של זה ואיששו את הברית ביניהם מייד לאחר ההצבעה. צבר עידכן את שפרה בברית שנכרתה והצר על כך שעינב לא מסוגלת להבין ולעכל את המצב החדש - בגלל אישיותה הפזיזה. עינב גילתה אמנם מספר סימני התקרבות לשפרה וצבר אבל ההורמונים הגועשים שלה וקנאתה בונסה דוחפים אותה בכוח שאין לה שליטה עליו (כמו על כמעט כל תחום בחייה) לעבר שחר ויוני. במידה וצבר ישאר במשחק, עלול ניגוד האינטרסים הזה לאיים על הישרדותם במשחק בשבועות הקרובים. מעניין האם יוסי יבחין בכך ומה תהייה תגובתו.

לונה 2

New member
עינב לא מושלמת אבל ניתן לצפות אותה, שלא

כמו את ליאון ורנין שגם אם תחיה איתם כמה שנים אף פעם לא תדע מאיזה כיוון הסכין תנעץ בך. את עינב אפשר לאפיין בקלות ולצפות את הטעויות שלה וגם את הלב הרחום שלה בשעת מבחן. היא אכן עושה טעויות אבל יש לה חוש הומור שמחפה ומכפר והיא חפה משנאת חינם. תחשוב על זה.

droriko

New member
עינב עדיפה כי היא יותר צפוייה?

אז טיפשותה בעצם באה לטובתה את אומרת

לונה 2

New member
אמרתי

שהייתי מעדיפה לשחק איתה את המשחק הזה כי על כל מהלך שלי הייתי צופה את שלה. עינב הולכת ישר עם מי שהולך איתה ישר, ומתעקמת כשמתעקמים. ליאון ורנין למשל מתנהלים עפ"י אינטרסנטיות שלא בוחלת בשום אמצעי ואי אפשר להכיר אותם באמת. זו נוסחא נורא פשוטה. לאינטליגנציה ולהשכלה רחבה אין הרבה חשיבות במשחק הזה. זה שייך לתוכניות אחרות.

איך היית צופה בדיוק את המהלכים שלה?

ההתנהגות של עינב הפעם הוכיחה כמה אי אפשר לצפות את המהלכים שלה. אתמול במיטה דיברה עם רנין כמה היא רוצה שונסה תעזוב. מתקרבת אל שפרה , יושבות ומעשנות ביחד, צוחקות ביחד, מכינות אוכל ביחד, בנוסף, הלכה אל צבר , חיבקה ונישקה אותו על הלחי ונשבעה בעיניים שלה שהיא לא רוצה שהוא ילך ואח"כ ישבה עם ונסה יוני והגורילה ושפכה עליהם את כל מה שהיה ולא היה מבחינתה כלפי שפרה וצבר (כמובן שלא סיפרה להם שהיא עצמה אמרה לצבר שהיא נמשכת אליו מאוד ונשבעה אפילו ברב פינטו על זה). אז לזה את קוראת התנהגות צפוייה?????????

Ruined

New member
איכשהו מתי ששצ חוזרים לרכל על עינב היא חוזרת

לרכל עליהם כאילו הם רואים את את התוכנית. שמתם לב היה איזה הפסקה של שבוע אתמול בלילה הם חזרו ללכלך ועכשיו עינב מתחילה

דורוN

New member
עינב משחקת אותה כאילו הגנה על נעמה

אני זוכר את אותו יום בחצר ששי צרח על נעמה ועינב תוך כדי הוציאה לו שיערות מהכתפיים.

Funk18

New member
אח הצביעות הצביעות

עיוורים תתעוררו, היא פשוט טיפשה מידי בשביל להבין שהיא צבועה. זה בא לה במודע.

צבועה מאוד, מה כואב לך?

אי אפשר לרקוד על שתי חתונות בלי להיות צבוע. עד עכשיו עינב בחרה צד, כרגע היא כנראה איבדה את הבטחון שלה בהצבעות הקהל, ובגלל זה משחקת משחק כפול. אם זאת לא צביעות אז מה כן? אני מתחילה להתייאש מלנסות לפלס דרך במסך השנאה לשפרה שמעוור אותכם.

