פותחים שרשור עם אגם רודברג

אביחי 33

New member
שלום אגם זאת אחות של אביחי מיכל

שלום אגם אני אחותו של אביחי ואני מאריצה אותך מאוד ורצתי לשאול מספר שאלות-היזה תיפוס האית שהאית ילדה? .איזה תוכניות האית הואבת שהאית ילדה קטנה.? האים לפמים את מתעצבנת על אביחי?
איזה שרים את הואבת היום
מכבה שתבואי אלנו פעם אביתה
האובת מיכל כהן

אייזהה מתוקקהה../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

*הייתי חיייבבבבתת, ואביחי אתה נותן לי לדבר איתה בפלללאאא בפעם הבאה
*

לאלאלאלאלא

אגמושש את חולהה ?? החלמה מהירההה !!! חחחחחחח סתם חח הדס שווה לך ;) אוהפתותךךך המוניםם !!!

אייללוש

New member
איייזזה מאמיייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ביחי ויאיר סורי אב התאהבתי איזה מאמי ביחוש גמני צה לדבר איתה
ממש סליחה על הבלאגן אבל קשה שלא להגיב

פוסה

New member
איזה חמודה את../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

*את ממש דומה לאביחי*
בת כמה היא
? כמה שגיאות*חפיף
* עד שהצלחתי להבין

מיכל המהממת

קודם כל מיליון תודות לאחיך אין לך מושג כמה באמת כמה הוא עוזר לי בנעם בכבוד ובכייפ אז יש לך כבר כמה נקודות זכות אבל אני רוצה לפנות אלייך בתור מיכל עוד ילדה שאני אוהבת ולא בתור אחות של .... מה שלומך היה לי ממש כייפ לראות את ההודעה ממך וכמה התאמצת לכתוב אותה זה עשה לי ממש אושר לגבי שאלותייך הייתי ילדה קצת בן כזאת למען האמת עשיתי וחויתי ובכל זאת תמיד נזהרתי והקשבתי להוריי 2 אהבתי פרפר חמד ורחוב סומסומ אבל לא ראיתי הרבה טלויזיה 3 לא ממש לא אביחי הוא נשמה טובה....4 אני אוהבת לשמוע רדיו 5 אשמח לבוא בכל מקרה אוהבת אותך המווווווווווווווון שלך תמיד נשיקות

אביחי 33

New member
הפעם זה אביחי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח ראית את אחותי מיכל?
חחח היא כ"כ הזויה במה שהיא כתבה לך,אבל מתוקה :]]] טוב מאמי, השרשור הזה מיועד בעיקר לחברי הפורום, ואין לי כ"כ שאלות. רק רציתי להגיד לך בפעם המליון שאני חולהההה עלייייייייייך
דברי איתי :]] אביחי

Henush Duani

New member
היי אגמוש../images/Emo23.gif

אני חדשה בפורום אבל מעריצה אותך=] את ממש מקסימה מהממת וכישרונית!! והנה השאלה שלי: יהיו בבאר שבע חלוקת חתימות על היומן החדש שלך? נורא מקווה שתעני לי:) אוהבת אותך..חן

2ניצי

New member
לאגמוש המתוקה../images/Emo203.gif

היי מה נשמע? קניתי את היומן שלך והוא מ-ה-מ-ם!!! אני מאוד מתגעגעת אליךך אני אוהבת אותך מכל ליבי ואני אף פעם לא נפגשתי איתך(אני מחכה ליום המאושר בחיי) אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות: 1. איך את מעבירה את הזמן בצבא? 2.מה את חושבת על המשלחמה בצפון? נ.ב. אני לא מצליחה ליצור קשר עם אחותך אז את יכולה להתקשר אליי אני מקווה שיש לך את המספר שלי אוהבת אותך ניצן

ניצי היפה

איזה כייף אני מאד מקווה שתהני ממנו כי בעיני יומן זה דבר מאד חשוב ואמיתי מקווה שבאמת הוא ישמש אותך... אמן שבאמת נפגש יום אחד!!!!! אני מעבירה את הזמן בצבא נקודה כלומר רוב הזמן אני שם זה הולך בין תאטרון צהל ללהקה צבאים להנחיה ולשדור של קולה של אמא תןכנית שאני אעשה בגליי צהל וזה המון באמת הרבה עבודה ומלאן סיפוק.... אוהבת אותך המון ותהני בהמשך הערב נשיקות!!!!

2ניצי

New member
תודה אגמוש../images/Emo203.gif

תודה על שענית לי על השאלות אוהבת אותך ניצן

2ניצי

New member
../images/Emo203.gif

אה ושכחתי את יכולה להכנס לאתר שלי ולכתוב בפורום? www.AgamRodbrg.tipo.co.il

אייללוש

New member
../images/Emo124.gifסמדר מוסרת../images/Emo26.gif

אממ שניה אני[איילה]-אממ סמדר אצל סבתא שלה ככה שאני כותבת לה מה שהיא אומרת לי לכתוב
סמדר מוסרת ש...
[[מילה במילה אני כותבת]] "היי אגם שמי סמדר תאמת אפעם לא פגשתי אותך ככה שלי אין תמונה
אני אוהבת אותך מאוד מאוד!!!אני מקווה שאפגוש אותך בקרוב... אני מעריכה מאוד את מה שאת עושה בקריירה שלך ובכלל שאת הולכת לצפון ומשמחת ילדים
... וזהו בינתיים לצערי אני לא בבית לומר לך הכל אבל מקווה שתכנסי עוד מלא ונדבר בפעמים הבאות...אז... באהבה ענקית
סמדר

אביחי 33

New member
חברים יש בעיה קטנטנות../images/Emo13.gif

תחכו בסבלנות אנחנו עושים מאמצים :] *לא להגיב לזה בבקשה*

למעלה