פורומים חדשים בתפוז אנשים

Blade Of Fire

New member
עזוב זה הכל תירוצים

שורה תחתונה-אנחנו אוכלים בשר כי זה טעים. נקודה. עזוב תירוץ של מותאם, תירוצים דתיים, העובדה שיש בזה B12... זה הכל תירוצים... בשר זה פשוט טעים ואין חווייה יותר גברית מאשר לנעוץ שיניים בסטייק.

דוגרי מה.

אתם רוצים להגיד לי שאם תשבו בטבע איזה אריה לא ישים לכם ביס בעין? ישים ועוד איך ישים. יתנפל עליכם יותר משאני קופץ על סטייק עם בשר בצד. ראסמי מה, מה קשור עכשיו דתי לא דתי, מה קשור עכשיו בריא לא בריא. אין מישהו[וזה גם כתוב בתנ"ך] שהוא צדיק מושלם, ויכול לחיות בלי חטאים. בנוסף לאדם ניתנה היכולת לבחור את מעשיו, ככה שזה ברור שהוא מועד לחטאים, החוכמה זה לכפר עליהם. בנוגע לבריא, היום לא בריא לחיות. על כל מחקר שיוצא על משו, יוצאים עוד 17 שמפריכים אותו[ונראלי שמישו אמר את זה כבר], ולא משנה מה תעשו, זה לא בריא. בלי קשר שאחותי הגדולה צמחונית מעל ל10-15 שנה, והגוף שלה לא במצב הכי הכי טוב, ואני בולס בשר עוד משהייתי בבטן[אתם יודעים איזה מעצבן זה לחכות לאנטריקוט דרך חבל הטבור?] וגם מצבי הבריאותי לא בשמיים. פשוט תאכלו מה שטעים לכם, ואל תבאסו את אלה שנהנים מזה.

באותה מידה אתה יכול להגיד לאנשים לשחרר את

היצרים האחרים שלהם, את היצרים המיניים ולהתחיל לאנוס סתם ככה אנשים ברחוב, או את יצרי התקופנות ולהתחיל להרוג ולהרביץ סתם ככה בלי סיבה. זה הכול בתוך האיד, זה הכול באיזור הכי סתמי והכי בסיסי של המוח הצורך הזה (ולא סתם בפסיכולוגיה הרבה אנשים מכנים את האיזור הזה בשם "הסתמי"). החוכמה היא לדעת להתגבר. אני יודעת שאין פה מקום להשוואה, לאכול בשר זה לא מנוגד לחוק בניגוד לאונס, רצח ותקיפה. אבל באמת הדבר היחידי שמונע ממך לעשות דברים כאלו זה החוק? אני מאוד מקווה שלא. כמו שאמרת בעצמך, לאדם ניתנה הזכות לבחור, לאריה לא. האריה הוא טורף, אם הוא יפסיק לאכול בשר הוא ימות. טורפים לא מסוגלים לעכל צמחים. אם יש לך כלבים אז בטח שמת לב שכשהם אוכלים משהו לא טוב הם מתחילים לאכול דשא בשביל להקיא את זה החוצה.

הא?

אל תערבבי יצרים מיניים עם יצרים בריאותיים. בני אדם לא מסוגלים לשרוד בלי בשר, לא משנה כמה תחליפים תאכלי, אני מבטיח לך ש"תזונה נכונה" בשרית, בריאה יותר מצמחונית. ואם תעמידי אדם שאכל תזונה נכונה בשרית מול צמחונית הוא יהיה בריא יותר בכל המושגים. וזאת למה? כי ככה התפתחנו, כמו שיש לנו עכשיו שינויים פיזיים עקב התפתחות ככה גם הצרכים של הגוף. בנוגע למיניים, מה שעוצר אותי זה העובדה שאין לי צורך כזה מיני. ויש לי כלב, אבל הוא לא דוגמא, הוא אוכל הכל. חח

אלו לא יצרים בריאותיים אבל.