MEYTAL 14

New member
אם את מאוהבי שפרה,

כנראה שלך יש פיצול אישיות, כי אם עינב צבועה, שפרה היא בעבוע בועה צבועה. דבר שני, זה לא שהיא מתנחנחת אליהם, היא סך הכל לא רוצה לריב איתם כמו פעם, אז מתייחסת אליהם נחמד בינתיים, למה מה קרה אסור לה? הרי לאון עשה את זה כבר מתחילת המשחק, מתחבר לכולם ומנסה להיות נחמד לכולם בעוד יורד על כמה מהם מאחורי הגב כמו ילד פאטתי (על עינב לדוגמא)

לא טענתי ששפרה לא צבועה, בניגוד אליכם

שכל מה שטרחתם לציין זה כמה עינב אמיתית. שפרה, כמו כל שחקן אחר שם מדברת על אנשים מאחורי הגב. אין לעינב שום סיבה לריב עם החדשים, אבל גם לסלף עובדות וללכלך על אנשים שיום לפני כן היא טרחה לציין בפניהם שהיא רוצה שהם ישארו- זאת צביעות. לאון הוא צבוע, אין ספק, אבל למה נתת אותו בתור דוגמא, ולא את יוסי למשל, שהצביע לאשר וגרם להדחתו?קל לראות רק צד אחד.

MEYTAL 14

New member
אם היא אמרה לכל האשקלונים בבית

להצביע לשפרה וצבר, אז כנראה שהיא באמת רוצה שישארו, אבל זה לגמרי לא אומר שהיא מתה עליהם, זה אומר שהיא מעדיפה שונסה תעוף לפניהם ואז אולי כנראה היא תוכל להתפנות אליהם. אז אם היא לא אוהבת את צבר ושפרה, אז עם כל הכבוד מותר לה לרדת עליהם בפני שחר, כל עוד היא להם אומרת דברי אמת. ובקשר ליוסי, זה ממש לא נקרא צביעות. לפני כן הוא היה חבר מאוד טוב שלו, עד שהוא ראה שאשר מתחבר ל"אויבים" שלו, וזה נחשב לו כבגידה, ולכן בחר להדיח אותו. אני לא רואה פה שום צביעות, יוסי כעס על אשר מלא פעמים ואפילו אשר לא היה מופתע כשראה שיוסי הצביע נגדו, ותאמיני לי שאם היה אפשר להגיד את מי הולכים להדיח אז יוסי כנראה היה אומר לאשר שהוא הולך לצביע נגדו.

beep beep

New member
עינב לא צבועה. היא רק מקשקשת יותר מדי

עינב סיפרה עכשיו לשחר ויוני (שהצביעה נגדה!) בדיוק את מה שהיא חושבת על שי והחבורה שלו מנקודת מבטה. כך בדיוק היא ראתה את הדברים מתחילת המשחק. אין פה שום צביעות. היא מיישמת את תורתו של יוסי ששב ואומר שאין לו כל בעיה לשבת עם כולם - גם לא עם אנשים שלא אוהבים אותו. אל תשכחו ששי, שפרה, צבר, ליאון ורנין התרחקו ממנו ומעינב ולא להיפך. החולשה של עינב היא יצר הפיטפוט שלה - אוזו תועלת איסטרטגית הביא לה הנאום הזה? כלום. אבל כנראה שמדובר בעוד יצר שאין לה שליטה בו.

ובקשר ל"הגנה" על נעמה

ראיתי אתמול את "האחות הקטנה" עם שי והראו שם את הקטע של הצרחות בחצר. ומי ישבה ממש שם ולא פצתה את הפה להגיד מילה? עינב

עינב ושחר סיפור אהבה... בקרוב...!!!!

אחרי ששחר עשה לה נעימי בשיער ושיחק לה בו היא עינב אמרה: "כבר הרבה זמן לא הרגשתי מגע של גבר, כאילו גבר" אז יוני אומר לה: "מה אני לא גבר?" עינב ענתה: "אתה כן אבל לשחר יש מגע של גבר ממש" אז שחר קם והתחיל לעשות לה מסטז' - להדגיש את זה שניה אחרי זה כשרנין אומרת שהיא עשתה לכולם עוגיות עם השם שחר דואג לעוגיה של עינב ושואל: "רגע ולעינב עשית?" מתחיל סיפור אהבה נוסף בבית?? בקרוב...

Lomsahne

New member
אמאאאאאא...

אני לא מאמין איך עינב שיקרה עכשיו,היא אמרה ששי בא אליהם ואמר לה שתמשיך בדרך שבחרה אבל שהיא לא סיפרה את זה להם והיא כ-ן אמאל'ה איזה שקר. איזה מעצבנת הפכה את כל הדברים והוציאה אותם חראות,איך היא הורידה לי ממנה עכשיו אחרי שזכתה אצלי בנקודות איזה תחמנית זה לא יאמן.

למעלה