עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

Ori California

New member
אבל היא יודעת שאיתי נדלק עלייה

ובהתחלה גם בינהם היה משו(איתי וונסה) אז ונסה כן הוליכה אותו שולל,כי היא מצד אחד מתנשקת איתו והולכת איתו לישון,מצד שני יושבת על הגב של יוני באותו חדר שאיתי נמצא בו וגם מסתכלת על איתי כל שנייה כדי לראות איך הוא מגיב..היא מחפשת צומי

אפרילA

New member
זה שהוא נדלק עליה לא מחייב אותה לכלום.

הוא אכן נדלק עליה ובגלל זה לא מוותר עליה למרות שהיא הבהירה לו ושלחה לו הרבה רמזים שלא יהיה ביניהם כלום רציני. היא כבר לא ישנה עם איתי, היא עכשיו רוצה להיות עם יוני כי לאיתי היא לא נמשכת והוא היה ברירת מחדל (והוא כאמור ידע זאת). והיא מסתכלת על איתי כשהיא עם יוני לא כדי לקבל תשומת לב אלא בגלל שהיא יודעת שאיתי מקנא.

אפרילA

New member
זה לא שהוא מושלם.

הוא דוחה. במראה שלו (שעיר, פה של פופאי), ובהתנהגות שלו - רוקד ועושה פרצופים וקולות כמו מפגר, חנון, חסר ביטחון וחלש.

אפרילA

New member
אני לא אומרת שאלו הפרמטרים,

איתי סה"כ אדם טוב וחביב. רציתי לומר, שהוא גם לא מושלם.

ונסה ממש מושלמת...

מטר וחצי, תחת של סוס עד הרצפה, הליכה של סוס וברווז, ובמקום רסן שמה עגילים, ופה....ג'ורההההההההההההה התנהגות של תת רמה ותת תרבות. לדעתי היא עשתה מעשה מגונה בקטע עם יוני באמבטיה, ממש בושה אין לה שום כבוד עצמי בתור אישה. היא יותר פריחה מכל הבנות שם,

אפרילA

New member
לא אמרתי שהיא מושלמת, אמרתי שגם איתי לא מושלם

וזה היה כתגובה למישהי שאמרה שלא מגיע לה את איתי. גם לונסה יתרונות: היא יפה, סקסית, כייפית, טובה, חזקה.

התכוונת לבחור סמרטוט כמו איתי?

לא שאני מת על ונסה השרלילה,אם לאיתי היה כבוד, הוא לא היה מסכים להכנס יחד עם ונסה לסוויטה,אבל מדובר באיתי הסמרטוט, שדיירי הבית שוטפים בו את הריצפה ואת חדר השירותים

a10a

New member
קלטתם איך ליאון נהנה סוףסוף בלי ש"צ...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי שבאמת אוהב את ליאון ורוצה שהוא ינצח חייב להעיף אחד מש"צ.... תראו איך הוא נהנה בלי ש"צ איך הוא מרגיש יותר פתוח צוחק ומצחיק אותנו...מרגיש חופשי להיות ליאון האמיתי.. אני מאוד אהבתי את ליאון בהתחלה שהיה אמיתי והייתי בטוחה שהוא יזכה במליון אבל עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה! כי הוא נצמד לש"צ וכשהוא איתם הוא מאוד משעמם, הוא מנסה להרשים אותם ולא מביע את דעתו האמיתי..וכשהוא אומר סוף סוף מה הוא חושב הם ישר משנים את דעתו ומשתיקים אותו (כמו במיקרה של אשר) מאז שהוא איתם הוא מנסה לשחק אותה אינטיליגנט (ואני לא אומרת שהוא לא רק שהוא לא מרשה לעצמו להגיד מה שהוא באמת חושב..וחושב 20 פעם לפני שהוא אומר משהו או שהוא בכלל לא אומר! איתם הוא התחיל ללכלך,לרכל ולהיות צבועעעעעעעעעע תראו איך הוא מתנהג כשהוא לא לידם...הוא צוחק ונהנה ממש כמו בהתחלה... כשהוא עם ונסה עינב או אפילו רנין...הוא צוחק ומשטתה...ומצחיק גם אותנו... עם ש"צ הוא הפך להיות מדוכא,ממורמר ולא מחיק!! תראו עכשיו איך הוא מתנהג ותראו עוד מעט כשש"צ יתעורר, איך הוא יחזור לפינה איתם ויתחיל לרכל ורק להקשיב להם! אל תשכחו שהוא גם לא מתקרב לאחרים כי הוא יודע שש"צ נגד הרעיון של להתרקב אליהם,אבל עכשיו כשהם ישנים הוא מהר מנצל אתהזמן ונהנה במחציתם לפני שש"צ יתעוררו ויראו אותו! בשביל ליאון הם חייבים לעוף ואז יהיה לו זמן לחזור לעצמו ולקחת את המיליון!!