ויש מספיק אנשים שהם צימחונים מלידה והמצב הבריאותי שלהם מצויין, אל תדבר שטויות. אתה מוזמן להעמיד אדם צימחוני מול אדם שאכל בשר, אתה לא תראה הבדלים בריאותיים אם שניהם אכלו בצורה מאוזנת.

בטח שתראי.

אני אשווה לך את זה למכונה. אוטו ששמים לו דלק איכותי שהוא מיועד לקבל עובד באופן טוב. אוטו ששמים לו דלק דומה למה שהוא מיועד לקבל, עובד, אבל פחות טוב.

היויו

New member
מתי בדיוק משרד הבריאות אמר את זה??../images/Emo2.gif

כי אני לא שמעתי על דבר כזה. אני גם די בטוח שאף אחד אחר לא שמע על זה,כי איגוד הקצבים (אם יש כאלה) ואיגוד מגדלי הבשר (יש כזה) היו צועקים געוואלד.

אתה לא קונה לחם אף פעם? 0.0

יש את המשולש החדש של אבות המזון בשר אדום - פעם בחודש דגים / ביצים / עוף - 3 פעמים בשבוע יש גם כמה צריך לאכול מוצרי חלב, ירקות, קטניות ופחממות, אבל אני כבר לא זוכרת.

היויו

New member
ואת לומדת את זה ממה שכתוב על |הדגש|לחם|סדגש|?

עוד מעט תגידי לי שאת מאמינה לזה ש"לחם קל" הוא לחם דל קלוריות...
בכל אופן - אני לא קונה לחם כי אני אוכל (אם כבר) פיתות, יותר קל להכין מזה סנדויצ'ים לעבודה. חוץ מזה, אני לא אוהב כל כך לחמים, אז אם כבר - לחם שחור. ורחוק היום שבו מאפיה תחזיק דיאטן שיוכל להמליץ לכולם כמה אבות מזון יש לאכול.ומשולש של אבות מזון?? מוזר... אני תמיד ידעתי שיש יותר מ-3 אבות מזון... (פחמימות,שומנים, חלבונים,סוכרים וזה רק מה שעולה לי בראש.)

חחחחחח אני לא לומדת את זה מלחם../images/Emo6.gif

פשוט מפרסמים את זה על הלחם, זה של משרד הבריאות. פיתות זה מאוד משמין ומאוד לא בריא רק שתדע. פיתה אחת זה 4 פרוסות לחם, ואלו קלוריות ריקות כי אין בהן שום ערך תזונתי. ומי אמר שיש 3 אבות מזון? יש 7, ירקות, פירות, חלבונים, פחממות, שומנים וסוכרים. למרות שיש כל מיני גרסאות שונות, זאת הבסיסית והמקובלת.

The Cat Woman

New member
כמה אתם חופרים...

