עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

נכון אני שמעתי את זה הוא באמת מקשה אם היא

לא היתה איתו עד עכשיו אנשים היום מתים עליה ואוהבים אותה יש שאוהבים אותה אבל השונאים של עכשיו היו אוהבים אותה...!

ואת מדברת עם אחת מהם חחח ועוד משהו חשוב

שמעת מה צבר אמר לה כשהיא בכתה ואמרה שהיא רוצה לעזוב|? "אז תלכי" ולא פעם ולא פעמיים הוא אמר בלי הפסקה והיא בסה"כ ביקשה בתת מודע תמיכה ממנו והוא לא תמך והיא נפגעה לכן הוא צריך ללכת ראשון יותר מגעיל זה שכל פעם שהיא מתקרבת לבובלינים או מישהו אחר הוא כועס עליה ולא מדבר איתה וההתנהגות שלה מושפעת ממנו, היא מנסה לרצות אותו ויש מצב שההתנהגות שלה לא טבעית רק בגללו

הטענה כנגד ההפקה

נוגעת לעריכה המגמתית בערוץ 2. להערכתי בקרב כל אותם low information voters - אם נשתמש במונח מהבחירות האמריקאיות שיתקיימו מחר - יש אחוז גדול יותר של אוהדי שפרה וצבר, בהשוואה לאחוז אוהדיהם בקרב המכורים. הסיבה היחידה היא העריכה המגמתית בשידורים בערוץ 2.

צודק במאה אחוז ולא רק זה גם כל הכתבות האנטי

בובלינים, והשידור על משפחת בובליל שבו באמת ורד,אשתו של יוסי, אמרה כל מני אמירות גזעניות כל זה רק יעודד את השאר להצביע ש"צ

האמא הזו רק הרסה לוהם את התדמית ובאמת הפכה את

כל הכוונות של עינב שלא היו גזעניות כלל לגזעניות

beep beep

New member
יוסי ממציא פורמט חדש לדרמה טלוויזיונית!

המציא משחק דמיון מודרך של "שוטרים וגנבים": הוא משחק את תפקיד העבריין בסיפור של פריצה וגניבה מרכב ושחר משחק את תפקיד השוטר שלוכד אותו... וכך נולדת סדרת בטלוויזיה שתאפיל על "חוק וסדר" האמריקאית...

רותוש123

New member
יש לי שאלותתת,תענוו פליזז

1. שפרה אמרה פעם אחת, שהם במשפחה 10 נפשות, אז כמה מהמשפחה שלה חזרו בשאלה?? יש את ישכה.. ומי עוד?? 2. ההורים שלה החרימו אותה?? בגלל שחזרה בשאלה? או שהם בקשר איתה?... 3. זה נכון שאמא שלה התנצרה...? והיא לא גרה עם האבא, שהוא הרב של הרובע היהודי בירושלים...? ** נ.ב. בהתחלה שנאתי את יוני, אבל יותר ויותר אני חושבת שהוא חמוד! רק ונסה שרמוטההההה שחייבת לעוףףף, וברור שהוא סטלן וסתם איתה, אחרי התוכנית הוא לא ישים עליה... נראה לי שיש לו חברה לא שמעתם שהוא סיפר סיפור ואמר "אני וחברה שלי הינו במסיבת גייז", לא אמר חברה לשעבר...

בובה 1983

New member
מנסה לענות...

1. לשיפרה 7 אחים (8 יחד איתה + אבא ואמא = 10 נפשות). כמעט כל האחים חזרו בשאלה. אם אני לא טועה רק אחיה הגדול, משה, עדיין דתי. בין אחיה שחזרו בתשובה יש את שמעון, אבי, אפרת (שעובדת בקנדה כקונדיטורית) וכמובן יסכה ובת שבע שגרות איתה בירושלים. 2+3. לא יודעת אם ההורים שלה החרימו אותה. אבל נכון להיום היא כן בקשר עם ההורים שלה... אבא שלה התחתן שנית עם אישה שגם לה 8 ילדים ואמא שלה עברה לגור בקנדה (לא יודעת אם היא התנצרה או לא, מקווה שלא...). אבא שלה שהיה בעבר היפי אמריקאי וחזר בתשובה, הוא אכן רב. כשהם היו קטנים הם היו גרים ברובע היהודי בירושלים, אבל אם אני לא טועה היום אבא שלה ואשתו גרים בשכונת רמות בירושלים. כמה מהאחים שלה עברו לגור בת"א ושפרה ואחיותיה גרות בשכונת תלפיות בירושלים. יש לציין שבהתחשב בעובדה שאני לא סובלת את שפרה, אני יודעת עליה לא מעט...

blondi rebelde

New member
חחח את בהחלט יודעת לא מעט

אם 7 אחים תוך 8 חזרו בתשובה זה גורם לי לחשוב שהכפייה הדתית בבית שלהם הייתה ממש קשה וחבל.

../images/Emo88.gifאתגר מחשבתי../images/Emo88.gif

תארו דמות וירטואלית חדשה שלדעתכם היתה זוכה בתוכנית , דמות שהיתה נכנסת לוילה הזו בנוסף ל4 הדיירים שנכנסו איזה תכונות רצויות? תכונות שיעזרו לה להישאר בבית ולא לעלות על הגריל, ותכונות שהקהל ישאיר אותה בגללן איזה תכונות לא רצויות?מה שונא הקהל בבית, ומה שונאים הדיירים כיצד כדאי להתנהג? האם לשחק נקי כלומר להיות אמיתי? או צבוע והעיקר להשיג את המליון למי כדאי לה להתחבר?

למעלה