יNOT

New member
על כמה חתונות את רוקדת? ../images/Emo6.gif

חשבתי שאת רוצה להעיף את שיפרה וצבר בגלל התמיכה ביוסי בעינב.
אח"כ מתברר שאת רוצה להעיף את שיפרה וצבר בשביל שליאון ייזכה במיליון
ולפני זה אמרת שליאון כזה צבוע ומעצבן...
ובגלל זה הצבעת 30 פעם לוונסה למרות שאת לא סובלת גם אותה
זה טנגו שאת "רוקדת", או שזה השפעה של אלכוהול?

a10a

New member
חח הרגת אותי מצחוק..כנס ותבין בדיוק את עמדתי

על כל הדיירים בבית... לדעתי יוסי עינב וליאון צריכים להגיע לגמר... בהתחלה חשבתי שליאון יקח כי הוא צריך את הכסף יותר מיוסי ועינב...אבל...... ליאון מאוד איכזב אותי מאז שהוא עם ש,צ,הוא מדוכא,ממורמר,מלכלךוצבוע..ולכן אני לא חושבת שהוא כבר צריך לזכות....אבל אני אומרת שיש לו עוד זמן לחזור לעצמו.במידה שיעזוב את ש"צ ויחזור להיות מצחיק כמו בהתחלה.. ואז אולי יזכה במילון... כרגע אני חושבת שעינב צריכה לזכות במיליון...היא הכי אמיתית ומצחיקה....בהתחלה לא הערכתי אותה מספיק והייתי איתה רק בגלל יוסי, אבל עכשיו היא הרבה יותר טובה מיוסי...היא באמת בחורה טובה,חמודה ואמיתית... לגבי ונסה...תמיד היולי עליות ומורדות איתה אבל לעולם לא חשבתי שתזכה במיליון... היא יותר מידי קופצתמצד לצד...אבל.... אני חייבת להודות שהיא הייתה תותחית כשהיא נכנסה בשי וכן הצביעה נגדו ועזרה להדחתו.. כמו כן היא בצד של יוסי ועינב ולכן היא צריכה להישאר בנתיים.. אבל היא מאוד מאוד איכזבה אותי השבוע על מה שעשתה לאיתי...אבל היא פשוט בחורה בלי טקט ובלי בושה היא הרבה יותר גרועה מאינה.... אבל השבוע אני מעדיפה שאחד מהש"צ ילכו ולא היא...אני בטוחה שהיא תיהיה מועמדת שבוע הבא עם הדיירים החדשים ואז לא יהיה אכפת לי להדיח אותה! לגבי שפרה...בהחלה מאוד אהבתי אותה אבל ההיתבלות הזאתוההצטרפות לקבוצה עם צבר ושי הרסה אותה..ואז גילתי כמה רוע יש בה כמה היא מתנשאת וכמה היא מגעילה... חבל עליה אבל זה מה שהיא רעה ומתנשאת וכך תישאר! לגבי צבר- אותו מאוד מאוד אהבתי כששתק..הוא פשוט חתיך הורס..אבל מאז שפתח את הפה....הוא פשוט יכל ללכת הביתה... הוא מתגלה כטיפוס מגעיל וקר....הוא כל כךמשעמםםםםםםםםםם הוא חושב רק על המשחק ולא מעניין אותו כלום....הוא שוכח שיש אנשים בבית שצופים בו... אתמול חשבתי שסלח לעינב אחרי שביקשה ממנו 200 פעם סליחה וכן אמרה לו שהיא לא הצביעה לה ואוהבתאותו...אבל אז בשיחה עם רנין, שפרה וליאון הבנתי שגם הוא צבוע..ולא אמיתי! לגבי רנין---אותה אני פשוט שונאתתתתתתתתתתתתתתתתת, היא הכי צבועה בעולם.... הבחורה הזאת פשוט רעה, מעילה,צבועה ו......... היא כל הזמן מלכלכת על כולם....צבועה לכולם...אפילו לליאון שאומרת שהוא חבר שלה... אותה אני פשוט לא רוצה לראות בתכנית מהשבוע הראשון....ואני בטוחה שברגע שתועמד היא תעוף בשניה בדיוק כמו שי.. היא כל כך שחקנית גרועההההה את איתי הוא חמוד ומסכן, הוא בן אדם טוב עם לב זהב...ו הוא לא כל כך חשוב לי בתכנית...רק טוב לי שהוא בצד של יוסי ונחמד ליוסי! לגבי החדשים- אני לא חושבת שאף אחד מהם צריך לזכות במיליון...אבל אני חושבת שהם צריכים להישאר עוד קצת כי הם הכניסו לוילה קצת אקשן וצחוקי...במיוחד שחר...הקטע בתוכנית אתמול הרג אותי מצחוק..וטוב שישאר כי יהיה עוד הרבה צחוקים ובלאגנים איתו בהמשך.... שבוע הבא הם 100 אחוז מפסידים כי מביאים להם משימה שבטוח יכשלו בה..ותראו איך שחר יתחרפן..ויהיה בלאגן.. זהו....זוהי דעתי על הדיירים ואין לי פיצול אישיות ויש לי דעה נוקבת על כל דייר בבית... יש מישהו שמסכים לדעות שלי??

את מי מעניין אם לאון נהנה או לא?

היה צריך כבר מזמן לזרוק אותו מהמשחק. הוא רק מקלקל שם לכולם הכל. אפילו את המשימה עם החדשים הוא כמעט הרס עם השטויות שלו... רק במזל הם שרדו את המשימה... אני כבר מזמן במקומם הייתי דואג להדיח אותו. כך שהדבר האחרון שמעניין אותי זה אם לאון נהנה או לא ועם מי...

איזבלל

New member
לא יהיה פשוט להדיח את לאון

קהילה ענקית ותומכת,שממש אכפת להם מחבריה, קחו את דנה אינטנשיונל לדוגמא, הם אלו שהעלו אותה לגדולה. סביר ביותר שכולם יצביעו שישאר....... יש לו סיכוי ענק
אני אישית, נגמר לי ממנו מזמן .......לא מריח לא מסריח לא מוסיף ולא גורע, סתם כמו ילד שעשועים שהזדמן למקום.
השירה שלו התנועות והקול שלו מעצבנים, די עשה את שלו יכול ללכת. הוא עשוי לקחת את המיליון

למעלה