תאכלו וסתמו.
ת'כלס- שורה תחתונה- מי שמבין בסטייקים ובשר אדום בכלל, יודע שהכי איכות זה לאכול אותו "מדיום רייר" או "מדיום". אבל בריא? זה ממש לא! לכן- מומלץ לאכול בשר כזה רק פעם בחודש... זה נכון לעכשיו כן? הרי ברור שבעוד כמה זמן יצא מחקר אחר שאומר ההיפך הגמור. וזה נכון לגבי כל מאכל כמעט, למעט כל המטוגנים רוויי השומנים והכולסטרול שברור לכולם שהם לא בריאים. נקודה. עוף, דגים- הם בריאים. דגים הם מקור לאומגה 3. אני לא אוהבת דגים, משמע- אני לא אוכלת דגים. האומגה 3 על ה*ין שלי. אני בדגים- לא נוגעת!!! בחירה שלי שיש לכבדה בלי לחפור יותר מדי מה יותר בריא ומה פחות. כנ"ל לגבי יאיר- שיהיה לך בתיאבון! אח"כ אל תבוא בטענות כשתחטוף התקף לב בגלל כל השומנים שיצטברו לך בכלי הדם... (ואם אתה לא רוצה שזה יקרה- אנא, הכר את היין האדום!) ובאשר לפיתות, פיתות הן דבר פשוט מגעיל, בצקי ומשמין. מה נוח להכין סנדביצ'ים בדיוק? הכל מתפרק! רוצה סנדביץ' איכותי? תיפגש עם אבא שלי שיסביר לך בכמה מילים איך מכינים סנדביץ' נדירררר, טעים ובריא! לגביך- נועה- את רוצה להיות צמחונית? קשה לך עם רצח של בעלי חיים? יופי. נפלא. שיהיה לך לבריאות, תעשי את הדבר שהכי טוב לך ואת הכי שלמה איתו! כל אחד עושה את שיקוליו! ואני שמחה שאת לא מטיפה... אני ממש שונאת את המטיפים שחושבים שדרך החיים שלהם היא הכי נכונה
גם אני הייתי סוג של צמחונית תקופה מסוימת, עוף הגעיל אותי, לא הייתי נוגעת בשום דבר בשרי... אבל אז הייתי מתעלפת המון בגלל חוסר בברזל, חוסר B12. הרופאה שלי וגם אמא שלי אמרו לי חד משמעית- להתחיל לאכול. אז אני מבינה את שני הצדדים וכאחת כזו שהייתה פעם בצד אחד (הצמחוניים) ועכשיו היא בצד השני (אוכלי הבשר)- אני אומרת לשניכם- תפסיקו להתווכח! זה פשוט לא מוביל לשום מקום!!! על כל מחקר שיוצא, יצא אחד שסותר אותו. וכך זה ימשיך לנצח. זה כמו סוגיית "אנט או טאריה"- אי אפשר להתווכח על זה! אורח חיים של אדם נתון לשיקול דעתו ולבחירתו בלבד. טבעי שצמחוניים יצמדו למחקרים המוכיחים כי אפשר לחיות נהדר כצמחוני, טבעי שאוכלי בשר יצמדו למחקרים המראים כי אנחנו מטבעינו טורפים אוכלי בשר וזה רק טבעי עבורנו לרצוח פרות למטרות מאכל.

סנעיר

New member
למרות שגם את חפרת- ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

למעט החלק של הדגים- בלי לקרנף קופסת סרדינים טריה בשניה שאני נכנס לבסיס אני לא מסוגל להתחיל ת'שבוע.

The Cat Woman

New member
../images/Emo5.gif הדג היחיד שאני מסוגלת לאכול זה טונה

ובאמת זה ממש בריא כשחוזרים מאימון- ליפול על איזה סלט עצבני ב"5 צבעים" (עוד אחת מהססמאות סטיקרים המאוסות והלעוסות
) ולדחוף בתוכו קופסת טונה- זה מחזק לאללה!!! עכשיו הפסקתי להתאמן לצערי (מטעמי חוסר זמן וחיסכון בכסף) אבל בתקופה שהייתי חיה כך- הרגשתי הכי בריאה בעולם. ונחש מה? הייתי בולסת גם לאפות עם שווארמה וגם בשר וגם הרבה דברים "לא בריאים"

סנעיר

New member
../images/Emo99.gifבחורה יורדת על לאפה שווארמה

זה אחד המחזות המרהיבים שיכולים להיות! זה ובועז מעודה!

The Cat Woman

New member
אני לא מאמינה שהכנסת אותי באותו משפט עם תימני

סליחה, אבל לאפה עם שווארמה זה לא מחזה נדיר אצלי. למעשה- אני משתדלת שזה יקרה מספר פעמים בחודש!

סנעיר

New member
אל דאגה, זה לא מדבק דרך פורומים...

אפילו היה לי חבר כזה פעם, לא עלינו. [אבל רק ליתר בטחון- יש לך אנטיוירוס ופיירוול?] לגבי השווארמה- תעצרי כאן...אני צריך ת'בוקסר האלה נקיים הלילה

ש נ י1

New member
אחרי שקראתי את כל הוויכוח הזה..

נראה לי שטעיתי בפורום, התכוונתי להכנס לפורום נייטוויש

סנעיר

New member
לזכותי יאמר שלא שכחתי להכניס נייטוויש להודעה

"קופסת סרדינים טריה"...האהאהא

למעלה